• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
 • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
 • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
 • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
 • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

Nieuw! HEPRO Isolatie

Samen sluiten we de schil van uw woning. Het isoleren van uw huis biedt een scala aan voordelen die niet alleen het comfort van uw leefomgeving verbeteren, maar ook bijdragen aan energie-efficiëntie en kostenbesparing.

Woonachtig in Groningen? Ontvang €20.000 tot €40.000 subsidie "Nij Begun"

Vele klanten hielpen we met het vervangen van hun kozijnen en de bijbehorende subsidie aanvraag en uiteraard doen we dit ook bij deze regeling. Maar naast kozijnen helpen we u nu ook bij de isolatie van uw woning door spouw, dak en vloerisolatie.

In een notendop: woningeigenaars in de provincie Groningen en de Drentse gemeenten Tynaarlo, Noordenveld en Aa en Hunze komen in aanmerking voor de isolatie subsidie. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen woningeigenaren in- en buiten het versterkingsgebied. Woon je in het versterkingsgebied? Dan stuurt u uw isolatierekening naar het rijk en wordt deze 100% vergoed! Valt u daarbuiten maar woonachting in de provincie Groningen? Dan ontvangt u 50% vergoeding. Onderstaand de verdeling van de subsidie per woning eigenaar:

 • Versterkingsgebied -100% vergoeding tot een maximum van €40.000*
 • Buiten versterkingsgebied – 50% tot een maximum van €20.000*

*Specifieke voorwaarden van toepassing, zie rijksoverheid.

Contact met Hepro

Besparen met HEPRO isolatie!

 • Profiteer van maximale subsidie maatregelen!
 • Verklein uw ecologische voetafdruk
 • Meer wooncomfort, lagere energierekening

Ja, ik wil mijn huis isoleren!

Maak een vrijblijvende afspraak voor het isoleren van uw woning

Wat wilt u isoleren?

Selecteer een of meerdere isolatie opties voor uw aanvraag.

* = Verplicht veld

Wat zijn de voordelen van uw huis isoleren door HEPRO?

Thermische isolatie, zoals dubbele beglazing en dakisolatie, zorgt ervoor dat uw huis beter bestand is tegen temperatuurschommelingen, waardoor het in de winter warm blijft en in de zomer koel. Dit resulteert niet alleen in een aangenamere leefomgeving, maar vermindert ook de afhankelijkheid van verwarmings- en koelsystemen, wat leidt tot een lagere energierekening. Bovendien draagt het isoleren van uw huis bij aan een lagere ecologische voetafdruk door verminderd energieverbruik, wat zowel economisch- als milieuvriendelijk is. Huis isolatie is dus niet alleen een investering in comfort, maar ook in duurzaamheid en een lagere energierekening op de lange termijn.

Warmteverlies voorkomen door goed isoleren

In een huis zijn er verschillende plekken waar warmteverlies kan optreden. De belangrijkste gebieden die het meeste warmteverlies veroorzaken zijn:

Kozijnen en deuren: kunststof kozijnen en deuren kunnen een aanzienlijke hoeveelheid warmte laten ontsnappen. Het investeren in energie-efficiënte kozijnen en deuren kan dit verminderen.

Dakisolatie: Een niet-geïsoleerd dak is een belangrijke bron van warmteverlies. Door dakisolatie toe te passen, kan warmteverlies worden geminimaliseerd, waardoor de energie-efficiëntie van een schuin dak en het huis wordt verbeterd.

Spouwmuurisolatie: Slecht geïsoleerde muren laten warmte onnodig ontsnappen. Het isoleren van buitenmuren of het toevoegen van isolatiemateriaal in de muren doormiddel van spouwmuurisolatie verhoogt het energielabel van uw woning aanzienlijk.

Vloerisolatie: Koude vloeren kunnen leiden tot oncomfortabele temperaturen in een huis. Deze trek van kou wordt vaak als tocht ervaren. Door vloerisolatie toe te passen, vooral boven onverwarmde ruimtes zoals kelders wordt de koude luchtstroom onderbroken wat resulteert in een aangenaam leefklimaat.

Bodemisolatie: Slecht geïsoleerde kruipruimtes bevatten vocht dat vanuit de bodem condenseert in uw kruipruimte en waardoor het vochtgehalte in uw woning stijgt. Het nadeel van vocht is dat het kou en kil gevoel met zich mee geeft, maar daarnaast kan het zorgen voor nare geuren. Door gebruik te maken van bodemisolatie wordt vocht en kou gescheiden van de leefomgeving.

Verbeterde isolatie zal aanzienlijk bijdragen aan het behoud van warmte in een huis, wat resulteert in een comfortabelere en energiezuinigere leefomgeving dat u merkt in de portemonnee en resulteert in een lagere energierekening.

De HEPRO isolatie aanpak, kwaliteit en zekerheid op maat

HEPRO staat voor persoonlijk advies, een efficiënte aanpak en hoogwaardige huis isolatie. Onze isolatie adviseur komt bij u langs voor een grondige inspectie, en geven u het beste advies voor uw woning. Ons streven Niet alleen in omvang en landelijk bereik, maar juist ook in kwalitatieve en innovatieve oplossingen. Beide specialisaties worden voor goede verduurzaming samengebracht in 1 aanbod, HEPRO kozijnen en klimaat.

We bieden niet zomaar een isolatie oplossing, we bieden de oplossing die het beste bij u en uw woning past. Omdat dit afhankelijk is van uw situatie bieden we diverse isolatiematerialen aan. Hierdoor kan HEPRO voor elke soort isolatievraag een oplossing bieden.

Ontvang subsidie voor isolatie!

Het goed isoleren van uw woning biedt een tal van voordelen. Een van deze voordelen is dat u subsidie ontvangt voor het isoleren van uw huis.

Ook in 2024 zijn er verschillende subsidie mogelijkheden waar u uw voordeel uit kan halen. Woont u niet in Groningen? Dan kunt u aanspraak maken op de ISDE subsidie. Wanneer u besluit om twee isolerende maatregelen toe te passen, ontvangt u de maximale bedragen. Een voorbeeld: U kiest voor de HEPRO comfort kozijnen en neemt minimaal 8m2 af. Daarnaast kiest u voor HEPRO dakisolatie en neemt minimaal 20m2 af. U ontvangt dan de volgende subsidie bedragen:

 • HEPRO comfort kozijnen: € 150,- per m2
 • HEPRO dakisolatie: 38,- per m2

Omdat wij u graag mee helpen met het verkrijgen van de subsidies, voldoen onze producten ruimschoots aan de subsidie isolatie voorwaarden. Daarnaast zullen onze collega’s van de binnendienst u alle benodigde gegevens aanleveren waardoor het verkrijgen van uw subsidie en de aanvraag daarvan, soepel verloopt.

Woont u in Groningen of de noordelijke provicies van Drenthe? Dan kunt u € 20.000 tot wel € 40.000 subsidie krijgen.

Een goed geïsoleerd huis met HEPRO!

Het totaalplaatje daar gaat het om. Samen met HEPRO zorgen wij ervoor dat u uw huis in mum van tijd goed heeft geïsoleerd. U krijgt een gedegen advies afgestemd op uw woning, wensen en portemonnee. Laat uw gegevens en emailadres achter en laat u direct voorzien van praktische tips om uw huis optimaal te isoleren.