SKG keurmerk

Naast kwalitatief goede kunststof kozijnen levert HEPRO ook goed hang- en sluitwerk in de kozijnen. Het SKG keurmerk is een onafhankelijk certificatie instelling die een keurmerk geeft aan bedrijven die kwalitatief goed hang- en sluitwerk leveren die inbraakwerend zijn. SKG bewaakt de kwaliteit niet alleen in het eindproduct maar ook in het productieproces zodat de producten op een duurzame manier worden geproduceerd.

Periodiek wordt HEPRO gecontroleerd door SKG of de kwaliteit van het hang- en sluitwerk in de kozijnen voldoende is.

Beveiliging van uw woning

Bouwkundige beveiliging van uw woning begint met goed hang- en sluitwerk.De HEPRO kunststof kozijnen zijn SKG gecertificeerd, dit betekent dat ze standaard inbraakwerend zijn. Naast dat er gekeken wordt naar de inbraakwerendheid van de producten wordt gekeken naar de mechanische eigenschappen, dat deze niet snel verloren gaan en niet meer inbraakwerend zijn.

Het keurmerk geeft ook aan dat de hele kozijn inbraakwerend is. Het SKG keurmerk is ook een onderdeel van de voorwaarden die er zijn om een Veilig Wonen certificaat van de Politie te ontvangen. De kunststof producten van HEPRO levert deze voorwaarde.

Voordelen onafhankelijk keurmerk 

Een onafhankelijke partij als SKG helpt HEPRO in advies ook verder in het meer inbraakwerend maken van de kunststof producten.Kort de voordelen van het SKG keurmerk op een rij:

  • Onafhankelijk en toonaangevende partij die de kwaliteit en veiligheid van de producten van HEPRO controleert
  • Onderdeel van het Veilig Wonen certificaat van de Politie
  • Niet alleen hang- en sluitwerk is inbraakwerend maar het hele kozijn

Het keurmerk waarborgt de kwaliteit op het gebied van inbraakwerendheid. Voor meer informatie over de voordelen en voorwaarden van het SKG keurmerk kunt u kijken op de website van SKG.