Kunststof gevelpanelen

HEPRO is dé specialist op het gebied van kunststof gevelpanelen! Ook nieuwe dakrandpanelen behoren tot de mogelijkheden. U kunt de panelen bestellen in vele verschillende kleuren en formaten. Bij ons profiteert u van een zeer ruim assortiment. Op deze manier kiest u zelf voor gevel- en dakrandpanelen die uw woning een klassiek of juist een eigentijds uiterlijk geven. Bij de kunststof gevelpanelen specialisten van HEPRO zijn de mogelijkheden eindeloos!

Kunststof gevelpanelen Keralit®

Wij garanderen u de hoogste kwaliteit met kunststof gevelpanelen van Keralit®! Dit veelgeprezen merk biedt kunststof panelen die duurzaam zijn en op milieuvriendelijke wijze worden geproduceerd. Hoewel ze van hout gemaakt lijken, worden de gevelpanelen vervaardigd van gerecycled kunststof. Op deze manier is er geen houtkap nodig en blijft het gebruik van andere grondstoffen beperkt tot een minimum. Door te kiezen voor kunststof gevelpanelen van Keralit® spaart u het milieu!

Kunststof gevelpanelen kwaliteit

Afgezien van milieuvriendelijkheid en duurzaamheid, wordt met het KOMO certificaat onze kunststof gevelpanelen kwaliteit bewezen. Hiermee heeft u de garantie op een uitgebreide kwaliteitscontrole op zowel de gebruikte grondstoffen als het eindproduct. Hiermee voldoen de panelen van Keralit® aan zowel de richtlijnen van het bouwbesluit als aan de eisen die door het Nationaal Pakket Duurzaam Bouwen worden gesteld. Door deze regels in acht te nemen kunnen wij u kunststof gevelpanelen van de hoogste kwaliteit aanbieden!

Kunststof gevelpanelen plaatsen

aast kopen bij HEPRO kunt u onze experts uw kunststof gevelpanelen laten plaatsen. Wij beschikken over een team met jarenlange ervaring dat zal zorgen voor een mooie afwerking en een mooie combinatie met bijvoorbeeld uw Kunststof dakkapellen. Ook andere aanpassingen aan uw woning kunt u door ons team laten doen. Heeft u bijvoorbeeld bij HEPRO Kunststof deuren aangeschaft? Dan komen we graag bij u langs om deze, samen met uw nieuwe kunststof gevelpanelen, te plaatsen!