• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - KOMO & SKG gecertificeerd (kunststof)
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

Boeidelen

Voor de ultieme afwerking van uw dakrand gaat u natuurlijk naar HEPRO! Onze boeidelen van Deceuninck zijn gemaakt van PVC-schuim met een harde toplaag. Dit betekent dat u kiest voor een duurzame oplossing die niet aan rotting onderhevig is. Bovendien bepaalt u zelf de afmeting en de kleur ervan! Via onze website krijgt u een perfect inzicht in onze verschillende boeidelen van het Vlaamse familiebedrijf Deceuninck. Zij staan bekend om hun uiterst betrouwbare profielen van de hoogste kwaliteit.

Wat zijn boeidelen?

Voordat u een keuze maakt om uw gevel aan te vullen, vraagt u zich wellicht af: ‘wat zijn boeidelen?’ Onder deze term wordt een afwerking verstaan van een dakrand. Dit kan ook een onderdeel van een dakkapel of dakgoot zijn. Bij HEPRO kunt u eenvoudig een keuze maken uit panelen met kleuren die perfect passen bij de rest van de afwerking van uw woning, zoals uw deuren of kozijnen. Boeidelen bestelt u samen met uw gevel en dakrandpanelen van Deceuninck voordelig bij HEPRO!

Boeidelen kunststof

Een groot voordeel van de fraaie HEPRO boeidelen is de kunststof waar ze van gemaakt zijn. Hierdoor beschikt u over zeer gebruiksvriendelijke panelen omdat ze weinig onderhoud nodig hebben. De kleur ervan blijft hetzelfde, zodat u deze gevelranden van Deceuninck nooit meer hoeft te schilderen. Ook andere onderdelen voor de afwerking van uw woning, zoals duurzame deuren en kozijnen, vindt u bij HEPRO. Bereken de kunststof kozijnen prijzen gelijk online! De schitterende boeidelen van kunststof kunt .

Boeidelen plaatsen

Zodra u uw bestelling heeft gedaan, rest er nog één klus; de boeidelen plaatsen. Als u besluit dit project zelf aan te pakken, heeft u geluk! HEPRO heeft namelijk een groot assortiment montagemateriaal. Is het u niet geheel duidelijk welke gereedschappen en materialen u nodig heeft voor deze klus? Neem dan gerust contact op met een medewerker van HEPRO. Door de zichtbare bevestiging is het zelf boeidelen plaatsen eenvoudig. U geniet snel van een verbluffend eindresultaat!

Boeidelen kopen

Om uw woning te verfraaien waar het uw dakranden betreft, bevelen wij u van harte aan om onze hoge kwaliteit boeidelen te kopen. Hiermee kiest u voor de vlekkeloze afwerking die uw woning verdient! Ook andere kunststof onderdelen voor uw huis zijn bij HEPRO volop aanwezig, waaronder schuifpuien, vensterbanken en deuren van Deceuninck in allerlei verschillende modellen. Wilt u nieuwe boeidelen kopen of meer weten over onze scherpe kunststof deuren prijzen? Bekijk dan onze overzichtelijke website en bestel eenvoudig online!