• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
 • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
 • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
 • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
 • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
Samen voordelig isoleren met kozijnen & woning isolatie met de subsidie een "Nij Begun"

Samen voordelig isoleren met kozijnen & woning isolatie met de subsidie een "Nij Begun"

Woonachtig in Groningen? Ontvang €20.000 tot €40.000 subsidie "Nij Begun"

11 mrt 2024 - U kunt €20.000 of €40.000 subsidie ontvangen! 

Afgelopen week heeft heel Groningen en de noordelijke gemeenten van Drenthe over deze subsidie regeling gesproken. Eindelijk de toezegging voor een subsidieregeling waardoor u een wezenlijk verschil kan maken in energiekosten en verbetering van uw woning (waarde).

Een Nij Begun samen met HEPRO kozijnen & isolatie

HEPRO was altijd al uw adres voor het vervangen van oude kozijnen voor duurzame kunststof kozijnen. Vele klanten hielpen we met het vervangen van hun kozijnen en de bijbehorende subsidie aanvraag en uiteraard doen we dit ook bij deze regeling. Maar wist u dat HEPRO ook is gestart met isoleren van uw woning door spouw, dak en vloer?

Met HEPRO isolatie & kozijnen helpen wij u graag bij het verduurzamen van uw woning. Samen (overheid, HEPRO en u als particulier) maken wij de weg vrij, waarbij het doel is een (renovatie) woning geschikt te maken om van het gas af te gaan.

Wat doet de overheid?

De overheid geeft u de kans om zeer voordelig te isoleren. In het 1e kwartaal 2025 kunt u uw subsidie indienen. Dit kan met terugwerkende kracht.

Wat zijn de voorwaarden om aanspraak te maken op de isolatiesubsidie?

Omdat bij het aanvragen van subsidies bepaalde voorwaarden zitten, hebben wij alle voorwaarden voor u op een rijtje gezet. Zo weet u precies aan welke voorwaarden u moet voldoen om aanspraak te maken op de isolatiesubsidie.

 • De subsidie geldt met terugwerkende kracht vanaf 25 april 2023 en loopt door tot en met 31 december 2035.
 • De subsidie is (waarschijnlijk) aan te vragen in het eerste kwartaal van 2025
 • Uw dient uw woning te isoleren volgens de: standaard en streefwaarden voor woningisolatie

Wat doet HEPRO?

HEPRO is niet langer alleen kozijnen, het doel van HEPRO is om de schil van uw (renovatie) woning te sluiten. Daarom kan u vanaf nu ook uw spouw, vloer of dak laten isoleren door HEPRO. Samen zo voordelig mogelijk naar woningen die geschikt zijn om van het gas af te kunnen. Alles bij een organisatie, wel zo makkelijk.

Wat doet u?

U investeert, met als doel de winter van 2024 aanzienlijk te besparen op uw energierekening en het 1e kwartaal van 2025, 50% of zelfs 100% van uw isolatie investering terug te ontvangen. Met deze isolatie verbeteringen verlaagt u daarnaast uw ecologische voetafdruk en maakt u de weg vrij voor een woning, die van het gas af kan. Heeft u hulp nodig bij de (voor)financiering? Allicht kunt u aanspraak maken op het Warmtefonds.

Wat moet u doen om deze isolatiesubsidie te ontvangen?

Het maatregelenpakket is opgesteld om uw woning te isoleren. Het plaatsen van zonnepanelen of warmtepomp valt hier buiten.

Wat wordt bedoeld met woning isolatie? U krijgt 50% of 100% vergoed als u de volgende isolatie maatregelen treft:

Om de subsidie te kunnen ontvangen dient u tevens:

 • uw offerte/ betaling in te dienen bij de aanvraag
 • foto’s te maken tijdens de werkzaamheden
 • ISDE aanvraag en beschikking te bewaren

1,65 miljard isolatiesubsidie beschikbaar!

Naar aanleiding van het bekende “Nij Begun” maatregelenpakket werd op woensdagavond 7 maart 2024, de 1.65 miljard regeling gepresenteerd in Garmerwolde.

 

€20.000 tot €40.000 subsidie voor isolatiemaatregelen

In een notendop: woningeigenaars in de provincie Groningen en de Drentse gemeenten Tynaarlo, Noordenveld en Aa en Hunze komen in aanmerking voor de isolatie subsidie. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen woningeigenaren in- en buiten het versterkingsgebied. Woon je in het versterkingsgebied? Dan stuurt u uw isolatierekening naar het rijk en wordt deze 100% vergoed! Valt u daarbuiten maar woonachting in de provincie Groningen? Dan ontvangt u 50% vergoeding. Onderstaand de verdeling van de subsidie per woning eigenaar:

 • Versterkingsgebied -100% vergoeding tot een maximum van €40.000*
 • Buiten versterkingsgebied – 50% tot een maximum van €20.000*

*Specifieke voorwaarden van toepassing, zie rijksoverheid.