Kunststof kozijnen Groningen

Zijn uw oude kozijnen beschadigd of verouderd, en wilt u graag nieuwe kunststof kozijnen in Groningen laten plaatsen? Met de isolerende kunststof kozijnen van HEPRO houdt u de koude tocht buiten de deur, en haalt u de energierekening omlaag.  Daarnaast kunt u ook genieten van de extra wooncomfort die u creëert, en de veiligheid die uw kozijnen u bieden. Bent u benieuwd naar de kosten van kunststof kozijnen? Bij HEPRO heeft u keuze uit 3 verschillende typen kozijnen, namelijk de basic, standaard en comfort.

HEPRO Basic

Hecht u meer waarde aan een onderhoudsarm en duurzaam kozijn dan aan een energiebesparend kozijn? Dan is de HEPRO Basic een uitstekende keuze voor u! Door het dubbele HR++ glas heeft het kozijn een isolerende werking, waardoor de warmte van het huis beter bewaard blijft. Voor een goede veiligheid zijn de deuren voorzien van een driepuntsvergrendeling.

HEPRO Standard

Wilt u toch liever een kozijn waarmee u meer bespaart op uw energierekening? Dan kiest u voor de HEPRO Standard. Bij dit type kozijn zijn de profielen voorzien van het revolutionaire Thermofibra®. Deze techniek zorgt voor een optimale stevigheid en isolatie. Daarnaast zorgt de toegepaste Warm Edge spacer techniek voor een barrière tegen warmteverlies.

HEPRO Comfort

Wilt u een kozijn dat een combinatie is van optimale energiebesparing, veiligheid, comfort en kwaliteit. Met het HEPRO Comfort kozijn haalt u het kozijn van morgen in huis. Het driedubbele glas in combinatie met de Thermofibra® techniek zorgen voor unieke isolatiewaarden. Het kozijn heeft 32% meer isolatiewaarde dan de basic.

Alle kunststof kozijnen van HEPRO zijn KOMO en SKG gecertificeerd. U haalt gegarandeerd topkwaliteit in huis!

Kunststof kozijnen Groningen tips

HEPRO is niet alleen de aangewezen partner voor het plaatsen van kunststof kozijnen in Groningen, ook voor tips bent u bij ons aan het juiste adres! Kunststof kozijnen hebben het grote voordeel dat deze weinig onderhoud nodig hebben. Echter is enig onderhoud na verloop van tijd wel noodzakelijk.

Door weersomstandigheden en vuilaanslag zullen de kozijnen bevuild raken. Wanneer dit vuil niet wordt schoongemaakt kan er permanente aanslag ontstaan. Bij het schoonmaken van het kozijn moet u geen agressieve schoonmaakmiddelen gebruiken. Daarnaast is het gebruik van een schuursponsje ook af te raden.

LET OP: De beste manier om uw kunststof kozijnen schoon te houden is door deze te poetsen met een normale doek en handwarm water. Meer tips voor kunststof kozijnen plaatsen in Groningen, of voor onderhoud? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice op 088 - 235 63 00.

Kunststof kozijnen Groningen plaatsen

Wilt u op een efficiënte manier uw energierekening verminderen? Laat dan uw oude kozijnen voor de kunststof kozijnen van HEPRO in Groningen plaatsen. HEPRO beschikt over een groep experts die veel kennis en ervaring hebben in het monteren van kunststof kozijnen.

Samen met u wordt er een tijdstip afgesproken wanneer onze monteurs de kozijnen komen plaatsen. Voorafgaand aan de montage zullen onze monteurs u uitleggen waar zij zullen beginnen en welke werkwijze zij hanteren. Onze monteurs gaan pas naar huis wanneer alles naar wens is, dat is dé service van HEPRO!

Kunststof kozijnen Groningen kopen

Zijn uw oude kozijnen aan vervanging toe en bent u van plan nieuwe kunststof kozijnen in Groningen te kopen? Waar uw huis of kantoor zich ook bevindt, HEPRO levert zowel in Groningen als in de rest van Nederland. Als u bezig bent met het verbouwen van uw huis of kantoor, vindt u in onze webwinkel naast kunststof kozijnen ook kunststof deuren. Wanneer u meer informatie wilt over onze producten en/of diensten, dan nodigen wij u van harte uit om langs te komen in één van onze showrooms. Daar staat vakkundig personeel klaar om u verder te helpen.

TIP: U kunt ons contactformulier invullen om persoonlijk advies te ontvangen!