• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - KOMO & SKG gecertificeerd
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

Kunststof kozijnen fabriek

HEPRO neemt u graag virtueel mee naar onze kunststof kozijnen fabriek. Het is het kloppend hart van onze organisatie! Door kunststof kozijnen zelf te produceren kunnen we u de beste kwaliteit garanderen. De kwaliteit wordt daarnaast gewaarborgd door verschillende externe organisaties. Wist u bijvoorbeeld dat wij voldoen aan de eisen van het KOMO- en SKG keurmerk? Onze kunststof kozijnen fabriek werd in 2000 geopend en is in 2018 flink uitgebreid. Inmiddels beslaat de fabriek en ons hoofdkantoor een oppervlak van 8.000 vierkante meter.

Kunststof kozijnen fabriek HEPRO

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag eens een kijkje nemen in de kunststof kozijnen fabriek van HEPRO? U bent van harte welkom! Wij laten graag ons productieproces zien aan onze klanten & partners. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor een afspraak! 

Kunststof kozijnen fabriek in Nederland

Bij het ontwerp van onze kunststof kozijnen fabriek in Nederland is veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Als je immers een product produceert wat 100% recyclebaar is, moet ook de fabriek duurzaam zijn! Onze kunststof kozijnen fabriek in Nederland produceert 80% van de benodigde energie zelf door middel van zonnepanelen.

Een resultaat waar HEPRO trots op is. Door kunststof kozijnen in onze eigen fabriek te produceren, voorzien we u niet alleen van een hoge kwaliteit maar ook van een uitgebreide service. Kijk eens naar onze informatievideo, waarin we u meer vertellen over de werkwijze binnen onze fabriek.

Kunststof kozijnen direct af fabriek

HEPRO is betrokken bij het volledige proces rond uw kunststof kozijnen. We inventariseren uw wensen, zorgen voor de productie hiervan in onze kunststof kozijnen direct af fabriek en monteren de kozijnen voor u indien gewenst. Kiest u ervoor de montage van de kozijnen zelf te regelen? In dat geval komen we de kunststof kozijnen vanuit de fabriek bij u bezorgen. U kunt er ook voor kiezen om de kozijnen bij ons af te halen. In onze kunststof kozijnen fabriek produceren we onder meer kunststof deuren, een kunststof schuifpui in elke gewenste RAL kleur! 

Voordelen van een kunststof kozijnen fabriek

Eerder werden al een aantal belangrijke voordelen van een eigen kunststof kozijnen fabriek in Nederland genoemd. Kozijnen worden snel geleverd, zijn gegarandeerd van een hoge kwaliteit door het KOMO keurmerk en kunnen 100% gerecycled worden. Daarbij kunnen we u vanuit onze fabriek verschillende afwerkingen aanbieden. Kies bijvoorbeeld voor een ColorTop® afwerking. Het biedt u de mogelijkheid om uw kunststof kozijnen in alle RAL kleuren te laten afwerken. Gaat u liever voor het nabootsen van hout? Ook houtlook behoort tot onze mogelijkheden.

Kunststof kozijnen fabriek voor particulieren en zakelijk

Vanuit onze kunststof kozijnen fabriek leveren wij kwalitatief goede kunststof kozijnen aan particulieren en zakelijke partijen. Dit doen wij rechtstreeks! Er zit dus geen handelaar tussen uw bestelling en de productie in onze fabriek. Voordeel hiervan zijn de korte lijntjes, een uitstekende kwaliteit, vele mogelijkheden en een doorgaans snellere levering. Kiest u voor een tussenhandelaar, dan moeten kunststof kozijnen vaak uit een fabriek in het buitenland komen, waar voorwaarden van keurmerken vaak anders zijn. Kunststof kozijnen van HEPRO kunt u vooraf bekijken in onze showrooms. U vindt onze showroom zowel in het noorden, als in het westen! Ook graag een HEPRO kozijn in uw huis? Neem contact op!

Recent door u bekeken