• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

Kunststof deuren met uitmuntende isolatie waarden!

Welke voordeur u ook kiest, een kunststof deur bepaalt in grote mate de look en uitstraling van uw woning. De deuren van HEPRO worden steeds op maat gemaakt en zijn beschikbaar in oneindig veel stijlen en kleuren. Verder kenmerken alle voordeuren van HEPRO zich als; bijzonder isolerend, inbraakwerend en zeer onderhoudsvriendelijk.

Wat maakt een kunststof deur van HEPRO zo uniek?

HEPRO is al bijna 25 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van hoogstaande, kunststof (buiten) deuren. Dankzij de thermische prestaties en het onderhoudsgemak zijn de kunststof deuren geschikt voor zowel renovaties als nieuwbouw projecten. Kwaliteit staat voorop en het is voor ons tot op de dag van vandaag van essentieel belang om u kunststof deuren van topkwaliteit aan te bieden die beschikken over de beste isolatie normen. Maar daarnaast voldoen de HEPRO deuren tevens aan uitstekende geluidsdemping, gebruiksgemak, minimaal onderhoud en inbraakwerendheid. Zonder te moeten inleveren op stijl en uitstraling. HEPRO kan u dan ook volledige vrijheid bieden waarbij u zelf het design en de kleur bepaald.

Als een van de enige leveranciers in Nederland fabriceert HEPRO zijn kunststof deuren volledig zelf in onze fabriek te Zuidbroek. Maatwerk is bij ons daarom geen uitzondering, maar de regel! Zoekt u een voordeur met RVS ornamenten, kunststof ornamenten of  een gietijzeren rooster? Download dan onze Klassieke voordeuren brochure. Op zoek naar een moderne kunststof voordeur? Dan kiest u voor de Flatline brochure.

Ontdek alle innovaties van onze kunststof voordeuren!

Benieuwd wat een HEPRO deur zo bijzonder maakt? Al onze (voor)deuren worden op maat gemaakt waarbij volledige focus is gelegd op slimme innovaties en techniek zonder in te moeten leveren op uitstraling. U kunt kiezen uit maar liefst 215 RAL kleuren en kunt uw deur personaliseren met een breed scala aan accessoires. Denk bijvoorbeeld ook aan een brievenbus of een zwarte greep. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

De HEPRO uitvoeringen De HEPRO uitvoeringen

De HEPRO uitvoeringen

HEPRO COMFORT

De HEPRO Comfort deur blinkt uit in isolatie waarden door het gebruik van een 42 mm paneel en triple beglazing. Daarnaast is deze deur voorzien van de unieke UPRO42 technologie. Hiermee wordt een aluminium binnenbak aan de binnenzijde van uw paneel geplaatst om extra stevigheid te creëren zonder warmte verlies.

Lees meer

HEPRO STANDARD

Neemt u genoegen met een lagere isolatie waarde? Dan kiest u voor HEPRO Standard. Ook deze deur voldoet ruimschoots aan de laatste isolatie normen maar heeft een paneeldikte van 24 mm en is voorzien van dubbele beglazing.

Lees meer

HEPRO BASIC

Kiest u voor een Basic deur? Dan komt u nog steeds met uw isolatie normen in aanmerking voor subsidie, echter is uw deur dan staalversterkt en beschikt uw deur over 3 scharnieren. Het is niet mogelijk om een HEPRO voordeur in de Basic uitvoering te krijgen. 

Lees meer

HEPRO PHOENIX

Is duurzaamheid en een circulaire economie belangrijk voor u? Dan kiest u voor de Phoenix uitvoering van HEPRO. Phoenix is een kunststoffen deur vervaardigd uit 100% gerecycled kunststof. Door oud kunststof een nieuw leven te geven is er 90% minder energie nodig. Door kunststof opnieuw te gebruiken draagt u bij aan een duurzamere wereld. Phoenix past precies in deze omschrijving. De next step in duurzaamheid. 

Lees meer
Een greep uit de HEPRO deuren collectie Een greep uit de HEPRO deuren collectie

Een greep uit de HEPRO deuren collectie

Voodeur Annelies met zijlichten

Een 42 mm kunststof voordeur in de kleur antractiet (RAL 7016) Voorzien van opliggende ornamenten en een metalen rooster.

Deze voordeur Annelies is uitgebreid met twee zijlichten met roeden. De doorgetrokken DTS dorpel maakt het kozijn met deur tot een geheel.

Het is mogelijk om elk type voordeur paneel in het kozijn met zijlichten te plaatsen. 

Kunststof voordeur zijlichten >

 

Voordeur Anastacia met bovenlicht

Deze klassieke voordeur is gecombineerd met een bovenlicht. De kunststof voordeur is voorzien van een houtnerf in dennengroen en een gietijzeren rooster.

De deur is voorzien van een bovenlicht om extra lengte te creëren, wat de klassieke uitstraling versterkt.

De voordeur is geleverd met triple beglazing en heeft een 42 mm paneel met UPRO42 technologie.

 Kunststof voordeur bovenlicht >

Voordeur Sara

Deze strakke kunststof voordeur is leverbaar met een 24 mm of 42 mm paneel. Door het gebruik van ColorTop is deze leverbaar in 215 RAL kleuren. De kleur op deze deur is antraciet (RAL 7016) De lange stangreep geeft de voordeur optisch meer lengte. 

Het is mogelijk om verschillende soorten glas te plaatsen in de deur. Op de foto is gekozen voor Satinato glas. Een doorschijnend glas dat aan de binnenkant is gematteerd.

 Kunststof voordeur Sara >

 

Voordeur met zijlicht

De kunststoffen voordeur is geleverd met een 24 mm Sara paneel in de kleur kwartsgrijs. (RAL 7039) en HR beglazing. Het is mogelijk om elk type voordeur met een zijlicht te combineren.

Daarnaast kunt u er zelf voor kiezen om het glas van de Sara in het midden, links of rechts te plaatsen. De DTS onderdorpel is volledig doorgetrokken om het kozijn en de deur in elkaar te laten overlopen.

 Kunststof voordeur zijlicht >
 

Voordeur Amber

De moderne kunstsof voordeur Amber is voorzien van 3 ruiten en beschikbaar in de Standard of Comfort uitvoering.

De deur kan geleverd worden met een houtnerf structuur of in èèn van de 215 RAL kleuren doormiddel van ColorTop. Ook het glas is aanpasbaar. Hierbij kunt u kiezen uit: helder glas, Satinato glas, matglas met heldere rand of figuurglas.

 Kunststof voordeur Amber >

 

 

 

Voordeur Jessie

De kunststof voordeur Jessie komt uit de Flatline serie en is beschikbaar in folie en ColorTop. Deze voordeur is voorzien van een klein bovenlicht.

Leverbaar met en zonder brievenbus in verschillende kleuren. Wist u dat voor het vernieuwen van uw voordeur subsidie kunt ontvangen? Vraag uw adviseur naar de mogelijkheden.  

 Kunststof voordeur jessie >


 

Voordeur Adriana

De voordeur Adriana bestaat uit 5 glasdelen die op speelse wijze zijn ingedeeld. U kunt kiezen voor HR beglazing of triple glas. In de foto gecombineerd met een zijlicht die uit twee delen bestaat. 

Hierdoor is het mogelijk om een brievenbus in het zijlicht te plaatsen. U kunt kiezen uit drie kleuren brievenbussen namelijk: RVS, wit, cremè en zwart. De kleur van de deur is monumentenblauw met houtnerfstructuur. 

 Kunststof voordeur Adriana >

 

 

Voordeur Charlotte

Deze unieke kunststof voordeur is voorzien van een RVS ornament aan de buiten- en binnenzijde. Dit geeft de deur zijn unieke stijl en combineert uitstekend bij houtnerf en donkere kleuren, zoals monumentengroen of staalblauw.

Op de foto is Charlotte gecombineerd met een breed zijlicht met draaikiepraam en een vast paneel. De DTS dorpel is wederom volledig doorgetrokken voor een eenduidig beeld.

 Kunststof voordeur Charlotte >

 

Voordeur Adriana

De kunststof voordeur Adriana is uitgevoerd in de kleur grijs. Om inkijk te voorkomen is er gekozen voor een matglas met heldere rand. Bij deze deur is er gebruik gemaakt van ColorTop. De matte structuur van ColorTop geeft de deur moderne uitstraling. 

Het is niet mogelijk om in deze deur een brievenbus te plaatsen. De deur is in een dikte van 24 mm en 42 mm leverbaar. 

 Kunststof voordeur Adriana >

Voordeur Estelle

De kunststof voordeur Estelle is bijzonder chique deur door de drie ruiten en opliggende ornamenten. Gecombineerd met donkere kleuren als dennengroen geeft deze deur uw entree een statement. Het is mogelijk om figuurglas toe te passen. 

Onze adviseurs komen graag aan huis voor het maken van een vrijblijvende offerte op maat.

Kunststof voordeur Estelle >

 

Voordeur Bambi

Deze kunststof voordeur Bambi in de kleur antraciet is voorzien van op liggende ornamenten en een smal bovenlicht met Satinato glas.

Het is mogelijk om in deze voordeur een brievenbus te plaatsen. De kleur is antraciet (RAL 7016)

Wilt u graag deze deur in een andere kleur of een houtnerfstructuur? Neem contact op met onze adviseurs. Zij helpen u bij het kiezen van uw nieuwe voordeur. 

Afspraak maken met adviseur >

 

Voordeur Paquita

De kunststof voordeur Paquita is voorzien van drie langwerpige ruiten in het midden. Dit design geeft de deur meer lengte. De voordeur op de foto is voorzien van geschakelde kozijnen. Echter is er wel voor gekozen om de DTS onderdorpel volledig door te trekken zodat het kozijn en deur een geheel vormen. 

Wilt u graag advies op maat en een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs werken graag een offerte aan huis voor u uit. 

Afspraak met adviseur > 

 

 

Voordeur Priscilla I

Het ontwerp van deze klassieke kunststof deur komt zeer goed tot zijn recht in donkere kleuren gecombineerd met een lichte stenen muur. De deur is voorzien van opliggende ornamenten en leent zich uitstekend voor het gebruik van figuurglas. Het is mogelijk om een brievenbus te plaatsen in deze deur. 

Tevens kan deze deur worden gepersonaliseerd door onder twee ornamenten te plaatsen. Wilt u graag meer informatie over de Priscilla?

Neem contact op >

 

Contact met Hepro

De voordelen van een vrijblijvend adviesgesprek

  • Direct een prijs op maat
  • Persoonlijk contact aan huis of in onze showrooms
  • Vrijblijvende offerte volledig afgestemd op uw wensen

Vragen over uw HEPRO deur?

Neem contact op!

* = Verplicht veld