• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
Ontvang nu 10% korting op kunststof kozijnen, deuren & schuifpuien!

Keurmerken kunststof kozijnen

Op zoek naar nieuwe kunststof kozijnen? Dan bent u bij HEPRO aan het juiste adres! Tijdens de aanschaf staat de kwaliteit van uw nieuwe kunststof kozijnen hoog in het vaandel. Maar om de kwaliteit van deze kozijnen te kunnen keuren bestaan er keurmerken. Door deze keurmerken wordt de kwaliteit en duurzaamheid gewaarborgd van productie tot montage. HEPRO informeert u graag over alle keurmerken.

KOMO keurmerk

Het KOMO keurmerk voor kunststof kozijnen keurt de kwaliteit van bouwproducten en controleert de processen tijdens de fabricage. KOMO streeft erna dat de wettelijke regels van het Nederlands Bouwbesluit worden nageleefd omtrent het bouwen en verbouwen en dat alle processen zo duurzaam, gezond, veilig en milieuvriendelijk verlopen.

U kiest voor HEPRO, dan kiest u voor een bedrijf met KOMO gecertificeerde kozijnen en dan weet u dat kwaliteit een feit is. U kiest voor een vakwerk product met een lange levensduur. De kunststof kozijnen zijn gekeurd op hun kwaliteiten op het gebied van veiligheid, inbraakwerendheid, waterdichtheid, kleurechtheid en technische details. Daarnaast wordt er ook gekeken naar wat er wordt gebruikt tijdens de montage en hoe uw kunststof kozijnen worden getransporteerd en opgeslagen.

Wist u dat: KOMO ieder jaar in Nederland gemiddeld 600.000 aan controle uren uitvoert?

Meer informatie over alle voordelen van het KOMO keurmerk leest u hier > 

SKG keurmerk

Naast dat uw kunststof kozijnen voorzien zijn van het KOMO keurmerk, is het ook van belang dat het kwaliteit van het hang- en sluitwerk uitmuntend is. De kwaliteit hiervan wordt aangegeven door het SKG keurmerk. Dit keurmerk zit op al het hang- en sluitwerk van de kunststof kozijnen van HEPRO en is voorzien van 2 sterren. Dit houdt in dat ook het gehele kozijn inbraakwerend is. Zo voelt u zich veiliger in huis, een groot voordeel!

Wist u dat: de aluminium kozijnen van HEPRO ook voorzien zijn van het SKG keurmerk? Bent u op zoek naar grote raamoppervlaktes? Dan adviseert HEPRO u om te kiezen voor aluminium kozijnen!

Meer informatie over alle voordelen van het SKG keurmerk leest u hier > 

Keurmerk kunststof kozijnen

Keurmerk kunststof kozijnen van HEPRO zijn belangrijk in het maken van de keuze voor u nieuwe kozijnen. Wij beschikken over deze keurmerken om u als klant het vertrouwen te kunnen geven dat wij de juiste diensten en producten leveren. Tevens garanderen deze keurmerken de plaatsing van de kozijnen, financiële zekerheid en wordt er aan het milieu gedacht. Wat wilt u nog meer! 

Naast keurmerken zijn de kunststof kozijnen van HEPRO ook voorzien van een CE-markering. Dit verzekert de producent maar ook de koper dat er geen productiefouten in het product zitten.

Wilt u meer informatie over onze keurmerken voor kunststof kozijnen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Breng dan vrijblijvend een bezoek aan onze showroom en laat u inspireren door alle mogelijkheden om uw woning te voorzien van kunststof kozijnen!

Recent door u bekeken