• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
 • Eigen NL productie - KOMO & SKG gecertificeerd
 • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
 • VKG Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit van productie tot montage
 • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

Kunststof kozijnen montage

U bent eruit! De keuze is gevallen op kunststof kozijnen van HEPRO. U kunt ervoor kiezen om kunststof kozijnen te laten monteren door het eigen vakkundige team van HEPRO of u gaat de kunststof kozijnen zelf plaatsen. Voor de laatste optie biedt HEPRO u een breed assortiment aan van montagemateriaal zodat u zelf gemakkelijk en snel aan de slag kunt gaan.

kunstof kozijnen monteren

Kunststof kozijnen monteren en de mogelijkheden hiervan zijn handig om te weten als u gaat verbouwen of renoveren. Laat u het werk liever door een gecertificeerd team uitvoeren of neemt u het heft in eigen handen? Bij HEPRO is de keuze aan u!

HEPRO beschikt over een eigen groep met monteurs. Deze monteurs zijn VKG gecertificeerd waardoor u verzekerd bent van vertrouwd en kwalitatief goede montage van uw kunststof kozijnen, maar ook van de binnenafwerking. HEPRO is aangesloten bij het VKG keurmerk. Waardoor kunststof kozijnen plaatsen door HEPRO behoort tot een uitstekende mogelijkheid. 

Benieuwd naar de werkwijze? U kunt er ook voor kiezen om uw kunststof kozijnen zelf te plaatsen. U kunt uw kunststof kozijnen zelf inmeten en vervolgens akkoord geven op de technische tekeningen die u ontvangt van onze werkvoorbereiding. Uw kunststof kozijnen gaan vervolgens in productie in onze eigen fabriek in Zuidbroek! U kunt er voor kiezen om uw kunststof kozijnen door ons bij u thuis te laten bezorgen of dat u deze zelf komt ophalen in Zuidbroek of Hillegom. 

Daarna kunt u beginnen met het plaatsen van de stelkozijnen, de kunststof kozijnen en tot slot de binnenafwerking.

Kunststof kozijnen inclusief stelkozijn

Kunststof kozijnen met een stelkozijn worden standaard gebruikt bij het plaatsen van de kunststof kozijnen van HEPRO. Een stelkozijn is een raamwerk die in de raamopening/spouw geplaatst wordt. In dit raamwerk wordt dan het kunststof kozijn gezet. Kunststof kozijnen met stelkozijnen brengt vele voordelen met zich mee. De voordelen van een stelkozijn zijn:

 • Dat een kunststof kozijn gemakkelijker te plaatsen is
 • Dat het kozijn steviger in de spouwmuur zit
 • Dat het eventuele beschadigingen voorkomt aan het stucwerk of behang tijdens renovatie
 • Dat er minder kans is op scheuren in de binnenmuur
 • Dat de wind- en kierdichtheid beter is

Door te kiezen voor stelkozijnen bij uw kunststof kozijnen krijgt u een betere vormvastheid en creëert u een nettere binnenafwerking met een mooier buitenaanzicht na de montage.

Kunststof kozijnen binnenafwerking

De binnenafwerking maken uw kunststof kozijnen helemaal af! U kunt kiezen voor hoogwaardige producten van HEPRO. In ons assortiment vindt u verschillende dagkanten waarmee u kieren en naden in uw woning gemakkelijk afwerkt. 

HEPRO werkt met dagkantafwerking van Proge. De voordelen van binnenafwerking is dat het eenvoudig te verwerken is en niet hoeft te worden afgewerkt. Dat  bespaart u op schilder- en of stucadoorskosten. 

Binnenafwerking geven een mooiere uitstraling aan de ruimte waar uw kunststof kozijnen geplaatst worden. U kunt het kunststof kozijn eventueel afwerken met kunststof vensterbanken. De kunststof vensterbanken zijn stijlvol en leverbaar in verschillen kleuren. U heeft de keuze uit de kleuren; wit, creme en blauwsteen RAL 7042. Vooral blauwsteen is een zeer populair!

Montageset kunststof kozijnen

HEPRO heeft voor u een montageset samengesteld als u besluit om zelf te monteren. De montageset bevat alle materialen die onze monteurs ook gebruiken tijdens de montage. Het enige wat niet in de montageset zit, zijn de stelkozijnen. Deze dient u los te bestellen. Door de omtrek van het kozijn op te meten weet u precies hoeveel meter stelkozijn u nodig heeft. Heeft u hier vragen over? Neem contact op! 

De montageset bestaat uit:

 • 1 x rol compriband (8 meter)
 • 10 x torx montageschroef
 • 1 x bus purschuim
 • 1 x set glasblokjes

LET OP! Eén montageset staat gelijk aan de montage van één kozijn.

 

Afvalcontainers

Op het moment dat u zelf gaat monteren is het natuurlijk gemakkelijk als u een afvalcontainer regelt voor al het bouwafval dat er vrijkomt. U sloopt tenslotte (waarschijnlijk) de houten kozijnen uit uw woning.

U kunt een afvalcontainer goedkoop bestellen via onze website! Deze afvalcontainers leveren wij alleen als u bij ons kunststof kozijnen heeft besteld. Dus niet als u alleen een container nodig heeft.

Het is vanzelfsprekend dat er in deze containers alleen materialen gedeponeerd mogen worden die vrijkomen bij de demontage van kozijnen. HEPRO levert afvalcontainers in de formaten 3m3, 6m3 & 9m3.

Kunststof kozijnen onderhouden

Kunststof kozijnen onderhouden is weinig maar zeer belangrijk na plaatsing. Kunststof staat bekend dat het gemakkelijk te reinigen is. Maar stel, dat het gebeurt dat u een vlek op uw kunststof kozijn heeft dan heeft HEPRO voor u een selectie aan schoonmaakartikelen samengesteld.

Wij bieden u de volgende schoonmaakartikelen aan:

Het is belangrijk dat u nauwkeurig de gebruiksaanwijzing doorneemt voordat u het product gaat gebruiken.

Indien u eenmaal een bepaalde reinigingsbehandeling niet op het juiste oppervlak toepast, kan dit onherstelbare schade toebrengen aan het PVC profiel. Hiervoor kan HEPRO niet verantwoordelijk worden gesteld. Gelieve bij de minste twijfel steeds contact op te nemen met onze klantenservice.