Subsidie kunststof kozijnen

Ontvang nu subsidie voor uw kunststof kozijnen bij HEPRO! De Subsidieregeling energiebesparing eigen huis is weer van start! Vanaf 19 augustus tot en met 31 december 2020 kunt u subsidie ontvangen voor de aanschaf van uw kunststof kozijnen. Deze is beschikbaar voor eigenaren van appartementen en particuliere woningen en voor leden van Verenigingen van Eigenaren (VvE). Hoe vraagt u dit aan en wat levert het op? Lees hieronder alles over de subsidie voor kunststof kozijnen of bekijk onze online brochure.

Subsidie kunststof kozijnen mogelijkheden

Welk bedrag u precies ontvangt voor de subsidie van kunststof kozijnen, is onder andere afhankelijk van het soort woning waarin u woont. Tevens is het van belang dat u twee energiebesparende isolatiemaatregelen laat uitvoeren. Voldoet u aan de voorwaarden? Dan is het mogelijk om ongeveer 30% van de kosten terug te krijgen. Dit betekent dat u vaak Comfort kunststof kozijnen kan aanschaffen voor de prijs van een Basic uitvoering. 

 

Tijdelijke verhoging subsidiebedragen

Om particuliere woningeigenaren en Verenigingen van Eigenaren (VvE's) tegemoet te komen in deze onzekere tijden besloot minister Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) de subsidiebedragen tijdelijk te verhogen voor beide regelingen van de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH). De verhoging is een tijdelijke verhoging van 10% tot ongeveer 30% van de investeringskosten. De minister wil hiermee woningeigenaren extra financieel ondersteunen zodat zij verduurzamingsplannen kunnen uitvoeren.

Voor beide regelingen van de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) zijn de subsidiebedragen tijdelijk verhoogd. U komt voor deze tijdelijke verhoogde subsidiebedragen in aanmerking als minstens één van de minimaal 2 isolatiemaatregelen (spouw, dak, gevel, vloer of glas) na 1 juni 2020 is uitgevoerd en betaald.

rekenvoorbeeld verhoogd

Op de website van de RVO ziet u in slechts enkele stappen welke aantrekkelijke subsidies en leningen er bestaan waar u gebruik van kunt maken. Informeer u goed over de aanvraag voor subsidie voor/op kunststof kozijnen en de bijbehorende mogelijkheden.

Voorwaarden subsidie energiebesparing eigen huis

Wilt u meer lezen over de subsidie energiebesparing eigen huis? Wij hebben alle voorwaarden voor u op een rij gezet. Bekijk hier alle voorwaarden subsidie energiebesparing eigen huis! Twijfelt u om twee energiebesparende isolatiemaatregelen uit te laten voeren? Dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van de Energiebespaarlening. Deze lening is van toepassing voor particulieren als voor vereninging van eigenaren (VvE) Meer lezen over de Energiebespaarlening? Klik hier >

Subsidie kunststof kozijnen en energiebesparende maatregelen

Het zal u niet ontgaan zijn dat een subsidie voor kunststof kozijnen en energiebesparende maatregelen hand in hand gaan. U komt voor deze regeling in aanmerking als u minimaal twee van deze dergelijke maatregelen neemt. Kies er daarom ook voor om uw dak, gevel, spouwmuur, vloer en/of bodem te isoleren. Ook het aanbrengen van hoogrendementsglas is aan te bevelen. Kom in aanmerking voor een subsidie voor kunststof kozijnen en bekijk alle energiebesparende maatregelen om te zien hoe u een bonus van maar liefst €4000,- bovenop de subsidie kunt krijgen! Hierop heeft u recht als u alle maatregelen in uw woning toepast.

Heeft u vragen over de subsidie? Neem contact met ons op! Onze adviseurs kunnen u er alles over vertellen! 

Subsidiebedragen kunststof kozijnen

U vraagt zich inmiddels vast af hoe hoog de subsidiebedragen voor kunststof kozijnen en andere energiebesparende maatregelen zijn. Daarom hebben we voor u op een rijtje gezet wat de minimale hoeveelheid glas in vierkante meters is om van de regeling gebruik te kunnen maken:

Ook voor aanvullende maatregelen, zoals het gebruik van kunststof deuren, hebben we een handig overzicht:

Heeft u vragen over de hoogte van subsidiebedragen voor onze kunststof kozijnen? De deskundige medewerkers van HEPRO geven hier graag antwoord op!

Subsidie kunststof kozijnen aanvragen

Bezoek de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) om te beginnen met uw subsidie voor kunststof kozijnen aanvragen.

  • Ga via de aanvraagknop naar de digitale aanvraagomgeving van RVO.nl (het eLoket).
  • Log in met uw DigiD. Bent u voor het eerst op het eLoket? U wordt gevraagd uw persoonlijke gegevens aan te vullen.
  • U bent in het formulier om Subsidie energiebesparing eigen huis aan te vragen > maak het aanvraagformulier aan en vul relevante gegevens aan.
  • Vul de gegevens in, neem de aantallen m2 over van het uitvoerdersformulier van het bouwbedrijf.
  • Voeg de bijlagen toe bij de aanvragen.
  • Controleer uw aanvraag, lees de verklaringen aandachtig door en dan kunt u onderaan deze pagina door de knop uw aanvraag versturen.
  • Na het verzenden van de aanvraag ontvangt u direct uw subsidieaanvraag en krijgt u een ontvangstbevestiging per e-mail. U vindt de bevestiging ook terug als u weer inlogt bij het eLoket. Kijk dan onder “Berichten”.

Door gebruik te maken van onze milieuvriendelijke artikelen, zoals kunststof deuren, kunststof kozijnen, of een kunststof schuifpui, maakt u kans op de subsidie. Wilt u subsidie voor uw kunststof kozijnen aanvragen maar heeft u hierbij hulp nodig? Wij helpen u graag! Neem telefonisch contact met ons op en wij helpen u verder.