• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
 • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
 • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
 • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
 • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
Ontvang nu 10% korting op kunststof kozijnen, deuren & schuifpuien!

Effectieve vloerisolatie: bespaar op kosten en geniet van comfort

Een vloer isoleren is een slimme zet voor huiseigenaren van een vrijstaande woning, hoekwoning of rijtjeswoning die streven naar een comfortabeler leefklimaat en lagere stookkosten. Het maakt niet uit of u nu een houten vloer hebt, een betonvloer wilt isoleren of een koude vloer wil aanpakken, vloerisolatie biedt een scala aan voordelen. HEPRO is in 2024 gestart met isoleren waaronder ook vloerisolatie. Om u direct in de watten te leggen ontvangt u tijdelijk de isolatiescan gratis!

Contact met Hepro

Besparen met HEPRO vloerisolatie!

 • Profiteer van maximale subsidie maatregelen!
 • Meer wooncomfort, lagere energierekening
 • Volledige ontzorging door HEPRO

Ja, ik wil mijn vloer isoleren!

Maak een vrijblijvende afspraak voor het isoleren van uw woning.

* = Verplicht veld

Samen met HEPRO de schil van uw woning isoleren.

Samen met HEPRO de schil van uw woning isoleren. Kozijnen en isolatie voor maximale subsidie mogelijkheden en tijdelijk -10% korting op kozijnen ontvangen. Tot en met maart 2024 geven we 10% korting op onze kunststof producten en ontvangt u een duurzaamheidsscan t.w.v. € 295,- Op deze manier is het mogelijk om zo voordelig mogelijk te isoleren en weet u precies wat u het beste kunt isoleren.

Waarom uw vloer isoleren?

Of u nu koude voeten heeft vanwege een koude vloer of vochtproblemen wilt vermijden, het isoleren van uw vloer is de moeite waard. Het verbetert niet alleen de isolatiewaarde van uw huis maar draagt ook bij aan een duurzame toekomst. Samen isoleren we de schil! Daarnaast maken subsidies voor vloerisolatie het financieel nog aantrekkelijker en zijn koude voeten of een koude trek langs uw voeten verleden tijd.

Wist u dat vloerisolatie tevens bijdraagt aan een vermindering van vocht in huis. Dit betekent minder kans op vochtplekken en schimmel, nare luchtjes, minder ongedierte en het is beter voor uw gezondheid.

Verschillende soorten vloerisolatie

Van het isoleren van houten vloeren tot het plaatsen van isolatie in de kruipruimte, er zijn diverse manieren om een goede isolatie te bereiken. Denk aan isolatiematerialen zoals minerale wol of isolatieplaten, afhankelijk van je specifieke behoeften. Een goede ventilatie en isolatiemateriaal dikte zijn essentieel voor een optimale isolatiewaarde.

Wist u dat u maximale subsidie kunt ontvangen als u kunststof kozijnen en vloerisolatie combineert? 

PIF Isolatiefolie: optimaal geïsoleerd met reflectie en stilstaande lucht

PIF isolatiefolie is een geavanceerde isolatiedeken bestaande uit meerdere lagen aluminiumfolie, waarbij elke laag aluminium wordt gescheiden door een laag luchtkussenfolie. Deze isolatiefolie wordt nauwkeurig aangebracht aan de onderkant van de vloer.

Het unieke kenmerk van PIF isolatiefolie ligt in de synergie tussen reflectie en 'stilstaande' lucht. De aluminiumfolie fungeert als thermische reflector, waarbij warmte effectief wordt weerkaatst. Tegelijkertijd zorgt de luchtkussenfolie voor stilstaande lucht.

De combinatie van deze twee elementen, reflectie en stilstaande lucht, resulteert in een optimale isolatie, bekend als thermoreflectie. Deze principes vindt men ook terug in toepassingen zoals de thermosfles. Met PIF isolatiefolie wordt uw omgeving effectief beschermd tegen ongewenst warmteverlies, waardoor uw leefruimte comfortabeler wordt en u energie bespaart.

Open cel HFO & gesloten cel HFO: duurzame isolatie met Polyurethaanschuim

Zowel open cel HFO als gesloten cel HFO zijn varianten van polyurethaan (PUR) isolatieschuimen op waterbasis. Polyurethaan staat bekend als een uitstekend isolatiemateriaal en wordt veelvuldig gebruikt voor de isolatie van gebouwen.

Met de toepassing van PUR-spray kunt u uw woning in één handeling niet alleen winddicht maken, maar ook voorzien van goede isolatie en een effectieve beschermlaag. De PUR-spray hecht moeiteloos op diverse ondergronden en vormt daarmee de ideale oplossing om uw huis optimaal te isoleren en te voldoen aan de gewenste isolatiewaarden.

Wat open cel HFO en gesloten cel HFO extra milieuvriendelijk maakt, is het ontbreken van belastende blaasmiddelen. Deze isolatieschuimen vinden toepassing bij het isoleren van diverse gebieden, waaronder dakisolatie, plafonds, zolders, kruipruimtes, en houtskeletten. Met hun duurzame eigenschappen bieden open cel HFO en gesloten cel HFO een verantwoorde keuze voor wie zowel energie-efficiëntie als milieubewustzijn nastreeft in het isoleren van hun leefomgeving.

Subsidie vloerisolatie: besparen op kosten

Overweeg je vloerisolatie aan te brengen? Wij zoeken samen met u uit of u in aanmerking komt voor subsidie voor vloerisolatie. Wist u dat u met twee isolerende maatregelen het subsidiebedrag vaak mag verdubbelen. Kies bijvoorbeeld voor vloerisolatie in combinatie met kunststof kozijnen of kunststof deuren. Precies weten wat u kunt isoleren? Maak gebruik van de Gratis isolatiescan! Het voordeel van landelijke subsidies helpen de kosten te dekken en de terugverdientijd te verkorten.

Praktische overwegingen bij vloerisolatie

Bij het aanbrengen van vloerisolatie zijn er praktische overwegingen, zoals isolatiemateriaal dikte en goede ventilatie. De keuze voor het beste isoleren hangt af van het type vloer, de kruipruimte, en het isolatiemateriaal. Let op de bodem van de kruipruimte en de onderkant van de vloer om een goede isolatie te waarborgen.

Tips voor vloerisolatie

Bij het overwegen van vloerisolatie spelen praktische overwegingen een cruciale rol. Seizoensgebonden factoren, zoals het ideale moment voor installatie, zijn van belang. Onderhoudstips, zoals het vermijden van vochtproblemen en regelmatige inspecties, dragen bij aan een langdurig efficiënt resultaat. Deze praktische tips helpen niet alleen bij de besluitvorming, maar ook bij het behouden van de isolatiewaarde op de lange termijn. Wij adviseren u graag, uiteraard geheel vrijblijvend.

Veelgestelde vragen over vloerisolatie

 • Is vloerisolatie geschikt voor elk type vloer?

Ja, vloerisolatie is geschikt voor diverse vloertypes, zoals houten vloeren, betonvloeren en zelfs zwevende vloeren.

 • Wat is de gemiddelde terugverdientijd van vloerisolatie?

De terugverdientijd varieert, maar ligt doorgaans tussen de 5 en 10 jaar, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder energieprijzen en isolatiematerialen.

 • Zorgt vloerisolatie voor geluidsreductie?

Ja, vloerisolatie draagt bij aan geluidsreductie, waardoor een rustiger en comfortabeler binnenklimaat ontstaat.

Kan ik zelf vloerisolatie aanbrengen? Hoewel het mogelijk is om zelf vloerisolatie aan te brengen, is professionele installatie met HEPRO vaak efficiënter en biedt het garanties op het werk.

 • Zijn er specifieke subsidies voor vloerisolatie?

Ja, er zijn diverse subsidies beschikbaar op zowel lokaal als nationaal niveau om de kosten van vloerisolatie te ondersteunen. Kiest u voor twee isolerende maatregelen? Dan kunt u de subsidie verdubbelen!

Een warme en duurzamere woning met HEPRO isolatie

Vloerisolatie is een krachtige stap naar een warmere woning met lagere stookkosten. Ontdek de beste vloerisolatie voor jouw type vloer en geniet van warmere voeten en een beter energielabel. De investering is niet alleen goed voor je comfort maar ook voor het milieu, waardoor het isoleren van je vloer een waardevolle keuze is. Maak nu een vrijbijvende afspraak met advies aan huis!

Recent door u bekeken