• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - KOMO & SKG gecertificeerd
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

HEPRO tijdspad

Benieuwd naar het tijdspad van HEPRO? Wij vertellen graag over ons bedrijf. HEPRO kunststof & aluminium kozijnen is de specialist op het gebied van hoogwaardige kozijnen, deuren en schuifpuien met een uitstekende service en montage al bijna 25 jaar! Benieuwd naar de afgelopen 25 jaar? U leest het hier >

HEPRO kunststof & aluminium kozijnen

HEPRO heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van kozijnen deuren en schuifpuien waarbij comfortabel en gemakkelijk wonen voorop staat. Met bijna 25 jaar ervaring heeft HEPRO verschillende types ontwikkeld zodat u zelf uw manier van besparen bepaalt, dat past bij uw manier en stijl van wonen, een fijne gedachte. Wij zijn de kozijnen specialist voor renovatie en nieuwbouw projecten, voor zowel de particulier en de zakelijke partner staat HEPRO elke werkdag voor u klaar.  

Innovatie, kwaliteit en een Groningse mentaliteit

De kunststof en aluminium kozijnen en deuren van HEPRO hebben als doel uw woongenot te vergroten. Om dit te behalen hebben wij ons drie pijlers opgelegd. Met deze pijlers werken wij elke dag met een team van ruim 60 mensen aan het verbeteren van onze kozijnen.

HEPRO pijlers:

Innovatie: Hoe maken we in onze kunststof fabriek het kozijn van de toekomst? Een kozijn die uitstekend scoort op isolatie en duurzaamheid in levensduur en productie. Dat is de vraag die onze werkvoorbereiders, productieleiding en productiemedewerkers zich elke dag stelt, om zo voor u het kozijn van de toekomst te fabriceren.

 

Kwaliteit: Hoe maken we een kozijn dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen? Dit is de uitdaging waar wij dagelijks voor staan en gelukkig staan we er niet alleen voor. Samen met onze profielleverancier Deceuninck worden de kozijnen met regelmaat getest onder verschillende weer en wind omstandigheden zodat kwaliteit wordt verbetert en gewaarborgd.

 

Groningse mentaliteit: Wat koopt u precies als u een kunststof kozijn aanschaft bij HEPRO? Wat zit er in het kozijn en welke opties heeft u gericht op stijl en manier van isoleren? Onze adviseurs staan dagelijks voor u klaar om u van A tot Z te informeren. Gewoon nuchter, betrouwbaar en duidelijk, zoals de Groningse mentaliteit behoort.

 

 

Stijl en comfort naadloos combineren

Om een bijdrage te kunnen leveren aan uw wooncomfort moet stijl en comfort naadloos in elkaar over lopen. Daardoor biedt HEPRO u een kozijn dat volledig af te stemmen is op uw woonbehoeften, zonder concessies gericht op stijl en manier van isoleren. Het maakt dus niet uit of uw stijl klassiek of juist modern is, met de HEPRO kozijnen kunt u beide stijlen accentueren en combineren. Benieuwd naar onze producten? En wilt u deze graag in het echt bekijken? Bezoek onze showrooms >

De HEPRO belofte

Wij staan voor een duidelijke communicatie zodat u weet waar u aan toe bent. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken. Want ook wij begrijpen dat u kunt op zien tegen het vervangen van uw kozijnen. Echter is dit met HEPRO niet nodig.

Wij kunnen u volledig ontzorgen. Onze adviseurs schatten de situatie in waardoor u direct een gerichte offerte krijgt, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Echter nemen wij altijd het zekere voor het onzekere en komen wij, voordat uw kozijnen in productie gaan, nogmaals bij u inmeten. Er kan tenslotte iets veranderen in uw situatie.

Na productie kunnen wij bij u komen monteren, de keuze is uiteraard aan u. Waarom onze voorkeur uitgaat naar een vakkundige montage? Het succes van isoleren zit namelijk niet alleen in het kozijn maar wordt tevens bepaalt door de manier van monteren. Wist u dat u bij HEPRO tevens 10 jaar garantie krijgt op de montage? Een extra zekerheid, gewoon zoals het hoort. 

Vakkundigheid is ons DNA

Wij weten namelijk dat de hoogst mogelijke isolatie waarden worden behaalt als een kozijn op de juiste manier wordt gefabriceerd maar ook gemonteerd. Daarom stoppen we niet bij de ontwikkeling van het kozijn. Maar kijken we net zo kritisch naar de montage. Elke montage situatie is namelijk net iets anders. Dus ook elke montageklus vraagt om een persoonlijke aanpak.

Om voor u de hoogst mogelijke isolatiewaarden te behalen zijn onze monteurs gecertificeerd (extern opgeleid) en intern opgeleid. Benieuwd hoe een HEPRO montage dag eruit ziet? U leest het hier >

Onderhoud? Wij helpen u graag!

Een van de redenen waarom u waarschijnlijk heeft gekozen voor kunststof of aluminium kozijnen is om het onderhoud tot het minimale te beperken. Logisch, en om u ook daarbij te ondersteunen is het mogelijk om een onderhoudsovereenkomst af te sluiten. Met een overeenkomst komt een HEPRO service monteur elk jaar langs om uw kozijnen en deuren te controleren, te smeren en af te stellen. Want ook na plaatsing onderhouden wij graag het contact.

Zekerheden en garantie

Alleen kwaliteit waarborgen is een hele uitdaging en gelukkig ook niet nodig. De verschillende afdelingen werken nauw samen. Daarnaast worden we ondersteund door verschillende landelijke organisaties zoals het KOMO- en politie keurmerk veilig wonen.

Deze keurmerken staan voor verschillende zekerheden waardoor u als consument wordt beschermd. Met het KOMO keurmerk bent u verzekerd van kwaliteit door jaarlijkse toetsingen die naast de actuele wet en regelgeving wordt gelegd.

Samen met de keurmerken bent u verzekerd van plaatsing, heeft u minimaal 10 jaar garantie op uw kozijnen en staat er altijd een landelijke organisatie voor u klaar. Een rustgevende gedachte.

Recent door u bekeken