Referenties

- 05-07-2017

Een tevreden klant

Al vele jaren hebben wij tot volle tevredenheid kozijnen van Hepro. Onderhoudswerk aan horramen en tuindeuren is prima gedaan. Top.Fam. Reinders, Hoogeveen

Al vele jaren hebben wij tot volle tevredenheid kozijnen van Hepro. Onderhoudswerk aan horramen en tuindeuren is prima gedaan. Top.


Fam. Reinders, Hoogeveen

- 05-07-2017

Uitstekende service!

Goedemorgen,ik neem me al een tijdje voor even een kort bedankje te sturen maar nu komt het er toch echt van. GlimlachHepro heeft al 2x naar volle tevredenheid kozijnen geplaatst bij mij. Helaas trad er na de plaatsing bij één van de kozijnen lekkage op, dit bleek een stuk lood boven h ... Lees meer

Goedemorgen,

ik neem me al een tijdje voor even een kort bedankje te sturen maar nu komt het er toch echt van. Glimlach

Hepro heeft al 2x naar volle tevredenheid kozijnen geplaatst bij mij. Helaas trad er na de plaatsing bij één van de kozijnen lekkage op, dit bleek een stuk lood boven het kozijn wat niet meer goed was.
Hepro heeft dit snel, vakkundig en kosteloos hersteld door het kozijn er weer uit te halen en het lood te vervangen door nieuwe. Super! en enorm bedankt!
Jullie service en klantvriendelijkheid is waarom ik uiteindelijk mijn hele huis met kunststofkozijnen van Hepro zal laten voorzien.

mvg,


Paul Veeningen
Appingedam

- 05-07-2017

Helemaal tevreden met Hepro!

Helemaal tevreden met Hepro!We hebben een zeer positieve ervaring gehad. Van het eerste contact bij het opmaken van de offerte tot aan het plaatsen van de kozijnen.  Vriendelijke behulpzame mensen, goede service, juiste prijs en vakkundig werk.En het is zo ontzettend mooi en netjes geworden!Bed ... Lees meer

Helemaal tevreden met Hepro!

We hebben een zeer positieve ervaring gehad. Van het eerste contact bij het opmaken van de offerte tot aan het plaatsen van de kozijnen.  Vriendelijke behulpzame mensen, goede service, juiste prijs en vakkundig werk.
En het is zo ontzettend mooi en netjes geworden!

Bedankt Henderik en Benny voor het geweldige resultaat en voor alle gezelligheid deze afgelopen dagen!

Een aanrader!

- 05-07-2017

HEPRO, een échte aanrader

Wij hebben begin april door de vakkundige monteurs (Ronal, Bas en Daniel) van Hepro kunststof kozijnen laten plaatsen.Wij zijn uiterst blij, tevreden en trots met het resultaat.Het verschil in temperatuur binnenshuis is nu al merkbaar.De waarde van het huis is ontzettend in aanzien gestegen.Zeer tev ... Lees meer

Wij hebben begin april door de vakkundige monteurs (Ronal, Bas en Daniel) van Hepro kunststof kozijnen laten plaatsen.
Wij zijn uiterst blij, tevreden en trots met het resultaat.
Het verschil in temperatuur binnenshuis is nu al merkbaar.
De waarde van het huis is ontzettend in aanzien gestegen.

Zeer tevreden klanten!
Daarom Hepro, een echte aanrader!

- 21-06-2017

Zeer tevreden klant!

Wij hebben in april 2017 de kunsstofkozijnen laten plaatsen! Deze is door vakkundige personeel (Ronald, Daniël  en Bas) gerealiseerd. Wij zijn uiterst tevreden en nog steeds ontzettend trots en blij. Wij merken nu al het verschil qua  temperatuur binnenshuis. De waarde van het huis is ... Lees meer

Wij hebben in april 2017 de kunsstofkozijnen laten plaatsen! Deze is door vakkundige personeel (Ronald, Daniël  en Bas) gerealiseerd. Wij zijn uiterst tevreden en nog steeds ontzettend trots en blij. Wij merken nu al het verschil qua  temperatuur binnenshuis. De waarde van het huis is ontzettend  in aanzien gestegen. Zeer tevreden klanten en een aanrader!


fam Haighton uit Lelystad

E. Noord - 12-05-2017

Geweldig resultaat en uitstekende service!

Afgelopen week was het eindelijk zo ver: ons huis kreeg een metamorfose! En wat zijn we trots en blij met het resultaat!Er is hard gewerkt door de 2 mannen. Ze werken netjes, denken mee en zorgen ter plekke voor de mooiste oplossingen voor de uitdagingen die ze tegen kwamen.Helaas missen er nog een ... Lees meer

Afgelopen week was het eindelijk zo ver: ons huis kreeg een metamorfose! En wat zijn we trots en blij met het resultaat!

Er is hard gewerkt door de 2 mannen. Ze werken netjes, denken mee en zorgen ter plekke voor de mooiste oplossingen voor de uitdagingen die ze tegen kwamen.

Helaas missen er nog een paar delen keralit, maar ook dat wordt met een paar dagen alsnog geregeld.

Al met al, blij!

E. Noord

Fam. Niemeijer - 05-05-2017

Zeer tevreden over Hepro

Zeer tevreden over Hepro. Er wordt tijd genomen om naar je wensen te luisteren. Alles netjes gemonteerd en afwerkt! We raden jullie zeker aan!

Zeer tevreden over Hepro. Er wordt tijd genomen om naar je wensen te luisteren. Alles netjes gemonteerd en afwerkt! We raden jullie zeker aan!

- 07-04-2017

Kozijnen geplaatst

We zijn hartelijk ontvangen door de verkoper ook vragen via de mail werden snel beantwoord. De inmeter nam ook rustig zijn tijd luisterde naar onze wensen. Plaatsen ging heel snel zag er netjes uit. Alleen de afwerking had wel netter gekund.

We zijn hartelijk ontvangen door de verkoper ook vragen via de mail werden snel beantwoord. De inmeter nam ook rustig zijn tijd luisterde naar onze wensen. Plaatsen ging heel snel zag er netjes uit. Alleen de afwerking had wel netter gekund.

Rob Koene en Maike Bosma - 07-04-2017

Dakraam uitstekend geplaatst

En daarom komen we steeds weer bij Hepro terug.Ons dakraam op de bovenverdieping was meer dan 40 jaar oud, lekte en voelde zich voor de rest ook niet zo prettig....Dus naar Hepro voor een offerte. Ze gaven een fatsoenlijke prijs en het is een TOP resultaat geworden. Er bleken tijdens de montage een ... Lees meer

En daarom komen we steeds weer bij Hepro terug.
Ons dakraam op de bovenverdieping was meer dan 40 jaar oud, lekte en voelde zich voor de rest ook niet zo prettig....
Dus naar Hepro voor een offerte. Ze gaven een fatsoenlijke prijs en het is een TOP resultaat geworden. Er bleken tijdens de montage een paar dakpannen lang geleden gescheurd te zijn. De monteurs hebben vervolgens een paar van onze reserve pannen op maat gemaakt om dit op te lossen.
En geen gezeur over een meerprijs! Het zat gewoon in de service. Dat is nu meedenken en zorgvuldig werken. En dus alweer een heel tevreden klant.

Hepro is echt een aanrader voor iedereen die een goed stuk werk wil. Prima materiaal en heel goede en gemotiveerde monteurs. Heel redelijke prijzen.


Rob Koene en Maike Bosma
Zuidlaren

Cantineau - 13-03-2017 Hoogezand

Goed advies, goede service.

Goed advies, goede service.Er wordt netjes gewerkt en netjes afgewerkt.zeer tevreden!!

Goed advies, goede service.
Er wordt netjes gewerkt en netjes afgewerkt.

zeer tevreden!!