• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

HEPRO te zien in de Grote Huisverbouwing!

De Grote Huisverbouwing

Het verbouwen en opknappen van huizen is populairder dan ooit, maar niet iedereen heeft de tijd of het inzicht om een woning een complete metamorfose te geven. In het programma De Grote Huisverbouwing gaat Styliste Djamilla Smits samen met creatief uitvoerder Albert Stokkers op pad.

In de grote huisverbouwing helpen ze mensen die ergens zijn vastgelopen met de nodige klussen in huis. Van woonkamer tot zolder en van badkamer tot slaapkamer, alles komt voorbij! Ze doen dit natuurlijk niet alleen, ook klusser Remon Grit van De Klussenier en zijn klusteam schieten te hulp en dit keer komt tevens HEPRO helpen.

De Grote Huisverbouwing - Aflevering 8 - Utrecht

In de allerlaatste aflevering van seizoen 3 De Grote Huisverbouwing. Albert en Djamilla sluiten af met een knaller, ze mogen namelijk een grote klus uitvoeren in het huis van Marit in Utrecht. Hier blijft het niet alleen bij de woonkamer, hal en het toilet, maar ook de slaapkamer wordt meegenomen.  

Kunststof openslaande deuren voor bewoonster Marit

Het huis van Marit ziet er in de basis top uit, maar heeft een paar gebreken, zo zit er een gat in de pui. Daarvoor werd HEPRO ingeschakeld. De bestaande houten pui werd vervangen voor een kunststof pui met openslaande deuren. De openslaande deuren zijn een genot in de lente en de zomer en draaien naar buiten waardoor er geen beperkingen zijn in de woning. 

Eenvoudig woongeluk en -genot combineren

Met de nieuwe pui wordt woongeluk en -genot met elkaar gecombineerd. De pui isoleert optimaal waardoor een besparing op de enegrienota mogelijk is. Buiten wordt binnen en daarbij komt dat onderhoud zoals schilderen tot het verleden behoort. Door stylist Djamilla is er gekozen voor een witte pui wat zorgt voor een rustige uitstraling. Echter is deze pui leverbaar in elke RAL kleur doormiddel van ColorTop.

Voor het huis van Marit is de pui geschakeld met vaste kunststof kozijnen voorzien van ventilatieroosters. Daardoor kan ze haar woning altijd ventileren ook op de koudere dagen.

HEPRO zien schitteren op tv?

Vanaf minuut 8 tot en met minuut 10 zie je hoe Remon Grit en zijn klusteam de pui plaatsen. Daarnaast zie je Jordy, onze eigen HEPRO chauffeur, zijn debuut op tv maken! Geïnteresseerd in een pui zoals die van Marit? Neem contact met ons op!