Terug naar overzicht

MDF vensterbank

€ 2,87
€ 76,53
€ 93,77
€ 0,00
€ 0,00 excl. BTW

Kenmerken MDF vensterbank

Fabrikant:
Proge
Verpakkingseenheid:
1
Lengte:
5.8 meter

Productomschrijving MDF vensterbank

Bent u op zoek naar een stevige, stijlvolle MDF vensterbank? Dan bent u bij HEPRO aan het juiste adres! Onze vensterbank heeft een bijzonder hoge kwaliteit en is FSC gecertificeerd. De lichte kleur zorgt ervoor dat dit model perfect in ieder interieur past. De vensterbank is gemaakt van vochtwerend MDF waardoor deze ook goed toepasbaar is in vochtige ruimtes. Onze vensterbanken zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur zodat u er lang van kunt genieten.

MDF vensterbank op maat

Bij HEPRO kunt u een MDF vensterbank op maat kopen. Er is een maximale lengte van 5800 mm mogelijk. Heeft u een langere vensterbank nodig? Dan kunt u het beste 2 delen bestellen. Door de blinde montage ziet u daar vrijwel niets van. Door uw MDF vensterbank direct op maat te bestellen, kunt u deze snel en eenvoudig monteren. Daarnaast hoeft u niet meer te zagen waardoor de omgeving schoon blijft. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe vensterbank!

MDF vensterbank kopen

U kunt bij HEPRO gemakkelijk een offerte aanvragen en uw MDF vensterbank kopen. De lengte van de vensterbank bepaalt u zelf. De snelle, schone en efficiënte montage zorgt ervoor dat u straks een prachtige, elegante vensterbank in huis heeft. U werkt de vensterbank stijlvol af met een stevige vensterbank eindkap. Als u besluit uw MDF vensterbank bij HEPRO te kopen, kunt u deze direct mee bestellen. Zo haalt u in één keer een complete set in huis!