Over HEPRO

Waarom HEPRO® kunststof kozijnen?

Nooit meer schilderen? Geen houtrot? Een lage energienota? Stil, veilig en duurzaam wonen? HEPRO kunststof kozijnen is opgericht in 1998. Het is hét adres voor al uw kunststof kozijnen, voordeuren, schuifpuien, en dakkapellen voor zowel bedrijven als particulieren. HEPRO heeft meerdere vestigingen in Nederland. We fabriceren en monteren alles zelf in elke gewenste maat, kleur en/of model. Bij ons staat de klant echt centraal en bieden we persoonlijk advies en maatwerk aan voor al onze producten.

Kwaliteit en ervaring met HEPRO® kunststof kozijnen

Door onze jarenlange ervaring met kunststof bieden wij kwaliteit aan en zijn we in het bezit van het prestigieuze KOMO kwaliteitskeurmerk. Uitgaande van uw wensen gecombineerd met deskundig en technisch advies brengt de adviseur geheel kosteloos een offerte uit tegen een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding.

Productie van kunststof kozijnen

HEPRO produceert zelf haar kunststof producten. Voordat een kunststof product zoals een kozijn klaar is gaat deze langs vele processen. Om een uitstekende kwaliteit te leveren worden al deze processen regelmatig geïnspecteerd en geëvalueerd. U kunt kiezen uit verschillende voorgeproduceerde modellen. Vervolgens kunt u dit geheel aanpassen aan uw eigen wensen op het gebied van vormgeving en kleur. Bijna niets is onmogelijk. Onze productie zorgt er niet alleen voor dat we kwaliteit kunnen garanderen, maar ook dat we maatwerk kunnen leveren.

Overige kunststof producten van HEPRO®

HEPRO produceert en monteert niet alleen kunststof kozijnen. Ook voor een kunststof voordeur, dakkapel en schuifpui bent u bij ons aan het juiste adres. Ook hierbij geldt weer dat er hoge eisen worden gesteld aan de kwaliteit van de kunststof producten.

 

HEPRO® komt bij u thuis!

Als u interesse heeft in één van onze producten kan er een afspraak worden gemaakt voor een bezoek bij u thuis. Eén van onze deskundige adviseurs kan dan al uw vragen beantwoorden en u inlichten over de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Uitgaande van uw wensen gecombineerd met deskundig en technisch advies brengt de ‚Äč‚Äčadviseur een offerte uit tegen een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Ook kunt u via onze website zelf online een offerte maken. Ook geven we een beeld van het bedrijf HEPRO, onze werkwijze en welke producten er worden gemaakt.
Naast de fabriek en de showroom in Zuidbroek hebben we een tweede vestiging in Hillegom. We leveren en monteren onze producten in een groot deel van Nederland. Voor meer informatie bent u van harte welkom bij een van onze vestigingen of neem contact op met een van onze klantenservice.