HVL Verbinding

LET OP:  De HVL verbinding is tijdelijk niet leverbaar 

Wat is een HVL verbinding?

Een HVL verbinding ook wel Hollandse hoek of houtlook verbinding genoemd, is een verbinding in kunststof kozijnen of deuren waarbij de hoeken van het kunststof kozijn netjes recht op elkaar zijn verbonden.

De voordelen van een HVL verbinding!

Met een HVL verbinding heeft u de warme uitstraling van een houten kozijn met alle voordelen van kunststof kozijnen of kunststof deuren. De voordelen op een rij:

  • de uitstraling van een houten kozijn, maar niet het periodieke onderhoud
  • uniek door de nieuwste Thermofibra® technologie
  • voorzien van KOMO, SKG & VKG keurmerk
  • op maat gemaakt in onze eigen fabriek van 4200m3

HVL verbindingen, waar moet u op letten!

Wanneer u bij uw nieuwe kunststof kozijnen en deuren een HVL verbinding wil toepassen en u meerdere offertes aan vraagt, is het van groot belang dat u na vraagt of er stalen kokers worden gebruikt in het frame. Wij van HEPRO raden het gebruik van stalen kokers met een HVL verbinding ten strengste af!

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van stalen kokers, is de isolatiewaarde der mate lager en loopt u het risico op roestvorming met de volgende problemen als gevolg.

HVL kunststof kozijnen en deuren zijn een meerwaarde voor uw woning en beschikbaar in de HEPRO Standard en HEPRO Comfort uitvoeringen. Deze uitvoeringen zijn vervaardigd met de nieuwste technologie, genaamd Thermofibra®. Tot voor kort werden kunststof kozijnen en deuren standaard versterkt met gegalvaniseerd staal. Het nadeel van staal is echter dat het een groot deel van de isolatiewaarde verliest en er roestvorming in de constructie kan voor komen.

HVL kunststof kozijnen & deuren van HEPRO

Met HEPRO kiest u voor kwaliteit en de nieuwste Thermofibra® technologie waarin het gebruik van stalen kokers volledig is vervangen. Kiest u voor de Thermofibra® technologie, dan kiest u voor een hogere isolatiewaarde en de stevigheid van de meest vooruitstrevende technologieën.

HVL verbinding is alleen beschikbaar bij HEPRO Standard en HEPRO Comfort kunststof kozijnen en deuren.

Heeft u vragen over de constructie van uw kunststof kozijnen of deuren? Neem contact op met onze adviseurs, onze collega’s leggen het u graag uit!

Een laatste voordeel, de HVL verbinding, duurzamer dan houten kozijnen!

Al onze HVL verbindingen zijn volledig recyclebaar vanwege het werken met de profielen van hoofdleverancier Deceuninck. Dit Vlaamse bedrijf is sinds 1937 marktleider op het gebied van de kunststof productie en sinds 1991 innovator op het gebied van duurzaam ondernemen.

Dit maakt dat de kunststof kozijnen en deuren op het gebied van isolatiewaarde, productieproces en onderhoud duurzamer zijn dan houten kozijnen. Bekijk hier enkele voorbeelden van de kunststof kozijnen houtlook.

Bestel nu uw kunststof kozijnen, deuren met HVL verbinding!

                          bekijk de HVL kozijnen