• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

HEPRO & JAN SNEL | Modulair bouwen in Overschild

Mensen die voor een korte periode niet in hun eigen woning kunnen verblijven hebben de mogelijkheid om tijdelijk te verblijven in een wisselwoning.

Wisselwoningen in Overschild met kunststof kozijnen

De wisselwoningen worden modulair gebouwd, een bouwtechniek waarbij de producent grote delen van een huis in de fabriek vervaardigt. Vorig jaar heeft HEPRO voor Jan SNEL Comfort kunststof kozijnen geproduceerd voor wisselwoningen in Ten Post en Appingedam. Kant-en-klare modules die op de bouwplaats in elkaar gezet worden en vervolgens voorzien worden van elektra en leidingen.

Snelle productie en levering voor modulair bouwen

Het was van belang dat de wisselwoningen snel werden geplaatst. Door de vlotte productie van HEPRO passen de Comfort kunststof kozijnen uitstekend in het concept van Jan SNEL. Modulair bouwen wordt op deze manier zo gemakkelijk mogelijk gemaakt.

JAN SNEL heeft 30 aardbevingsbestendige gezins- en meerpersoonswoningen gerealiseerd die gebouwd zijn op een speciale ondergrond genaamd Flugsand. Deze bouwgrond bestaat uit korrelig materiaal van een vulkanische bron en is licht van gewicht. Daardoor is het ideaal als ondergrond voor de wisselwoningen.

HEPRO

De wisselwoningen zijn o.a. voorzien van zonnepanelen, zonneboilers en Comfort kunststof kozijnen. Verduurzamen is vandaag de dag de norm voor nieuwbouw woningen. Daarom heeft Jan SNEL gekozen voor kunststof kozijnen met een hoge isolatiewaarde zodat het aansluit bij de duurzaamheidsmaatregelingen van nu. De woningen hebben een moderne uitstraling en zijn voorzien van gevelbekleding.

Comfort kunststof kozijnen Antraciet

HEPRO heeft in zeer korte tijd 292 Comfort kunststof kozijnen geproduceerd. De kunststof kozijnen hebben aan de buitenzijde de trendkleur antracietgrijs RAL 7016 en zijn voorzien van triple beglazing voor een optimale isolatie! Een hogere isolatiewaarde van 0,6 Ug bereikt u door te kiezen voor kunststof kozijnen in de Comfort uitvoering. De huizen zijn voorzien van de kunststof voordeur Sara, ook in de kleur RAL 7016.

Benieuwd naar andere projecten van HEPRO waar kunststof of aluminium kozijnen voor geproduceerd worden? Zoals het project Jan SNEL modulair bouwen in Duitsland! Houdt u onze nieuwspagina in de gaten of bekijk onze Pinterest pagina voor meer inspiratie!