• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

Kunststof gevelbekleding

Kies voor de onderhoudsvriendelijke en duurzame kunststof gevel- en dakrandpanelen van HEPRO. Wij bieden u naast kunststof kozijnen verschillende mogelijkheden op het gebied van hardschuim dakrandpanelen, kunststof boeidelen, kunststof windveren en Keralit gevelbekleding. Zo bieden we u altijd een oplossing die aansluit op uw persoonlijke wensen! Het voordeel van kunststof gevel- en dakrandpanelen is het feit, dat ze recyclebaar zijn, een lange levensduur hebben en daarbij in diverse kleuren kunnen worden uitgevoerd. Wij bieden u de mogelijkheid deze gevel- en dakrandpanelen direct online te bestellen.

          

Kunststof boeidelen

Bent u ook van plan uw bestaande boeidelen te vervangen voor een duurzaam model in kunststof? Kunststof boeidelen zijn de uitkomst! Doorgaans krijgt een gevel het zwaar te voorduren tijdens verscheidende weersomstandig in Nederland. Door te kiezen voor kunststof heeft u minder onderhoud en geeft u uw gevel een extra laag bescherming. HEPRO maakt het berekenen van online prijzen heel eenvoudig, zodat u gelijk weet waar u aan toe bent. Nadat u een geschikt product gevonden heeft, kunt u deze direct online bij ons bestellen.

Kunststof windveren

Kunststof windveren kunt u eenvoudig aanschaffen in de webwinkel van HEPRO. Een duurzame oplossing voor het beschermen en verfraaien van uw nieuwe of gerenoveerde woning. Een groot voordeel is dat het gemakkelijk te bewerken is en dat u nooit meer hoeft te schilderen. U kiest voor een rotvrij, onderhoudsvriendelijk en splintervrij product. Uw woning krijgt een mooie afgewerkte uitstraling met de kunststof windveren van HEPRO.

 

Kunststof gevelbekleding prijzen

Kunststof gevelbekleding prijzen berekent u eenvoudig online. U kunt aanvinken waar u naar op zoek bent en hoeveel u van elk product nodig heeft. De afmetingen in aantal meters en aantal stuks kunt u zelf invullen. U kunt de kleuren uit kiezen en ziet gelijk de kunststof gevelbekleding prijzen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de kunststof gevelbekleding bij ons op locatie af te halen of dat u het laat bezorgen. Dit heeft natuurlijk ook invloed op de kunststof gevelbekleding prijzen.

                 

Wat is de beste kunststof gevelbekleding?

 De beste kunststof gevelbekleding is Keralit. Bij HEPRO werken wij altijd met Keralit, zodat we werken met een kwaliteitsproduct. Dit heeft als voordeel dat het niet krom trekt door weersinvloeden en dat de platen niet aangetast kunnen worden door schimmels en bacteriën. Dit resulteert erin dat het nagenoeg onderhoudsvrij is.

              

Een voordeel van kunststof gevelbekleding is dat u kiest voor besparing op uw energierekening. Daarnaast kiest u voor waardevermeerdering van uw huis en bespaart u vooral tijd op het onderhoud van uw huis. Dit is waarom kunststof gevelbekleding het beste voor uw woning is.

Keralit gevelbekleding

Keralit gevelbekleding is een onderhoudsarme en duurzame investering aan uw woning. Keralit is milieuvriendelijk en wordt gemaakt van gerecyclede kunststoffen. U heeft de keuze uit een ruim kleurenpallet voor uw huis. Mosgroen, steenrood, snow white of zandcreme het kan allemaal met keralit gevelbekleding. Online kunt u gelijk alle benodigdheden bestellen om uw woning te voorzien van keralit gevelbekleding. Eindkappen, verbindingsprofielen en schroeven kunt u eenvoudig toevoegen aan de winkelwagen.

                 

Wist u dat: Keralit gevelbekleding eenvoudig te monteren is? Het kliksysteem van Keralit maakt het mogelijk om zelf te monteren.

Keralit dakrand bekleding

Keralit dakrand bekleding is leverbaar in vele kleuren en houtstructuren voor het verduurzamen en verbeteren van uw woning. Kiest u ervoor om Keralit dakrand bekleding te plaatsen aan uw woning dan heeft u een stijlvol en verzorgde uitstraling. Keralit dakrand bekleding wordt geleverd per 6 meter waardoor u 6 meter lang zonder naden kunt monteren.  

                   

Wist u dat: u 10 jaar garantie heeft op keralit dakrand bekleding? Afbladderende verflagen en kleur verlies zijn verleden tijd als u kiest voor keralit dakrand bekleding!

Kunststof gevelbekleding kopen

Kunststof gevelbekleding kopen doet u bij HEPRO! U kiest wat het beste past bij de uitstraling van uw woning en laat het eenvoudig bij u thuis bezorgen. U kunt gelijk aan de slag om uw woning te verduurzamen. Laat u kunststof kozijnen van ons bij uw woning plaatsen? Wij monteren dan ook voor u op hetzelfde moment kunststof gevelbekleding. Bespreek de mogelijkheden met uw adviseur of vraag alle informatie aan bij onze klantenservice.