• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - KOMO & SKG gecertificeerd (kunststof)
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

v.v. Hoogezand heeft kunststof kozijnen van HEPRO!

Vorige maand is de oplevering geweest van de kunststof kozijnen bij de kantine van vv Hoogezand. Sinds juli 2020 is HEPRO trotste hoofdsponsor van v.v. Hoogezand en steunt hen daarom ook graag met het verduurzamen van de sportkantine!

Hoe is de sportkantine veranderd?

De bouw van de sportkantine is gerealiseerd in de jaren 70 en daarom toe aan enige verbetering op het gebied van isolatie en uitstraling. Een goed idee om juist dan te kiezen voor kunststof kozijnen om het energielabel van de sportkantine te verbeteren!

 

Het gebouw van v.v. Hoogezand is voorzien van kunststof kozijnen met HR glas. In de kleur RAL 9016 en de panelen zijn voorzien van ColorTop® in de kleur RAL 3020. Door deze techniek is het mogelijk om uit alle RAL kleuren van de wereld te kiezen en dus ook voor dé kleur rood van v.v. Hoogezand!

Kijkend naar de foto’s kunt u zien dat er verschillende kunststof modellen zijn geplaatst! Een openslaande deur, een kunststof achterdeur en kozijnen met een borstwering. Meer ventilatie in de ruimte? Ventilatie in een sportkantine is uiteraard van groot belang. Daarom zijn er bij een aantal kunststof kozijnen een ventilatierooster geplaatst. 

HEPRO

Door een lage opstap te creëren zodat elke supporter gemakkelijk de kantine kan bezoeken is gekozen voor een IsoStone onderdorpel! Rolstoelvriendelijk, antislip structuur en een hoge isolatiewaarde!

Wist u dat alle voordeuren van HEPRO standaard worden geleverd met een IsoStone onderdorpel?

 

HEPRO wenst v.v. Hoogezand veel plezier toe met de vernieuwing van de kantine en hoopt dat het sportseizoen gauw weer kan starten en dat iedereen gezond blijft binnen de organisatie!

Wilt u ook nieuwe kunststof kozijnen?

Op zoek naar nieuwe kunststof kozijnen voor uw woning of sportcomplex? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom of maak een afspraak met een van onze adviseurs en bespreek wat de mogelijkheden voor u zijn! Heeft u een goed idee voor een sponsorschap? Neem dan gerust contact met ons op.