• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
 • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
 • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
 • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
 • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

Sinds begin 2021 kunt u de prijzen van aluminium kozijnen online zien bij HEPRO. En niet zomaar een aluminium kozijn. Het aluminium kozijn dat HEPRO toevoegt aan zijn gamma kozijnen is een unicum in de aluminium wereld.

Decalu aluminium kozijnen

De Decalu aluminium kozijnen van HEPRO zijn ontwikkeld volgens de gepatenteerde So Easy technologie van Deceuninck. Deze technologie typeert zich vanwege de minimale Uw-waarde. (De Uw waarde is de isolatiewaarde van het glas en het kozijn waarbij de randverliezen van raam en kozijn zijn meegenomen, hoe lager deze waarde is, hoe beter uw kozijn isoleert). Daarnaast is dit aluminium kozijn zo uniek vanwege de volgende eigenschappen:

 • de afwatering zit verborgen in het kaderprofiel en zorgt voor een slanker kozijn
 • door het optimaliseren van de glaslatten is de montage van deze aluminium kozijnen aanzienlijk vereenvoudigd in tegenstelling tot reguliere aluminium kozijnen
 • Aluminium en kunststof kozijnen kunnen gecombineerd worden

 

Wist u dat: deze technieken tevens ook in onze kunststof kozijnen worden toegepast?

Decalu Design

Minder complexiteit en focus op design zijn de typerende eigenschappen van het Decalu aluminium kozijn. De tijdloze stijl van het Decalu kozijn met volledig vlakke buitenzijde maakt het aluminium kozijn tot een van de slankste modellen in de markt. Het voordeel van deze slanke, neutrale uitstraling is dat het zeer goed toepasbaar is in elk modern bouw- of renovatieproject.

Decalu aluminium deuren

De Decalu aluminium deuren van HEPRO sluiten volledig aan bij de Decalu kozijnen reeks, hierdoor ontstaat een rustige stijlvolle look in uw woning, kantoor of bedrijfsruimte. Net als de kozijnen, zijn de aluminium deuren ijzersterk en behoren kromtrekkende deuren tot het verleden.

Net als de kunststof kozijnen van HEPRO zijn de Decalu aluminium deuren, kozijnen en schuifpuien voorzien van het SKG keurmerk.

Decalu aluminium schuifpuien

De Decalu aluminium schuifpui is het neusje van de zalm op het gebied van schuifpuien. Deze aluminium schuifpui is voorzien van zowel een mono- als duorail. En kan tevens worden geleverd met buiten en binnen beglazing. Het grote voordeel van buiten- en binnen beglazing is dat het plaatsen van de ramen tijdens de montage een stuk efficiënter verloopt. Het design van de Decalu aluminium schuifpui is zeer modern en de slanke middenstijl geeft deze schuifpui een minimalistische uitstraling.

Deze krachtpatser kan worden voorzien van glas dat wel 400 kg weegt. Hierdoor zijn grote 2,3 of 4 delige schuifpuien geen uitzondering maar de nieuwe norm.

Decalu & Decalu+ aluminium kozijnen

“HEPRO is een van de eerste bedrijven in Nederland die de Decalu en de Decalu presenteert aan zijn klanten.”

Er is in eerste instantie gekozen voor twee modellen die qua looks er hetzelfde uitzien. Ook de binnenkant is bij beide modellen voorzien van de geïntegreerde thermische isolatie. Het verschil tussen de Decalu en de Decalu  aluminium kozijnen zit in het type beglazing. Waarbij het Decalu kozijn is voorzien van HR glas met Argon glas en de Decalu voorzien is van HR glas. Daarnaast bezitten deze kozijnen de volgende eigenschappen:

 • te combineren met de kunststof kozijnen van HEPRO
 • ultieme duurzaam- en milieuvriendelijkheid
 • de aluminium kozijnen zijn 100% recyclebaar
 • de toevoeging van kunststof in de kern zorgt bovendien voor een verhoogde isolatiewaarde en voorkomt koude bruggen

Decalu uitstraling:

Aluminium is zeer aangenaam voor het oog. Het elegante en licht materiaal past perfect bij een moderne inrichting en geeft een luxe uitstraling aan uw woning. Aan de andere kant zorgt de stevigheid van het materiaal ervoor dat uitzonderlijke kwaliteit wordt gegarandeerd.

Decalu onderhoud:

De Decalu aluminium kozijnen, deuren en schuifpuien zijn weerbestendig, kleurvast en zeer eenvoudig te reinigen. Het enige onderhoud waar u aan dient te denken is eens per jaar de sluitingen te laten afstellen en smeren en af en toe een sopje.

Decalu afwatering:

De Decalu afwatering, uniek in de markt van aluminium, zit verborgen in het kaderprofiel en heeft als gevolg dat het nauwelijks zichtbaar is. Een bijkomend voordeel bij de montage is dat de verschillende afwateringssystemen en dorpels eenvoudig zijn vast te klikken in het raamprofiel.

Decalu en het milieu:

De uitermate lange levensduur van het Decalu aluminium kozijn en dat het 100% recyclebaar product is maakt het kozijn uitermate vriendelijk voor het milieu. Tezamen met het lage onderhoud, waarbij verven en andere chemische producten zoals houtrot overbodig worden, maakt het Decalu aluminium kozijn tot een keuze voor de toekomst.

Decalu aluminium & kunststof kozijnen

Het meest bijzonder aan het Decalu aluminium kozijn is dat deze te combineren met de kunststof kozijnen van HEPRO.

Dit betekent dat aluminium en kunststof samen inzetbaar zijn. Deze combinatie is uniek in de markt en biedt u vele voordelen. Zo kunt ervoor kiezen om uw bovenverdieping in kunststof te plaatsen en de beneden verdieping in aluminium. Dit is niet alleen voordeliger, u krijgt daarnaast het beste van twee werelden. “Vooruitstrevende isolatiewaarden & een ultra slank design. Tevens beschikken de Decalu aluminium kozijnen en de kunststof kozijnen van HEPRO over dezelfde onderhoudskenmerken, nagenoeg geen.

 

Het Decalu kleurengamma

De kleur is bepalend voor de sfeer en uitstraling van een gebouw en moet passen bij de andere elementen in uw gevel. Kleuren kiezen voor uw nieuwe kozijnen is een belangrijke factor. Daarom is het Decalu kleurengamma ontwikkeld, waarbij er 16 kleuren zijn geselecteerd die gecombineerd kunnen worden met kunststof of aluminium.

Zoekt u een andere kleur? Dit is mogelijk! U heeft namelijk de keuze uit 215 RAL kleuren voor uw aluminium kozijnen. Wenst u dit toch te combineren met kunststof? Dan heeft u alleen de keuze uit de 16 bovengenoemde trendkleuren, want u dient dan één materiaal te kiezen.

Wilt u meer informatie over de aluminium kozijnen? Neem dan contact met ons op via 085 - 1122007 of maak een afspraak met een van onze adviseurs bij u in de buurt!