• 24 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
 • Eigen productie - KOMO & SKG gecertificeerd
 • Kozijnen met montage - Volledige ontzorging met gecertificeerde monteurs
 • VKG Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit van productie tot montage
 • 24 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
Let op: Wij zijn met bouwvak vakantie van 1 augustus t/m 21 augustus 2022

Kunststof voordeuren

 • 24 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
 • Eigen productie - KOMO & SKG gecertificeerd
 • Kozijnen met montage - Volledige ontzorging met gecertificeerde monteurs
 • VKG Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit van productie tot montage
 • 24 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
 • 24 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
 • Eigen productie - KOMO & SKG gecertificeerd
 • Kozijnen met montage - Volledige ontzorging met gecertificeerde monteurs
 • VKG Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit van productie tot montage
 • 24 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

Kunststof voordeuren

Een nieuwe kunststof voordeur vindt u in het ruime assortiment van HEPRO! Een kunststof voordeur die naadloos aansluit bij de stijl en uitstraling van uw woning. Laat u inspireren over alle voordelen van een kunststof voordeur! HEPRO informeert u graag.

               

Kunststof voordeur inclusief plaatsen

Kunststof voordeur inclusief plaatsen berekent u eenvoudig online via de rekenmodule. Binnen 48 uur ontvangt u een vrijblijvende offerte in uw mailbox inclusief montageprijzen. U weet op deze manier gelijk waar u aan toe bent en wat u allemaal kunt realiseren. HEPRO neemt graag het gehele proces voor u uit handen. Vakkundige monteurs plaatsen eenvoudig een kunststof voordeur bij u op locatie. Doordat wij beschikken over een grote montageploeg kunnen wij monteren door heel Nederland, waardoor alle provincies gemakkelijk te bereiken zijn. Kunststof voordeur inclusief plaatsen is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Zoekt u naast een kunststof voordeur ook kunststof kozijnen voor uw huis? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht! 

               

Voordelen kunststof voordeur

HEPRO inspireert u graag over de voordelen van een kunststof voordeur. Een kunststof voordeur is vaak het eerst wat uw visite of de postbode ziet als ze uw woning bezoeken. Zoals we bij HEPRO zeggen, een kunststof voordeur is het visitekaartje van de woning! De voordelen van een kunststof voordeur hebben wij voor u op een rijtje gezet.

 • Onderhoudsvriendelijk: u hoeft nooit meer te schilderen 
 • Optimale isolatie: besparen op uw energierekening
 • Naar eigen stijl in te richten: 215 RAL kleuren d.m.v. ColorTop®
 • Gegarandeerd kwaliteit: voorzien van keurmerken
 • Leverbaar in 2 uitvoeringen: Standard en Comfort

Wist u dat: de meeste kunststof voordeuren voorzien kunnen worden van een brievenbus? Vraag uw adviseur naar de mogelijkheden!

                  

Kunststof voordeur online berekenen

Doordat u de mogelijkheid heeft om uw kunststof voordeur online te berekenen, kunt u al uw wensen gelijk aangeven. Welke kunststof voordeur model past het beste bij mijn woning? Welke uitvoering kies ik? En welke kleur sluit aan bij de uitstraling van mijn huis? Dit kunt u eenvoudig zelf invullen.

Bij HEPRO werken wij met ColorTop® waardoor u kunt kiezen uit maar liefst 215 RAL kleuren voor uw nieuwe kunststof voordeur! Zoekt u meer een houtlook? Dit kan ook! Dan kiest u voor een houtnerffolie in bijvoorbeeld een van de kleuren staalblauw, monumentengroen of wit!

Kiest u voor een houtlook? Dan is uw kunststof voordeur voorzien van een houtnerffolie met een V-perfect lasnaad. Dit is de nieuwste technologie op het gebied van lassen en daardoor krijgt het kozijn een perfecte uitlijning in de diagonale hoeken. Het grootste voordeel van deze techniek is dat verkleuring in de hoeken verleden tijd is!

Kunststof voordeur technische details

De technische details van een kunststof voordeur wenst u graag vooraf te weten. HEPRO heeft alle belangrijke informatie voor u samengevoegd. Een kunststof voordeur is leverbaar in de Standard en Comfort uitvoering. Beide uitvoeringen hebben een ‘verdiept’ profiel van 115 mm diep en 87 mm breed.

Kiest u voor de Standard uitvoering dan heeft u een kunststof voordeur voorzien van een 24 mm paneel, een Thermofibra®- en glasvezelversterking, HR++ glas met Warm Edge Spacer en 4 scharnieren op de deuren. Wenst u een hogere isolatiewaarde voor uw kunststof voordeur? Dit bereikt u met de Comfort uitvoering voorzien van:

 • 42 mm paneel met UPRO42 paneel 
 • glasvezel- en Thermofibra® versterking
 • triple beglazing met Warm Edge Spacer & 0.6 Ug-waarde
 • 4 scharnieren
 • 10 jaar garantie

Alle kunststof voordeuren worden standaard geleverd met een IsoStone onderdorpel. Dit zorgt voor een lagere opstap naar de woning, een hoge isolatiewaarde en het heeft een antislip functie.

               

De glassoorten voor een kunststof voordeur

Alle kunststof voordeuren zijn voorzien van HR++ glas of triple beglazing. Wenst u juist veel of weinig daglicht in uw hal? De keuze is aan u! HEPRO biedt een breed assortiment aan kunststof voordeuren. Zoekt u 1 glas vak of juist 3? Het behoort tot de opties!

Tevens kunt u een kunststof voordeur uitbreiden met een ander type glas. Satinato wit, matglas met een heldere rand of chinchilla brons, dit zijn allemaal glassoorten die gezet kunnen worden in een kunststof voordeur. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom en bekijk het assortiment met eigen ogen!

Kunststof voordeur keurmerken

Kunststof voordeur keurmerken geven u zekerheid van kwaliteit en veiligheid tijdens het aanschaffen van een kunststof voordeur. HEPRO is aangesloten bij de volgende keurmerken:

Het SKG keurmerk geeft aan dat een kunststof voordeur is voorzien van uitstekend hang- en sluitwerk. Het gehele kozijn is inbraakwerend en wordt gewaardeerd met 2 SKG sterren. Dit houdt in dat een inbraakwerendheid van 3 minuten wordt gerealiseerd. De kunststof voordeuren van HEPRO zijn voorzien van kerntrekbeveiliging SKG 3 sterren. Het SKG keurmerk is tevens onderdeel van het Veilig Wonen certificaat van de Politie!

Kunststof voordeur op maat

Kunststof voordeur op maat kunt u laten maken door de ervaren medewerkers van HEPRO. Bij de Plusline voordeuren heeft u niet de mogelijkheid om deze online te berekenen. Onze gespecialiseerde adviseurs richten graag een vrijblijvende offerte voor u in voor een kunststof Plusline voordeur. 

Wist u dat: HEPRO een eigen fabriek heeft waar een kunststof voordeur op maat gemaakt wordt? U ontvangt een kunststof voordeur geproduceerd door vakmensen. Waar u ook woont in Nederland, onze adviseurs komen graag bij u langs op locatie. Vraag vrijblijvend een afspraak aan via onze klantenservice.

Download onderstaand de folders van onze kunststof voordeuren!