• 24 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen productie - KOMO & SKG gecertificeerd
  • Kozijnen met montage - Volledige ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • VKG Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit van productie tot montage
  • 24 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

Heeft u plannen om uw woning te verduurzamen? Heeft u nieuwbouw plannen? En is stijl belangrijk voor u? Wenst u daarnaast ook een lagere energierekening?

Isoleer uw woning met de aluminium kozijnen & deuren van HEPRO in de trendkleur antraciet of zwart! 

Garantie aluminium kozijnen

Het kopen van aluminium kozijnen is geen dagelijkse bezigheid. Daarom laat u zich goed informeren over het product. Verdiept u zich in isolatiewaarden en als laatste het soort kozijn, draaikiep of stolp etc.

Aluminium is een zeer sterk materiaal en daarvan verwacht u dat de kozijnen voorzien zijn van garantie en daarnaast nog veel langer meegaan.

Naast het kozijn verwacht u ook dat het hang- en sluitwerk van dergelijke kwaliteit is zodat u na het plaatsen van uw nieuwe kozijnen jaren zorgeloos kan genieten. De aluminium kozijnen en deuren van HEPRO zijn voorzien van het SKG keurmerk en 10 jaar garantie!

De garantiezekerheden van HEPRO

Door de garantiezekerheden van HEPRO, verzekeren wij u van gegarandeerde zekerheid. In de Nederlandse wet is vastgesteld dat u 10 jaar garantie op uw aluminium kozijnen heeft. We kunnen u hierdoor niet meer garantie geven dan 10 jaar. Dit betekent niet dat uw aluminium kozijnen naar 10 jaar niet meer bruikbaar zijn.

Wij kiezen voor kwalitatief hang- en sluitwerk dat voorzien is van het SKG keurmerk. Ook zijn de profielen net als die van de kunststof kozijnen van Deceuninck. U kiest voor gegarandeerde garantie!

Uw aluminium kozijnen en het SKG keurmerk

Stichting Kwaliteit Gevelbouw is een onafhankelijke partij die het hang- en sluitwerk van uw aluminium kozijnen controleert. Het SKG keurmerk keurt het gehele proces en de werkwijze van het hang- en sluitwerk van uw aluminium kozijn of deur. Uw gehele kozijn is inbraakwerend en is onderdeel van het Veilig Wonen Certificaat van de Politie.

Daarnaast is het hang- en sluitwerk voorzien van 2 SKG sterren wat inhoudt dat het een inbraakwerendheid van 3 minuten realiseert! Het hang- en sluitwerk heeft een garantie van 2 jaar. Dit kan verlengt worden naar 10 jaar als u kiest voor een onderhoudscontract van HEPRO.

Ook aluminium kozijnen voor uw woning?

HEPRO informeert u graag over alle mogelijkheden. Via onze website kunt u eenvoudig alle prijzen berekenen voor aluminium kozijnen. U ontvangt binnen 48 uur al een vrijblijvende offerte in de mailbox!

Liever een adviseur bij u langs op locatie? Dit behoort ook tot de mogelijkheden. De adviseur bekijkt graag met u de opties voor aluminium kozijnen bij uw woning en richt dan een vrijblijvende offerte voor u in.

Neem gerust contact op met onze klantenservice voor informatie of om een afspraak aan te vragen met een van de adviseurs in uw regio.

Veelgestelde vragen

De garantiezekerheden van HEPRO bestaan uit de volgende voorwaarden:

  • Eigen fabricaat met ruim 24 jaar ervaring
  • Profielen van Deceuninck 
  • Jaarlijkse controles op kwaliteit van het hang- en sluitwerk door het SKG keurmerk
  • Kennis en een eerlijk advies door onze adviseurs, montagemanagers en monteurs
  • Geen betaling, u betaalt pas bij levering!

U heeft 10 jaar garantie op uw aluminium kozijnen. Dit geldt ook voor het HR++ glas en triple beglazing. Met uitzondering van het hang- en sluitwerk van uw aluminium kozijnen heeft een garantie van 2 jaar. Mocht er slijtage of nastelwerkzaamheden zich voordoen valt dit niet onder de garantie.

De garantie op uw aluminium deur is tevens ook 10 jaar. Op het hang- en sluitwerk heeft u 2 jaar garantie. Dit is met uitzondering van slijtage en nastelwerkzaamheden.

U krijgt 2 jaar garantie op het hang- en sluitwerk met SKG keurmerk. Alle ramen en deuren zijn voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen SKG**. De aluminium draaikiepramen en deuren van HEPRO zijn allemaal voorzien van afsluitbare bedieningskrukken.

Ervaart u slijtage of doen er zich nastelwerkzaamheden voor aan uw hang- en sluitwerk dan valt dit niet onder de garantie. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening en worden op voorhand met u besproken.

Kiest u ervoor om na de montage een onderhoudscontract af te sluiten? De garantie van uw hang- en sluitwerk wordt dan verlengd tot 10 jaar.

U krijgt 10 jaar garantie op uw HR++ of HR+++ isolatieglas. Dit is met uitzondering van gefigureerd glas, glas in lood, glazen panelen of bewerkt glas. Tevens vallen thermische breuken ook buiten de garantie. Daarnaast kan het zich voordoen dat er condensatie plaats vindt aan de buitenzijde van het glas. Dit is een teken dat uw isolatieglas uitstekend isoleerd!

Is uw woning voorzien van een vast aluminium kozijn met een ventilatierooster? Dan is het ventilatierooster ook voorzien van garantie. De garantie hiervoor is 10 jaar.