• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
Ontvang nu 10% korting op kunststof kozijnen, deuren & schuifpuien!

Heeft u plannen om uw woning te verduurzamen en/of te verbouwen? Heeft u nieuwbouw plannen? Wenst u daarnaast ook nog een lagere energierekening en garantie op uw aluminium kozijnen? Isoleer uw woning dan met de aluminium kozijnen & deuren van HEPRO. 

Garantie aluminium kozijnen

Het kopen van aluminium kozijnen is geen dagelijkse bezigheid. Daarom laat u zich goed informeren over het product en de bijbehorende garantie voorwaarden. Uiteraard verdiept u zich in de isolatiewaarden en als laatste het soort kozijn en/of uitstraling.

Naast het kozijn verwacht u ook dat het hang- en sluitwerk van dergelijke kwaliteit is zodat u na het plaatsen van uw nieuwe aluminium kozijnen jaren zorgeloos kan genieten zowel tijdens als na de garantie periode. 

Aluminium is een zeer sterk materiaal en daarvan verwacht u dat de kozijnen, deuren en/of schuifpuien voorzien zijn van garantie en daarnaast nog veel langer meegaan. Wanneer u zich verdiept in isolatiewaarden, zult u er achter komen dat kunststof kozijnen vaak iets beter isoleren dan aluminium kozijnen. Echter heeft HEPRO in samenwerking met Deceuninck het HEPRO Decalu & Decalu kozijn ontwikkeld. Dit type aluminium kozijn heeft de beste isolatiewaarden in de markt met maar liefst 10 jaar garantie!

De garantiezekerheden van HEPRO

Door de garantiezekerheden van HEPRO, verzekeren wij u van gegarandeerde zekerheid. In de Nederlandse wet is vastgesteld dat u maximaal 10 jaar garantie op uw aluminium kozijnen heeft. We kunnen u hierdoor niet meer garantie geven dan 10 jaar. Dit betekent echter niet dat uw aluminium kozijnen na 10 jaar niet meer bruikbaar zijn. De gemiddelde levensduur van een aluminium kozijnen is maar liefst 50 jaar! 

Wist u dat aluminium kozijnen de langste levensduur heeft ten opzichte van houten en/of kunststof kozijnen. 

Daarnaast wordt uw aluminium kozijn voorzien van uitstekend kwalitatief hang- en sluitwerk dat tevens voorzien is van het SKG keurmerk en beschikken over 10 jaar garantie!

Uw aluminium kozijnen met SKG keurmerk

Stichting Kwaliteit Gevelbouw is een onafhankelijke partij die het hang- en sluitwerk van uw aluminium kozijnen controleert en kwaliteit beheert. Het SKG keurmerk keurt het gehele proces en de werkwijze van het hang- en sluitwerk van uw aluminium kozijn of deur. Uw gehele kozijn is inbraakwerend en is onderdeel van het Veilig Wonen Certificaat van de Politie.

Wist u dat het allicht mogelijk is om korting te krijgen op uw inboedelverzekering als uw hang- en sluitwerk is voorzien van het SKG keurmerk.

Het hang- en sluitwerk van aluminium kozijnen zijn voorzien van 2 SKG sterren wat inhoudt dat het een inbraakwerendheid van 3 minuten realiseert! Het hang- en sluitwerk heeft een garantie van 2 jaar. Dit kan verlengt worden naar 10 jaar als u kiest voor een onderhoudscontract van HEPRO.

Ook aluminium kozijnen voor uw woning?

HEPRO informeert u graag over alle mogelijkheden. Via onze website kunt u eenvoudig alle prijzen berekenen voor aluminium kozijnen. U ontvangt binnen 48 uur al een vrijblijvende offerte inclusief montage in de mailbox!

Liever een adviseur bij u langs op locatie? Dit behoort ook tot de mogelijkheden. De adviseur bekijkt graag met u de opties voor aluminium kozijnen bij uw woning en richt dan een vrijblijvende offerte voor u in.

Neem gerust contact op met onze klantenservice voor informatie of om een afspraak aan te vragen met een van de adviseurs in uw regio.

Veelgestelde vragen

De garantiezekerheden van HEPRO bestaan uit de volgende voorwaarden:

  • Eigen fabricaat met ruim 24 jaar ervaring
  • Aluminium profielen van Deceuninck 
  • Jaarlijkse controles op kwaliteit van het hang- en sluitwerk door het SKG keurmerk
  • Kennis en een eerlijk advies door onze adviseurs, montagemanagers en monteurs

U heeft 10 jaar garantie op uw aluminium kozijnen. Dit geldt ook voor het HR glas en triple beglazing. Met uitzondering van het hang- en sluitwerk van uw aluminium kozijnen heeft een garantie van 2 jaar. Mocht er slijtage of nastelwerkzaamheden zich voordoen valt dit niet onder de garantie. Om u toch te kunnen verzekeren voor onnodige kosten, is het mogelijk om 2 maanden na montage een onderhoudscontract af te sluiten. Met deze overeenkomst zullen wij jaarlijks bij u langs komen om uw aluminium draaikiepramen, deuren, schuifpuien en/of stolpdeuren af te stellen en te smeren. Tevens wordt hiermee de standaard fabrieksgarantie op hang- en sluitwerk verlengd van 2 jaar naar 10 jaar! Voorwaarde hierbij is dat de kozijnen door HEPRO zijn geleverd en geplaatst.

De garantie op uw aluminium deur is 5 of 10 jaar, afhankelijk van het model dat u kiest. Kiest u voor een aluminium Decalu deur dan is uw deur voorzien van een paneel met een dikte van 24mm. Op deze deur zit een garantie van 5 jaar. Kiest u voor een Decalu deur dan ontvangt u een paneel van maar liefst 42mm dikte. In het paneel van 42 mm wordt de speciale UPRO42 technologie toegepast. Met deze technologie behoren kromme deuren, door warmte, tot het verleden. Hierdoor ontvangt u maar liefst 10 jaar VKG garantie.

VKG garantie op deuren is uniek. Mocht er in de 10 jaar toch iets mis zijn met uw deur en mocht HEPRO om wat voor reden niet meer in staat zijn om uw garantie te verlenen, dan kunt u zich richten tot het VKG keurmerk. Het VKG keurmerk zal u een andere leverancier toewijzen die kosteloos uw garantie overneemt. 

U ontvangt 2 jaar garantie op het hang- en sluitwerk van uw aluminium kozijnen, deuren en schuifpuien. Het hang- en sluitwerk is tevens voorzien van het SKG keurmerk. Ook wel Politiekeurmerk Veilig Wonen SKG** genoemd. De aluminium draaikiepramen en deuren van HEPRO zijn allemaal voorzien van afsluitbare strakke bedieningskrukken.

Ervaart u slijtage of doen er zich nastelwerkzaamheden voor aan uw hang- en sluitwerk dan valt dit niet onder de garantie. Kiest u ervoor om na de montage een onderhoudscontract af te sluiten? De garantie van uw hang- en sluitwerk wordt dan verlengd tot 10 jaar.

U krijgt 10 jaar garantie op uw HR of HR isolatieglas. Dit is met uitzondering van gefigureerd glas, glas in lood, glazen panelen of bewerkt glas. Tevens vallen thermische breuken ook buiten de garantie. Daarnaast kan het zich voordoen dat er condensatie plaats vindt aan de buitenzijde van het glas. Dit is een teken dat uw isolatieglas uitstekend isoleerd!

Is uw woning voorzien van een vast aluminium kozijn met ventilatierooster? Dan is het ventilatierooster ook voorzien van garantie. De garantie is tevens 10 jaar.