• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

HEPRO heeft nieuwe locatie aangekocht!

HEPRO GROEIT! Van België terug naar Zuidbroek. Afgelopen maandag was er opnieuw een mijlpaal. Dit keer geen overname maar is de overeenkomst getekend voor een nieuw pand. En niet zomaar een pand maar het bekende pand aan de A7 van drukkerij de Bruin.

A7 zichtlocatie

De Gouden Driehoek staat al jaren bekend als een actieve industrieregio tussen Veendam en Zuidbroek. Vanuit deze regio is de aansluiting met de rest van Nederland en Europa optimaal, wat volop kansen en mogelijkheden biedt. Daarnaast was het altijd de wens van HEPRO om weer een zichtlocatie te hebben aan de A7.

De ideale locatie voor HEPRO

Toen het nieuws kwam dat het pand van Grafisch bedrijf de Bruin beschikbaar was, werd de wens van “alles onder één dak” realiteit. Met maar liefst 12.700 m2 tot je beschikking is er voldoende ruimte voor groei en opslag. De productiehal krijgt een oppervlakte tot zijn beschikking van 3200 m2.

HEPRO belevingscentrum

De kantoren hebben gezamenlijk een oppervlakte van 800 m2. Hiervan zal een deel worden behouden maar op de begane grond zal er een HEPRO belevingscentrum worden ontwikkeld. In het belevingscentrum zal voldoende ruimte zijn om de kozijnen en deuren te presenteren maar biedt tevens mogelijkheden voor andere doeleinden.

De verhuizing van HEPRO

Het toekomstige adres van HEPRO wordt dus de Weg Der Verenigde Naties 14, 9636 HW Zuidbroek. Halverwege 2023 heeft HEPRO als doel om volledig over te zijn.