Kunststof schuifpuien

U creëert een natuurlijke overgang tussen uw woonkamer en uw tuin met de kunststof schuifpuien van HEPRO. Deze bieden u een ruime doorgang die zelf nauwelijks ruimte inneemt. Het daglicht krijgt volop de kans in uw woning en baadt het interieur in een mooi egaal licht. Onze inbraakwerende kunststof schuifpuien zijn uitgerust met het SKG politiekeurmerk Veilig Wonen. Daarnaast hebben deze een uitstekende isolatiewaarde. U heeft onder meer de keuze uit kunststof schuifpuien uit de Quinline series. Op onze website kunt u gemakkelijk zelf de prijs berekenen of een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Een schuifpui van HEPRO geeft u meer licht en wooncomfort

HEPRO levert twee types schuifpuien, de kiephefschuifpui en de hefschuifpui. Hieronder leest u meer over deze verschillende types. 

De schuifpuien worden niet door HEPRO gefabriceerd waardoor deze puien niet onder het KOMO keurmerk van HEPRO vallen. Wel zijn deze puien voorzien van SKG** hang- en sluitwerk.

Kunststof schuifpuien Quinline®

Het vijfkamersysteem is het visitekaartje van de kunststof schuifpuien van het type Quinline®. Hiermee isoleert u uw huiskamer zeer goed tegen warmteverlies, wat uw wooncomfort aanzienlijk vergroot. Deze nieuwe techniek op het het gebied van warmte-isolatie wordt veel toegepast bij renovatie en de nieuwbouw van laagenergiewoningen. De kunststof schuifpuien uit de Quinline® serie worden niet door HEPRO zelf vervaardigd, zoals bij onze Kunststof kozijnen en Kunststof deuren en hebben daarom geen KOMO-keurmerk. Ze zijn wel uitgerust met het SKG keurmerk voor het oerdegelijke hang- en sluitwerk. Onze ervaren medewerkers komen de kunststof schuifpuien op afspraak ook bij u installeren.

  • Uitstekende warmte-isolatie door het unieke 5-kamerprofiel-systeem
  • Barrièrevrije doorgang door vlakke massieve aluminium dorpel
  • Thermische onderbreking in zowel kader als onderdorpel
  • Leverbaar tot een breedte van maar liefst 6,5 meter
  • Zeer hoogwaardig kwalitatief schuifsysteem
  • Niet leverbaar in ColorTop®
  • Te verkrijgen in twee-, drie- of vierdelige uitvoering
  • Standaard voorzien van afsluitbare greep binnenzijde