• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

Kunststof schuifpui

Het licht straalt uw woning binnen als u kiest voor een stijlvolle kunststof schuifpui. Deze wordt meestal geplaatst bij uw tuin, zodat uw achterkamer over lijkt te lopen in een groene oase. Omdat de pui in uw buitenmuur zit, is het belangrijk dat deze niet alleen inbraakwerend werkt maar ook isoleert. Daarom zit u goed met een hoogwaardige schuifpui van HEPRO! U kunt kiezen uit een model van Monorail of Quinline. En wat dacht u van een handige kiepschuifpui? Deze kunt u openschuiven én van boven openzetten!

Kunststof schuifpui

Bij HEPRO vertellen we u graag meer over de voordelen van een kunststof schuifpui. Het profiel van de pui wordt gemaakt door Deceuninck, een Vlaams familiebedrijf. Zij behoren tot de grootste producenten van hoogwaardige kunststof profielen in Europa. De kunststof schuifpui heeft standaard een stalen kern. Daarnaast kunt u kiezen uit de HEPRO Basic, Standard of Comfort, wat invloed heeft op het type beglazing en de isolatie. De eerste twee kunststof schuifpuien zijn voorzien van HR++ dubbel glas, het laatste model heeft driedubbel glas.

Schuifpui prijzen

HEPRO staat voor u klaar met een passende service. U kunt namelijk de schuifpui prijzen eenvoudig online berekenen. Maak uw keuze uit de verschillende afmetingen, kleuren en uitvoeringen en u ziet de prijzen meteen op uw beeld verschijnen. Combineer de schuifpui met kozijnen en deuren van HEPRO voor een optimale isolatie van uw woning. Ook de kosten van deuren en de kunststof kozijnen prijzen berekent u eenvoudig online. Zo weet u gelijk waar u aan toe bent! Bestel al uw kunststof producten bij HEPRO. Wij bieden u aantrekkelijke kozijnen, deuren en schuifpui prijzen.

Schuifpui vervangen

Wilt u uw oude schuifpui vervangen voor een nieuwe versie van HEPRO? Dat kan! Ons team staat voor u klaar om deze klus te verzorgen. Eerst verwijderen we uw oude schuifpui en voeren deze af. De opening in uw muur wordt gecontroleerd op beschadigingen. Wij voorzien de muur van een nieuwe binnenafwerking en plaatsen hierin de kunststof schuifpui. Wilt u uw schuifpui laten vervangen door HEPRO? Dit kunt u eenvoudig aangeven in uw offerte. Zo wordt u compleet ontzorgd!

Schuifpui kopen

Kies ervoor uw schuifpui te kopen bij HEPRO. Doordat het materiaal zo goed op elkaar aansluit, kunt u de pui moeiteloos open- en dichtschuiven met nauwelijks weerstand. De schuifpui heeft mooie, licht afgeronde kozijnen. Naast een pui kunt u bij HEPRO ook terecht voor een vensterbank en gevel- en dakrandpanelen. Zo creëert u een woning met een strakke stijl en duurzame producten die goed bij elkaar passen. Een schuifpui kopen doet u bij HEPRO. Vergroot het comfort in uw woning!