• 24 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
 • Eigen productie - KOMO & SKG gecertificeerd
 • Kozijnen met montage - Volledige ontzorging met gecertificeerde monteurs
 • VKG Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit van productie tot montage
 • 24 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

ISDE subsidie - 2022

Vanaf januari 2022 is het mogelijk om in aanmerking te komen voor de vernieuwde subsidie regeling voor isolatieverbetering van uw huis! Met deze subsidie kunt u tot wel €150,- per m2 ontvangen op het glas van uw kunststof kozijnen!

De bestaande SEEH regeling is verandert naar de ISDE regeling en uitgebreid met duurzame energieproductie. Dit houdt in, isolatie met uitbreiding van warmtenetten, zonnepanelen en windturbines. U als klant kunt gebruik maken van 2 type isolatiemaatregelen, zoals kunststof kozijnen en spouwmuur isolatie of 1 isolatiemaatregel in combinatie met een warmtepomp, zonneboiler of aansluiting op het warmtenet.

De vernieuwde subsidieregeling geldt voor u als particuliere klant, zakelijke klant of VvE (Vereniging van Eigenaren). Kies voor kunststof kozijnen om uw woning te verduurzamen!

UPDATE: 25 April 2022

Vanaf volgend jaar (2023) is het ook mogelijk om slechts èèn subsidie-aanvraag in te dienen als u na 2 april 2022 één isolatiemaatregel gerealiseerd heeft. In dat geval krijgt u tot 15% van de kosten als subsidie terug. (bron RVO.nl)

 

Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing

ISDE oftewel de energiebesparende isolatiemaatregelen en duurzame energieproductie die van toepassing zijn:

 • Hoogrendementsglas en/of kunststof kozijnen plaatsen: het vervangen van glas in de kozijnen door HR -glas of door triple glas.
 • Hoogrendementsglas: het vervangen van glas en het kozijn voor triple glas met een isolerend kunststof kozijn.
 • Spouwmuurisolatie: het isoleren van bestaande spouwmuren in de thermische schil.
 • Dakisolatie: het isoleren van het bestaande dak in de thermische schil, of van de bestaande zolder- of vlieringvloer (als de zolder onverwarmd is)
 • Vloerisolatie en/of bodemisolatie: het isoleren van de bestaande vloer en/of de bestaande bodem in de thermische schil
 • Gevelisolatie: het isoleren van de bestaande binnen- en/of buitengevel met isolatiemateriaal

Het aanvraagproces en de voorwaarden van de ISDE verschillen van elkaar, afhankelijk of u een particuliere- of zakelijke klant bent. De veranderingen van de subsidie en de voorwaarden voor u als zakelijke- of particuliere klant kunt u hieronder lezen. HEPRO helpt u graag mee in het realiseren van uw subsidie op kunststof kozijnen!

ISDE 2022 - Meer subsidie per energiebesparende maatregel!

De vernieuwde subsidieregeling voor dit jaar is ISDE 2022. De ISDE regeling is gestopt op 31 december 2021 maar wordt gelukkig verlengt door de ISDE regeling 2022 waardoor u nog steeds subsidie kunt ontvangen op uw kunststof kozijnen. De verandering naar ISDE brengt gelukkig voordelen met zich mee. Onderstaand ziet u de voordelen:

 • Er is geen onderscheid meer in woningtypes. De minimale afname voor glas is 8 m2. Dit houdt in dat het minimale aantal m2 te isoleren per oppervlakte opnieuw is verlaagd.
 • U ontvangt in 2022 maar liefst €150,- per m2 op Triple beglazing
 • U ontvangt in 2022 voor HR glas €53,- per m2
 • U kunt een isolatiemaatregel zoals kunststof kozijnen combineren met een warmte maatregel. Denkt u hierbij aan een warmte pomp of zonneboiler.

Voor u houdt dit in dat u HR glas en triple beglazing kunt combineren met een andere isolatiemaatregel zolang het opgeteld maar minimaal 8 m2 glas heeft. U kunt subsidie voor kunststof kozijnen ontvangen tot 45 m2.

Investeringssubsidie duurzame energie 

Investeringssubsidie duurzame energie maakt het mogelijk om uw woning te verduurzamen! Kies voor kunststof kozijnen, deuren en/ of schuifpuien met HR of triple beglazing. Door te kiezen voor kunststof kozijnen heeft u waarschijnlijk recht op subsidie. U ontvangt al subsidie bij een afname van minimaal 8 m2 op glas. Daarnaast, mag u dubbelé en triple beglazing met elkaar combineren om aan minimaal 8 m2 te komen. Het plaatsen van kunststof kozijnen in uw woning geldt als 1 isolerende maatregel.

Wilt u graag gebruik maken van de ISDE regeling? Dit kan met de kunststof kozijnen van HEPRO. Wanneer u kiest voor het vervangen van uw kunststof kozijnen met HR glas kiest u voor Standard kunststof kozijnen. Gaat uw voorkeur uit naar Triple glas? Dan bestelt u de Comfort kunststof kozijnen.

Voordelige kunststof kozijnen met Triple glas en een isolerend kozijn! Door de subsidieregeling ISDE is het mogelijk om extra voordelig uw kunststof kozijnen aan te schaffen met de hoogst mogelijke isolatiewaarden in de markt.

De UG-waarden van het glas zijn 1.1 tot 0.6. Dit houdt in dat de kunststof kozijnen van HEPRO voldoen aan de voorwaarden om subsidie te mogen ontvangen.

Woont u in de provincie Groningen, Friesland of Drenthe en heeft u aardbevingsschade? Dan is het mogelijk dat u tevens recht heeft op de SNN subsidie.

Voorwaarden ISDE zakelijk

Voor de zakelijke markt is het ook mogelijk om de ISDE aan te vragen. U kunt de subsidie van te voren al aanvragen. Onderstaand de kenmerken voor een zakelijke ISDE aanvraag:

 • Geldig KVK nummer
 • U laat de kunststof kozijnen in Nederland monteren en door een erkend bouwbedrijf
 • U heeft een factuur en betaalbewijs nodig van de aanschaf
 • U mag de kunststof kozijnen niet binnen een jaar na plaatsingsdatum verwijderen of verkopen

Aanvragen ISDE zakelijk

U vraagt de subsidie aan bij het E-loket, Rijksdienst voor ondernemend Nederland. U bent in het bezit van een E-herkenning. U kunt meerdere maatregelen in 1 aanvraag indienen.

Wilt u ook graag zakelijke klant worden bij HEPRO? U profiteert dan van zakelijke kortingen en begeleiding bij uw project van begin tot eind.

Kunststof kozijnen offertes

HEPRO heeft kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien voor uw woning! Wilt u in aanmerking komen voor de ISDE? Kies dan voor kunststof producten van HEPRO. U helpt mee aan een beter milieu, een lagere energierekening en een comfortabele woning!

Via de website ontvangt u makkelijk en snel een vrijblijvende offerte binnen 48 uur. De prijzen die u op de website ziet zijn exclusief montage. De montageprijzen worden voor u vermeldt in de aangevraagde offerte. HEPRO kunststof kozijnen werkt met een eigen team van gecertificeerde monteurs, waardoor uw kunststof kozijnen worden geplaatst door een erkend bedrijf. Wilt u in contact komen met een adviseur voor het opstellen van een offerte? Neem dan contact met ons op!