• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
Ontvang nu 10% korting op kunststof kozijnen, deuren & schuifpuien!

Kunststof windveren

Bescherm de dakbedekking van uw woning tegen regen en sneeuw met kunststof windveren. Er komt zo niet alleen geen vocht binnen, de windveren geven uw woning ook een mooie, strakke uitstraling. De windveren die u bij HEPRO vindt, zijn gemaakt door het vooraanstaande merk Deceuninck. Ze bestaan uit PVC-hardschuim, wat net zo gemakkelijk te bewerken is als hout. Maak uw keuze uit verschillende kleuren kunststof windveren, zoals wit en crème.

Kunststof windveren prijzen

Heel fijn bij HEPRO is dat u de kunststof windveren prijzen gelijk online kunt berekenen. Maak uw keuze uit de onderdelen die u nodig heeft, bepaal de kleur, afmetingen en/of het aantal en u kunt deze direct bestellen. U kunt er ook voor kiezen waar u het bezorgd wilt hebben, wij bezorgen in alle provincies, dus ook in Limburg. Zo weet u precies waar u aan toe bent, voordat u de windveren koopt. Combineer de windveren met kunststof kozijnen en deuren voor een passend geheel. De kunststof kozijnen prijzen kunt u ook gemakkelijk online inzien. Zo voorziet u uw woning van een optimale bescherming voor aantrekkelijke kunststof windveren prijzen.

Kunststof windveren schoonmaken

U kunt het beste uw kunststof windveren schoonmaken met water en een sopje. Gebruik geen schuurspons of schuurmiddel, dit beschadigt het PVC materiaal. Het fijne aan kunststof windveren, is dat u ze nooit meer hoeft te schilderen. De originele kleur blijft behouden. Daarnaast zal het PVC-hardschuim, in tegenstelling tot hout, niet gaan rotten, splijten of splinteren. Wilt u de kunststof windveren schoonmaken en heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met een medewerker van HEPRO!

Kunststof windveren kopen

Kies ervoor uw kunststof windveren te kopen bij HEPRO. De kunststof die we u bieden van Deceuninck is milieuvriendelijk en 100% recyclebaar. De windveren zijn eenvoudig te monteren. Bij HEPRO vindt u verschillende hoogwaardige toepassingen voor uw woning, zoals een kunststof schuifpui of vensterbank. Met deze producten behoudt uw woning jarenlang karakter en stijl. Een schuifpui, vensterbank of kunststof windveren kopen doet u daarom bij HEPRO.

Recent door u bekeken