• 24 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
 • Eigen productie - KOMO & SKG gecertificeerd
 • Kozijnen met montage - Volledige ontzorging met gecertificeerde monteurs
 • VKG Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit van productie tot montage
 • 24 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
Let op: Wij zijn met bouwvak vakantie van 1 augustus t/m 21 augustus 2022

Op zoek naar een nieuwe kunststof voordeur?

Kunststof voordeuren

Een kunststof voordeur is een investering voor de toekomst! Met de Flatline modellen van HEPRO is er altijd een deur die past bij uw woning!
06-05-2021

Wat voor kunststof voordeur zoek ik?

De kunststof voordeuren van HEPRO onderscheiden zich van elkaar door de verschillende modellen en verscheidenheid aan glasplaten. Wilt u juist veel glas? Of alleen een strook met glas? Meerdere glasvakken? Door het brede assortiment is er altijd een model die aansluit bij uw woonwensen.

Daarnaast is het goed om te weten wat voor kleur u zoekt. Gelukkig heeft u bij HEPRO keuze uit alle RAL-kleuren d.m.v. ColorTop®. Past groen goed bij uw woning? Of zoekt u liever een staalblauwe voordeur? Twijfelt u welke kleur het beste past bij de entree van uw woning? Neem dan eens een kijkje op onze Pinterest pagina en laat u inspireren door de vele klanten die u voor zijn gegaan!

 

                           

Uit welke modellen kan ik kiezen voor mijn kunststof voordeur?

U heeft de keuze uit een twee type panelen namelijk een 24 mm paneel en een 42 mm paneel met UPRO42 Technology. Uw woning verduurzamen? Begin met de keuze voor een nieuwe kunststof voordeur. De 24 mm panelen met 5 jaar garantie voorzien van dubbele beglazing, sierornamenten, buitenzijde 1.8 mm HPL houtnerf of gelakt en de binnenzijde 1.8 mm HPL gelakt zorgen voor meer isolatie in uw huis.

Op zoek naar een hogere isolatiewaarde voor uw kunststof voordeur? Dan kiest u voor de Comfort uitvoering met UPRO42 Technology. De voordelen van deze uitvoering zijn:

 • HR+++ glas
 • een buitenzijde 2.5 mm gelcoat gelakt of 3 mm HPL met houtnerf
 • voorzien van sierornamenten
 • een 42 mm paneel
 • voorzien van een 2mm aluminium gezette binnenbak

De Comfort uitvoering geeft u 10 jaar garantie op uw kunststof voordeur en VKG keurmerk zekerheid. 

Wat voor glas zit er in mijn kunststof voordeur?

Kiest u voor een Basic uitvoering? Dit is een 24 mm paneel voorzien van HR++ glas. Tevens kunt u ook kiezen voor een Comfort uitvoering, het paneel is dan 42 mm dik en is voorzien van triple beglazing. Naast dat u de dikte van het glas kunt bepalen is het ook mogelijk om bewerkt of gefigureerd glas te kiezen. U kunt kiezen uit de volgende glas types:

 • Satinato wit
 • Barock wit
 • Matglas helder rand 
 • Chinchilla wit
 • Chincilla brons
 • Silver wit

Benieuwd naar alle kunststof voordeuren? Zodat u een keuze kunt maken voor uw woonstijl. Bij HEPRO kunt u de folder kosteloos downloaden! 

Kan ik ook een brievenbus laten plaatsen in een kunststof voordeur?

Jazeker! U kunt een brievenbus door HEPRO laten plaatsen in uw kunststof voordeur. U moet er alleen wel rekening mee houden dat niet in elke kunststof voordeur een brievenbus geplaatst kan worden. Maar waarom dan? Dit heeft ermee te maken dat de vakverdeling van het glas bij sommige deuren zo is, dat er geen brievenbus tussen past. Tevens dient een brievenbus altijd op 60 cm hoogte geplaatst te worden. Wel zo gemakkelijk voor de postbode! De mogelijkheden voor een brievenbus kunt u bespreken met de adviseur.

Hoe kan ik een kunststof voordeur kopen?

Via de uitgebreide website van HEPRO kunt u gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen voor een kunststof voordeur. De kunststof voordeuren van HEPRO worden standaard geleverd inclusief glas en kozijn. De afmetingen, kleur en uitvoering kunt u zelf invullen waarna u binnen 48 uur een vrijblijvende offerte in de mailbox ontvangt. Wilt u dat wij de voordeur ook komen monteren? Uiteraard behoort dit tot de mogelijkheden en kunt u dit laten uitvoeren door onze vakkundige monteurs.

VKG garantie

VKG garantie heeft u bij alle kunststof voordeuren van HEPRO. Tevens als u kiest voor kunststof kozijnen of een kunststof achterdeur dan bent u ook verzekerd van het VKG keurmerk. U bent verzekerd van een bewezen kwaliteit en een eerlijke prijs. Tevens weet u zeker dat uw kunststof deuren en kunststof kozijnen gemonteerd worden door VKG gecertificeerde monteurs. 

Een kunststof voordeur in het echt bekijken? 

Breng eens een bezoek aan onze showrooms. In Noord Nederland hebben wij een showroom gevestigd in Zuidbroek, tevens zit het hoofdkantoor en de fabriek in hetzelfde gebouw. Onze tweede showroom zit in Hillegom gevestigd. Tevens kunt u in de showrooms ook onze andere modellen bekijken. Een afspraak met een adviseur in de showroom kunt u aanvragen via de website of u neemt contact op met de klantenservice via 085-122007.