• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - KOMO & SKG gecertificeerd (kunststof)
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

HEPRO boarding aan de Z-side bij FC Groningen

FC Groningen en HEPRO kunststof kozijnen hebben voor meerdere jaren een overeenkomst voor vaste boarding van maar liefst 30 meter en dat ook nog eens bij de Z-side!

De trots van het Noorden

FC Groningen, opgericht in 1971 speelt in de eredivisie zijn thuis wedstrijden in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Op dit moment, gaat de competitie gelukkig nog steeds door onder coronaproof maatregelen. FC Groningen heeft 5 wedstrijden gespeeld en staat op dit moment op de 7e plek. Aankomende zondag speelt FC Groningen een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Wij wensen de spelers alvast een sportieve wedstrijd toe!

Waarom kiest HEPRO kunststof kozijnen voor vaste boarding bij FC Groningen?

In deze periode hebben sportclubs het niet makkelijk. Supporters mogen het stadion niet bezoeken, er wordt minder getraind en het is altijd een zoektocht naar vrijwilligers en goede bestuurders. Ons bedrijf versterkt graag het gevoel van samen zijn binnen de club en gelooft erin dat je succes met elkaar deelt.

Boarding in het stadion van FC Groningen wordt bij thuiswedstrijden gemiddeld door 20.000 supporters bezocht. De boarding hangt ook tijdens andere evenementen zichtbaar en geeft HEPRO kunststof kozijnen hierdoor een uitstekende mogelijkheid om zich onder de aandacht te brengen bij potentiele klanten! Benieuwd naar onze kunststof kozijnen?

Kort geleden, zijn onze collega’s Mark Vreugdenhil en Elise Ottema in het stadion van FC Groningen geweest. Zij hebben onze vaste boarding aan de Z-side bewonderd. We zijn blij met het eindresultaat. Verder, hebben zij een rondleiding gehad door het stadion en de kleedkamers bezocht.

HEPRO

Help ook mee en word vrijwilliger bij FC Groningen!

FC Groningen heeft meer dan 400 vrijwilligers die zich inzetten voor de club, de Trots van het Noorden! De vrijwilligers zijn onmisbaar en leveren een grote bijdrage aan het Hitachi Capital Mobility Stadion. Wilt u zich ook inzetten? FC Groningen heeft vacatures voor verschillende vrijwillige werkzaamheden, namelijk service, verkeer, medisch of facilitair.

Word ook sponsor bij FC Groningen!

U kunt er ook voor kiezen om sponsor te worden bij FC Groningen! Er zijn ruim 800 bedrijven aangesloten bij de Trots van het Noorden. Tijdens de wedstrijden zijn allerlei netwerken uit Noord Nederland te vinden in het stadion. Voordelen van een sponsorrelatie zijn dat u met uw zakelijke relatie een wedstrijd kunt bezoeken, maar ook maatschappelijke betrokkenheid en sportief succes van FC Groningen kunt delen.