• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
Ontvang nu 10% korting op kunststof kozijnen, deuren & schuifpuien!

HEPRO & Jan Snel | Modulair bouwen in Duitsland

Aluminium kozijnen van HEPRO naar het Duitse Bochum

Zoals u misschien wel weet, is het in het najaar van 2021 mogelijk om op de website een aanvraag te plaatsen voor aluminium kozijnen. Op dit moment, is het als zakelijk klant al mogelijk om de prijzen en mogelijkheden voor aluminium kozijnen te ontvangen. Heeft u hier interesse in? Neem contact op met een van onze adviseurs.

In het Duitse Bochum, de op vijf na grootste studentenstad van Duitsland, worden ruim 700 studentenwoningen gebouwd. Dit worden microappartementen verdeeld over twee woontorens, bestaand uit wel 10 tot 12 verdiepingen. Deze appartementen worden voorzien van aluminium kozijnen van HEPRO! Het buitenaanzicht krijgt de kleur RAL 7016 grijs, een van de 16 kleuren om mee te combineren met kunststof kozijnen en de binnenzijde is RAL 9016 wit. Tevens worden de aluminium kozijnen voorzien van triple beglazing voor een optimale isolatie, ook wel Decalu  genoemd. Decalu is een zeer innovatief ontwerp binnen de aluminium kozijnen van profielleverancier Deceuninck.

 

 

HEPRO

Wist u dat: aluminium kozijnen ook voorzien kunnen worden van geluidwerend en inbraakwerend glas? De aluminium kozijnen die geproduceerd worden voor JAN SNEL worden voorzien van geluidwerend en inbraakwerend glas.

Modulair bouwen met maar liefst 843 aluminium kozijnen

'Voor HEPRO is dit het eerste project waarvoor wij aluminium kozijnen gaan leveren in Duitsland. Het hele traject voor leveren aan Duitsland was nieuw voor HEPRO, omdat er hier natuurlijk andere bouwnormen gelden dan bij ons in Nederland, aldus Mark Vreugdenhil, technisch directeur HEPRO.'

In het verleden heeft HEPRO al meerdere malen kunststof kozijnen geleverd aan Jan Snel. Jan Snel bouwt modulair, een milieubewuste en duurzame bouwtechniek, waardoor de woonwensen elk moment aangepast kunnen worden. Modulair bouwen is een bouwtechniek waarbij de producent grote delen van een woning in de fabriek vervaardigt. Het gaat om kant-en-klare modules die de fabrikant op de bouwplaats aan- en op elkaar zet en voorziet van leidingwerk en elektra. Bij aluminium kozijnen kunnen de glaslatten eenvoudig gemonteerd worden. Want bij aluminium kozijnen worden de glaslatten op dezelfde manier gemonteerd als bij kunststof kozijnen wat dus een enorme tijdsbesparing met zich mee brengt. Dit past goed binnen het kader van modulair bouwen. Daarom kiest Jan Snel voor HEPRO en de Decalu kozijnen.

Doordat de studentenwoning instapklaar opgeleverd worden, hebben de studenten een woning voorzien van een badkamer en keuken. Het is voor de studenten nog wel even wachten totdat ze deze mooie appartementen kunnen betrekken want de levering van de aluminium kozijnen staat gepland over ca. 37 weken. HEPRO is trots dat wij aan dit project mogen meewerken!

Enthousiast over deze mogelijkheden van aluminium kozijnen? Neem gerust contact op met onze klantenservice en laat u vertellen wat de mogelijkheden zijn!