• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

Dakisolatie

Samen sluiten we de schil van uw woning. Dakisolatie biedt u een scala aan voordelen die niet alleen het comfort van uw leefomgeving verbeteren, maar ook bijdragen aan energie-efficiëntie en kostenbesparing.

Contact met Hepro

Besparen met HEPRO isolatie!

  • Profiteer van maximale subsidie maatregelen!
  • Koel in de zomer, warm in de winter
  • Meer wooncomfort, lagere energierekening

Ja, ik wil mijn dak isoleren!

Maak een vrijblijvende afspraak voor het isoleren van uw woning

* = Verplicht veld

Woonachtig in Groningen? Ontvang €20.000 tot €40.000 subsidie "Nij Begun"

 

Vele klanten hielpen we met het vervangen van hun kozijnen en de bijbehorende subsidie aanvraag en uiteraard doen we dit ook bij deze regeling voor dakisolatie.

In een notendop: woningeigenaars in de provincie Groningen en de Drentse gemeenten Tynaarlo, Noordenveld en Aa en Hunze komen in aanmerking voor de isolatie subsidie. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen woningeigenaren in- en buiten het versterkingsgebied. Woon je in het versterkingsgebied? Dan stuurt u uw isolatierekening naar het rijk en wordt deze 100% vergoed! Valt u daarbuiten maar woonachting in de provincie Groningen? Dan ontvangt u 50% vergoeding. Onderstaand de verdeling van de subsidie per woning eigenaar:

  • Versterkingsgebied -100% vergoeding tot een maximum van €40.000*
  • Buiten versterkingsgebied – 50% tot een maximum van €20.000*

*Specifieke voorwaarden van toepassing, zie rijksoverheid.

HEPRO dakisolatie

Dakisolatie is een van de belangrijkste stappen naar een energiezuinig en comfortabel huis. Warme lucht stijgt naar boven en verlaat de woning via het dak als deze niet is geïsoleerd. Wilt u de eerste stappen maken in het verkleinen van uw ecologische voetafdruk? Of wilt u kosten besparen op energie? Kies voor dakisolatie!

Bent u benieuwd hoeveel warmte u verliest door uw dak? Onze isolatie experts komen graag bij u langs om u inzicht te geven in de warmteverliezen van uw woning.

Samen met HEPRO de schil van uw woning isoleren. Kozijnen en dakisolatie voor maximale subsidie mogelijkheden. Op deze manier is het mogelijk om zo voordelig mogelijk te isoleren en weet u precies wat u het beste kunt isoleren.

Dak isoleren met HFO open cel & gesloten cel PUR spray

HEPRO biedt u verschillende materialen om uw dak te isoleren. Een van de veel gebruikte materialen is HFO open cel, dat tevens wordt gebruikt bij vloerisolatie. open cel HFO en gesloten cel HFO zijn polyurethaan (PUR) isolatie schuimen op waterbasis. Polyurethaan is een uitstekend isolerend materiaal waardoor het veel toegepast wordt als isolatie van gebouwen.

Met PUR spray is het mogelijk om in één beweging uw woning winddicht te maken, goed te isoleren en een goede beschermlaag aan te brengen. De PUR spray kan op verschillende ondergronden hechten en is de ideale oplossing om uw huis perfect te isoleren en aan de isolatiewaarden te voldoen. Open cel HFO en gesloten cel HFO bevatten geen milieubelastende blaasmiddelen en wordt toegepast voor het isoleren van daken, plafonds, zolders, kruipruimtes en houtskeletten.

De purspray is door zijn structuur multifunctioneel en kan tevens worden ingezet voor het isoleren van een schuin en/of plat dak. Voor huizen met een zolder is zoldervloerisolatie een slimme keuze. Ontdek hoe je de ruimte onder het schuine dak optimaal isoleert en energie bespaart zonder concessies te doen aan comfort.

Ecologische isolatie: kies Isovlas isolatie

Steeds meer huiseigenaren kiezen voor ecologische isolatiematerialen. Isoleren met Isovlas isolatie is kiezen voor wooncomfort en een optimaal leefklimaat. Natuurlijke Isovlas bouwisolatie is immers optimaal temperatuur- en vochtregulerend. Omdat het van natuurlijke vlasvezels is gemaakt die hun natuurlijke vocht- en temperatuur-regulerende eigenschappen ook als isolatie behouden. Isovlas zorgt voor de ideale temperatuur op uw zolder. Met het gebruik van Isovlas verdwijnt er geen onnodige warmte via het dak en bespaart u geld op uw energierekening met een milieuvriendelijk product.

Ecologische dakisolatie biedt diverse voordelen voor het milieu, comfort en gezondheid. Deze isolatiematerialen, zoals schapenwol, hennep, vlas en gerecycled katoen, worden duurzaam geproduceerd en verminderen de ecologische voetafdruk. Ze bieden uitstekende thermische eigenschappen, wat resulteert in energiezuinige woningen en lagere energiekosten. Daarnaast bevorderen ecologische isolatiematerialen een gezonde leefomgeving door het ontbreken van schadelijke chemicaliën en emissies, wat de luchtkwaliteit verbetert en allergierisico's vermindert. Deze duurzame keuze draagt ook bij aan de waarde van je woning, aangezien milieuvriendelijke bouwmaterialen steeds meer worden gewaardeerd. Investeren in ecologische dakisolatie is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor het welzijn van uw huis en toekomstige generaties.

Samen sluiten we de schil!

Samen sluiten we de schil! HEPRO zijn doel is om de schil van uw woning te sluiten. Niet alleen met aluminium en kunststof kozijnen maar ook met isolatie. Op deze manier is het mogelijk om dubbel zoveel subsidie te ontvangen maar bespaart u ook maximaal op uw energiekosten. Wilt u meer informatie over het isoleren van uw dak? Neem contact met ons op voor een isolatiescan. Wij nemen uw dak mee maar kunnen u tevens adviseren over isolatie mogelijkheden gericht op uw spouw, vloer en bodem. Heeft u vragen? Neem contact op.