• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
Ontvang nu 10% korting op kunststof kozijnen, deuren & schuifpuien!

SKG keurmerk

Het SKG keurmerk zit op alle kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van HEPRO! U bent verzekerd van een kwaliteitsproduct voorzien van een keurmerk. Dit maakt voor u de keuze voor kunststof of aluminium waarschijnlijk iets gemakkelijker!

Wat is het SKG keurmerk

Het SKG keurmerk staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw en is een onafhankelijke instantie die het hang- en sluitwerk van HEPRO controleert. Deze onafhankelijke organisatie test en certificeert de ontwerpen, het productieproces, de producten en management systemen van HEPRO. Het hele proces en de werkwijze wordt van begin tot eind bewaakt door ervaren keurmeesters en er vindt een duurzaamheidstest plaats. HEPRO kiest voor het SKG keurmerk zodat u als klant verzekerd bent van kwalitatief goed hang- en sluitwerk en dat wij u deze zekerheid en vertrouwen kunnen garanderen door het dragen van dit keurmerk.

Voordelen van het SKG keurmerk

Naast dat HEPRO door een onafhankelijke partij als SKG geadviseerd wordt, krijgen we ook advies in het meer inbraakwerend maken van andere kunststof producten. De voordelen van SKG vindt u onderstaand:

  • Onafhankelijk en toonaangevende partij die de kwaliteit en veiligheid van de producten controleert
  • Controleert niet alleen of het hang- en sluitwerk inbraakwerend is maar het gehele kozijn
  • Onderdeel van het Veilig Wonen certificaat van de Politie
  • Korting op uw inboedelverzekering

Wilt u graag meer weten over het SKG keurmerk of bent u op zoek naar kunststof kozijnen voor uw eigen woning? U kunt contact opnemen met onze klantenservice! Zij voorzien u graag van alle informatie en/ of brengen u in een contact met een adviseur.

SKG sterren

Op het moment dat het hang- en sluitwerk voldoende inbraakwerend is, wordt het door de SKG gewaardeerd d.m.v. sterren. Afhankelijk van het aantal sterren dat het hang- en sluitwerk heeft wordt de hoogte van de inbraakwerendheid overzichtelijk. Tevens op het moment dat uw kunststof kozijn of aluminium kozijn is voorzien van het SKG keurmerk is het voorzien van een kwaliteitsverklaring.

Wist u dat: het beeldmerk inclusief inbraakwerendheidsklasse geplaatst dient te worden aan de hangzijde in de sponning van het raam of deur? Dit is ca. 15 cm onder of boven het laagste scharnier! Op deze manier kunt u eenvoudig controleren of uw hang- en sluitwerk voorzien is van een SKG keurmerk.

Het SKG keurmerk heeft als primaire eis de inbraakwerendheid van het hele gevelelement. De secundaire eis is dat het hang- en sluitwerk gecertificeerd moet zijn. Laat u een nieuwe woning bouwen of heeft u een bestaande woning waar u kunststof kozijnen in krijgt? Het SKG keurmerk op de HEPRO volstaat dan altijd!

SKG sloten 2 sterren

Het SKG keurmerk controleert het hang- en sluitwerk van HEPRO, dit wordt gedaan in de fabriek van HEPRO. HEPRO hang- en sluitwerk heeft een inbraakwerendheidsklasse van 2 sterren. Dit houdt o.a. in dat het hele kozijn ook inbraakwerend is! Daarnaast is het hang- en sluitwerk veilig in gebruik.

Wist u dat het SKG keurmerk met 2 sterren een inbraakwerendheid van 3 minuten realiseert!

De keuze voor een kunststof kozijn met gecertificeerd hang- en sluitwerk kan voordelig voor u zijn. U voelt zich veiliger in uw woning en tevens zijn er verscheidende verzekering aanbieders die u een korting geven op uw inboedelverzekering als uw woning inbraakveilig is.

Onderhoud SKG hang- en sluitwerk

De onderhoud van uw hang- en sluitwerk bij uw kunststof kozijn of deur is minimaal, 1 à 2 keer per jaar is ruim voldoende. Ideaal want het is tevens zo onderhoudsarm als de keuze voor kunststof kozijnen! Onderstaand in het kort de onderhoud voor uw hang- en sluitwerk:

  • De over elkaar schuivende delen licht voorzien van een zuurvrij smeermiddel
  • Het gehele kozijn reinigen met een zuurvrij huishoudsopje 

Bent u benieuwd naar de bediening van het SKG hang- en sluitwerk? HEPRO heeft voor u een onderhoudsfolder samengesteld om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Kunststof kozijnen SKG keurmerk

Zoals u weet zijn alle kunststof kozijnen van HEPRO voorzien van het SKG keurmerk. Tevens zijn alle kunststof voordeuren, deuren en schuifpuien ook voorzien van het SKG keurmerk. 

Kunststof kozijnen van HEPRO zijn verkrijgbaar in 3 uitvoeringen, Basic, Standard en Comfort uitvoering. De Basic uitvoering voldoet aan alle wettelijke isolatie eisen zodat u recht heeft op subsidie. De grootste winst boekt u door te kiezen voor kunststof kozijnen in de Comfort uitvoering. Uw kunststof kozijn met SKG keurmerk is dan voorzien van triple beglazing. Kunststof kozijnen zijn leverbaar in 215 RAL kleuren d.m.v. ColorTop® & kunnen tevens geleverd worden met een houtlook!

Twijfelt u tussen kunststof of aluminium kozijnen? Beide hebben zijn voor- en nadelen maar ze zijn allebei topisolerend, onderhoudsarm en goedkoper in aanschaf en onderhoud dan hout! 

                             

Aluminium kozijnen SKG keurmerk

NIEUW in het assortiment bij HEPRO! Aluminium kozijnen! De aluminium kozijnen zijn voorzien van het SKG keurmerk net zoals de kunststof kozijnen.

U heeft bij ons de keuze uit 2 uitvoeringen namelijk Decalu & Decalu . Decalu wordt geleverd met dubbele beglazing en Decalu heeft triple beglazing. Aluminium kozijnen hebben een slank en modern profiel. Het populaire blokprofiel met een hedendaagse uitstraling maakt het mogelijk om te kiezen voor grote raamoppervlaktes. 

Aluminium kozijnen SKG keurmerk zijn onderhoudsarm, duurzaam en hebben een verborgen afwatering in het kaderprofiel. Wist u dat: aluminium kozijnen gecombineerd kunnen worden met de kunststof kozijnen van HEPRO?

Heeft u vragen over het SKG keurmerk? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice