• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

HEPRO doet overname in België!

Productiecapaciteit vergroten anno 2022

Begin 2022 kampte HEPRO opnieuw met een te krappe productiecapaciteit en zocht naar manieren om verdere groei mogelijk te maken. Profielleverancier Deceuninck werd bij deze groeivraag betrokken en 4 maanden geleden opperde Deceuninck een samenwerking met SDW Ramen & Deuren in België.

SDW ramen & deuren wordt HEPRO

SDW gevestigd in België is een kunststof kozijnen fabrikant voorzien van een Deceuninck productielijn, gelegen onder de rook van Brussel. De organisatie is jong en kende een zware start. Vanuit de gesprekken is dan ook de samenwerking omgezet in een verworven meerderheidsbelang en zal SDW de naam HEPRO gaan dragen. Deze overname is mede mogelijk gemaakt door de geweldige ondersteuning en samenwerking van bestaande SDW leveranciers.

Krachten bundelen

De nieuwe bedrijvencombinatie past perfect binnen de groeistrategie van HEPRO en geeft lucht in de huidige productiecapaciteit. Daarnaast biedt het HEPRO de kans om het zuiden van Nederland beter te kunnen bedienen en uiteraard ook de Belgische markt.

Op dit moment zoekt HEPRO dan ook naar een accountmanager in deze regio en is er voor deze functie een interessante vacature uitgezet.

Met deze stap is DGA Danny Wolthuis zeer tevreden en kijkt met enthousiasme uit hoe de Belgische markt zich verder gaat ontwikkelen.

“Deze fusie geeft ons extra middelen om onze groei voort te zetten en de marktpositie van HEPRO te versterken in de Benelux”.