• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
Ontvang nu 10% korting op kunststof kozijnen, deuren & schuifpuien!

Maak een afspraak en ontvang 10% korting op kunststof - Subsidie Nij begun van toepassing!

Na het invullen van het formulier zal de adviseurs persoonlijk contact met u opnemen voor een afspraak aan huis. Tijdens de afspraak worden uw kozijnen ingemeten door de adviseur en maakt een vrijblijvende offerte op maat, inclusief vrijblijvende offerte op maat, met 10% korting op kunststof. Bent u woonachtig in Groningen? Ontvang € 20.000 tot € 40.000 met subsidie Nij Begun.

Meer weten over de subsidie voorwaarden? U leest ze hier >

Contact met Hepro

Afspraak met HEPRO adviseur aan huis

  • 10% korting op kunststof & 10 jaar garantie
  • € 20.000 tot € 40.000 subsidie
  • Professioneel advies & vakkundige montage

Afspraak met HEPRO adviseur aan huis

Een persoonlijke offerte ontvangen met 10% korting op kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien!

* = Verplicht veld

Voordelen van een afspraak aan huis!

100%
Maatwerk & alle RAL kleuren beschikbaar
Binnen 48 uur
Reactie & advies op maat
10 jaar
Garantie
32%
Besparing met HEPRO comfort

Wij produceren en monteren al ruim 25 jaar kunststof & aluminium kozijnen, deuren en schuifpuien zonder zorgen. Vul hieronder uw adresgegevens in en wij koppelen u meteen aan een van onze HEPRO adviseurs. Een van onze adviseurs neemt persoonlijk contact met u op voor een afspraak aan huis, meet uw bestaande kozijnen in en adviseert over mogelijke subsidie mogelijkheden. 

Liever een afspraak in een van onze showrooms?

Wilt u onze kunststof kozijnen, deuren of schuifpuien bekijken en uitproberen? In de HEPRO showrooms vindt u een veelvoud aan kozijnen en deuren. Onze adviseurs staan voor u klaar met deskundige advies op al uw vragen.

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen koop je niet zomaar. Kozijnen plan je individueel. Kozijnvorm, kleur, materiaal en functies moeten tenslotte bij de woonstijl van uw huis passen. HEPRO is de fabrikant in Noord Nederland met de grootste veelvoud en vormgevingsvrijheid in Nederland. 

Kunststof deuren

Kunststof deuren zijn veilig, onderhoudsarm en stijlvol. En bij HEPRO kiest u de voor- of achterdeur die past bij uw woning. Van technische uitvoering tot aan de materialen - kunststof, glas, epoxy of ornamenten. Onze adviseurs staan in onze showrooms voor u klaar om u te assisteren bij het kiezen van uw volgende deur. 

Kunststof schuifpuien

Houdt u van grote glasoppervlakken? De woonkamer met de tuin verbinden? Dan heeft HEPRO talloze mogelijkheden. U kiest uit een breed scala aan kleuren, materialen en manier van openen. Kiest u voor een HEPRO schuifpui? Dan kiest u voor een blikvanger voor uw huis.

De beste isolatiewaarden

Het maakt niet uit of u een van onze showrooms bezoekt voor kozijnen, deuren of schuifpuien want met HEPRO bent u verzekerd van de beste isolatie normen. Hierdoor zijn verschillende subsidies mogelijk terwijl u bouwt aan het huis van de toekomst. 

Advies op maat

Hoe vaak heeft u al kozijnen, deuren of schuifpuien gekocht? Voor de meeste van onze klanten zal dit de eerste keer zijn. Daarom beschikken wij in onze showrooms over demo hoeken. Deze hoeken geven u een perfect beeld van wat er allemaal mogelijk is gericht op stijl en manier van besparen. Onze adviseurs nemen u graag mee en kunnen al uw vragen beantwoorden. 

Proberen & ervaren

Onze showrooms zijn bij uitstek geschikt voor het proberen en ervaren van de HEPRO kunststof kozijnen, deuren & schuifpuien. Kozijnen zijn investeringen voor tientallen jaren. De kwaliteitsverschillen zijn verbazingwekkend en daarmee ook de prijs. Daarom adviseren wij onze klanten altijd om offertes goed te vergelijken zodat u geen appels met peren vergelijkt. Wilt u zich alvast inlezen? Bekijk hier de tips om kunststof kozijnen offertes te vergelijken

Produceren

De kwaliteit van onze producten staat voorop. Daarom worden de kunststof kozijnen in onze eigen fabriek te Zuidbroek gefabriceerd. Onze medewerkers voeren dagelijks kwaliteitscontroles uit en pas als zij tevreden zijn gaan de kozijnen op transport naar u. Daarnaast hebben we door onze eigen productielijn, controle over de kwaliteit van het hang- en sluitwerk en bijvoorbeeld de dikte van de kern die we gebruiken om zo de beste isolatiewaarden voor u te behalen.

Monteren

De vakkundige montage maakt kozijnen, deuren en schuifpuien helemaal af. Door de montage haalt u uitstekende isolatiewaarden, blijft het koel in huis als het buiten warm is en andersom. Omdat de montage een vak apart is, laten wij onze monteurs regelmatig door verschillende keurmerken keuren. Zo kunt u vertrouwen op gecertificeerde monteurs, die kwaliteit leveren waar u jaren plezier van heeft.