• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - KOMO & SKG gecertificeerd (kunststof)
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

Bediening hang- en sluitwerk kunststof kozijnen, deuren en puien

Wanneer u gaat investeren in uw woning of bedrijfspand, dan kiest u voor kwaliteit. En als er aan de kwaliteit ook een keurmerk vastzit, wordt de keuze waarschijnlijk iets gemakkelijker.

SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw en is een onafhankelijke instantie die hang- en sluitwerk test op sterkte en duurzaamheid. Wanneer hang- en sluitwerk voldoende inbraakwerend is, mag het sterren dragen. Het aantal sterren geeft de inbraakwerendheid aan.

Alle, deuren en schuifpuien van HEPRO zijn voorzien van het SKG keurmerk daarnaast is niet alleen het hang- en sluitwerk inbraakwerend maar geldt dit keurmerk voor het gehele kozijn!

Samen met de Thermofibra® versterking is dit een unicum in de markt. Bekijk de video en raak overtuigd!

HEPRO

Hang- en sluitwerk bedienen & onderhouden

Misschien heeft u het zich ook wel eens afgevraagd. ‘Is de bediening van de deurkruk van mijn achterdeur, anders dan de bediening van mijn voordeur?’  En hoe onderhoud ik mijn SKG hang- en sluitwerk.

PVC (kunststof) is een zeer duurzaam materiaal, maar toch raden we aan om uw kunststof kozijnen een jaarlijkse onderhoudsbeurt te geven. Onze PVC profielen voor ramen zijn altijd uitgerust met een goed raambeslag waardoor uw kozijnen een lange levensduur hebben. Door af en toe te controleren of het beslag gesmeerd moet worden voorkomt u eventuele problemen. Uw kunststof kozijnen blijven door een jaarlijkse onderhoudsbeurt in perfecte staat zodat u er jarenlang van kunt genieten!

Benieuwd hoe uw kozijnen, deuren en/of schuifpuien het beste kunt onderhouden?

In onze onderhoudsfolder leest u gemakkelijk terug, hoe u het beste uw hang- en sluitwerk kunt bedienen. Tevens kunt u direct nalezen hoe u uw hang- en sluitwerk onderhoud. In het kort:

  • 1 à 2 keer per jaar de over elkaar schuivende delen licht voorzien van een zuurvrij smeermiddel.
  • 1 à 2 keer per jaar het gehele kozijn reinigen met een zuurvrij huishoudsopje.

Naast gecertificeerd hang- en sluitwerk bij kunststof kozijnen, kunt u in het najaar van 2021 ook aluminium kozijnen bij HEPRO kiezen. De aluminium kozijnen worden tevens voorzien van het SKG hang- en sluitwerk. Benieuwd naar de collectie aluminium? Bekijk hier het Decalu kozijn.

Wist u dat: de aluminium kozijnen uitstekend zijn te combineren met kunststof kozijnen!

Bent u enthousiast geworden en loopt u met de gedachte, om uw huidige kozijnen te vervangen door aluminium, dan kunt u zich nu alvast laten informeren over dit prachtige nieuwe product. Vanzelfsprekend kunt u uw wensen en mogelijkheden bespreken met een van onze adviseurs.