Kunststof kozijnen

U kunt op verschillende terreinen besparen met kunststof kozijnen van HEPRO. Zo verbruikt u minder energie om uw woning te verwarmen. Verder heeft u het voordeel van weinig onderhoud. Af en toe afnemen van de kunststof kozijnen met een niet bijtend sopje is voldoende. Al onze kunststof kozijnen zijn KOMO en SKG gekeurd en verkrijgbaar voor een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. U kunt zelf het door u gewenste niveau van energiebesparing bepalen, want wij geven u de keuze uit drie varianten: de Basic, de Standard en de Comfort. Wij hebben ook kunststof deuren van dezelfde types. Bij HEPRO kunt u direct de prijzen zien. In verschillende regio’s kunt u daarnaast gebruik maken van onze installatieservice.

Kunststof kozijnen HEPRO Basic

De onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen van de HEPRO Basic leveren een gemiddelde energiebesparing op en voldoen probleemloos aan de wettelijke eisen. Deze worden geleverd inclusief dubbele HR++ glas van 24 mm dikte en hebben een UG-waarde van 1.1. De kunststof kozijnen van het type HEPRO Basic zijn versterkt met duurzaam gegalvaniseerd staal dat lang meegaat.

UW-waarde vanaf 1.43 W/m2

 • KOMO en SKG gecertificeerd
 • Stalen versterking
 • HR++ glas van 24mm dikte met 1.1 Ug-waarde
 • Zichtbare scharnieren bij draaikiepramen
 • 24mm dikte paneel-en schrootvulling
 • 3 scharnieren op deuren
 • Aluminium slijtstrip op de onderdorpel bij voor -en achterdeuren

 

 

Kunststof kozijnen HEPRO Standard

Voor de kunststof kozijnen van de HEPRO Standard wordt gebruik gemaakt van een gepatenteerde Linktrusion® versterking. Deze is niet alleen stevig maar helpt ook bij het besparen op uw energiekosten. Het dubbele glas is gevuld met onzichtbaar Argon gas, waarmee u het energiegebruik flink reduceert. De isolatiewaarde van het kunststof kozijn in HEPRO Standard uitvoering ligt 16% hoger dan bij de Basic. Bij de draaikiepramen van de HEPRO Standard zijn extra ventilatiestanden aangebracht.

16% meer isolatiewaarde dan HEPRO Basic. UW-waarde vanaf 1.21 W/m2K

 • KOMO en SKG gecertificeerd
 • Voorzien van Linktrusion® versterking
 • HR++ Warm-Edge glas 24mm dikte met 1.1 Ug-waarde
 • Verdekt liggende scharnieren bij draaikiepramen
 • 42mm dikte paneel-en schrootvulling
 • 4 scharnieren op deuren
 • Extra ventilatiestanden op draaikiepramen
 • Aluminium slijtstrip op de onderdorpel bij voor -en achterdeuren
 • Leverbaar in ColorTop®

 

 

Kunststof kozijnen HEPRO Comfort

U boekt verreweg de grootste winst op het gebied van energiebesparing met kunststof kozijnen in de HEPRO Comfort uitvoering. Deze maken net als de Standard gebruik van een gepatenteerde Linktrusion® verbinding. Dankzij de triple beglazing verhoogt u de isolatiewaarde met wel 32% ten opzichte van de Basic. Het glas van 42mm dikte heeft een Ug-waarde van wel 0.6. Bij de draaikiepramen met kunststof kozijnen van HEPRO Comfort is zijn extra ventilatiestanden aangebracht

32% meer isolatiewaarde dan HEPRO Basic. UW-Waarde vanaf 0.89 W/m2K

 • KOMO en SKG gecertificeerd
 • Linktrusion® versterking
 • Triple glas van 42mm dikte met 0.6 Ug-waarde
 • Verdekt liggende scharnieren bij draaikiepramen
 • 42mm dikte paneel-en schrootvulling
 • 4 scharnieren op deuren
 • Extra ventilatiestanden op draaikiepramen
 • Kerntrekbeveiliging op alle deuren SKG***
 • Aluminium slijtstrip op de onderdorpel bij voor - en achterdeuren
 • Leverbaar in ColorTop®
   

HEPRO deuren zijn superisolerend. Het geheim zit in de kern van het materiaal. Die is gemaakt volgens de Linktrusion® technologie. Linktrusion® combineert nieuwe en traditionele materialen met vernieuwende elementen en bewezen technieken. Zo bevatten de raam- en/of deurprofielen schuim, staaldraad en/of continue structurele glasvezels. Superisolerende ramen en deuren die met gemak aan de strengste normen voldoen en uw energienota verlagen. Deze techniek wordt standaard toegepast bij HEPRO Standard en HEPRO Comfort deuren.

UW-waarde vanaf 0.80 W/m2K (UNIEK IN NEDERLAND)

Bereken uw besparing met de energiecalculator

In een doorsneewoning gaat tot 15% van de warmte via ramen en deuren verloren. Om het energieverbruik in uw woning te verminderen en uw wooncomfort te verhogen kunt u het beste kiezen voor hoogrendementsglas en voor profielen met een hoge thermische isolatiewaarde. Bereken nu hoeveel geld en energie u dankzij de kozijn van HEPRO kunt besparen. Vul het type woning, het huidige raamsysteem en de verwarming in, en u ziet onmiddellijk hoeveel u kunt besparen. Zowel in euro als in CO2-vermindering.

(Bereken uw besparing door te klikken op de afbeelding hieronder)

Energiecalculator

De calculator staat op de site van onze profiel-leverancier: Deceuninck. Hier staan de type kozijnen anders aangegeven dan bij ons, hieronder staat een kleine verwijzing naar de type kozijnen van HEPRO en Deceuninck.

HEPRO Basic = Zendow

HEPRO Standard = Zendow Standaard

HEPRO Comfort = Zendow Premium

In onderstaand filmpje worden de kunststof kozijnprofielen getest onder extreme weersomstandigheden. Deze weersomstandigheden worden nagebootst in een klimaatkast.

Onderstaand filmpje laat een test zien die de verschillen aantoont tussen enerzijds deuren die voorzien zijn van stalen versterking,en anderzijds deuren met Linktrusion®. Deuren voorzien van glasvezel versterkte profielen zijn 34% lichter maar 40% stijver dan deuren die voorzien zijn van een stalen versterking. Door deze nieuwe ontwikkeling kunnen wij deuren leveren met een hoogte tot 2500mm. Volledig gefabriceerd onder KOMO-SKG keurmerk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunststof kozijnen keurmerken

U bent verzekerd van de hoogste kwaliteit, want HEPRO kunststof kozijnen hebben verschillende keurmerken, zoals het SKG en KOMO-certificaat. Dit laatste keurmerk is compleet onafhankelijk en beoordeelt de kunststof kozijnen op de processen en systemen waarmee deze vervaardigd zijn. Onze kunststof kozijnen met bovengenoemde keurmerken zijn volledig in onze eigen werkplaats gefabriceerd. Bij de vervaardiging werken we met de stevige basisprofielen van het Vlaamse familiebedrijf Deceuninck.

Klik hier voor meer informatie over het KOMO keurmerk van HEPRO.

Deceuninck

De Het Vlaamse familiebedrijf Deceuninck is een van de grootste producenten van kunststof kwaliteitsprofielen in Europa. HEPRO werkt met basisprofielen van Deceuninck voor het vervaardigen van haar kunststof kozijnen. Met Deceuninck kiest HEPRO voor bewezen kwaliteit. U weet zich verzekerd van het beste profiel in uw kozijn!

Duurzaam in meerdere opzichten
Deceuninck profielen voor kunststof kozijnen worden gemaakt van gerecycled PVC. Dit materiaal is robuust en weersbestendig en kan na de levensduur van het kozijn ook weer voor 100% worden gerecycled. Zo is de cirkel rond. PVC kozijnen vragen weinig onderhoud en hoeven niet te worden geverfd. Verder is de isolerende werking van PVC kozijnen optimaal. Dat maakt Deceuninck producten duurzaam in meerdere opzichten.

HEPRO kunststof kozijnen is ook te vinden op www.kozijnen-info.nl.