• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

De vernieuwde showroom van HEPRO!

Leeghalen van de oude locatie

Sinds september 2020 is de showroom van HEPRO kunststof kozijnen te Zuidbroek verhuisd. Wij zitten nu gevestigd op de nieuwe locatie aan de EG-weg 8 in Zuidbroek. De showroom, fabriek en het hoofdkantoor zitten nu op een locatie, ideaal!

afbreken oude showroom

Nieuwe showroom aan de EG-weg 8 in Zuidbroek

Een voordeel van HEPRO kunststof kozijnen is dat wij onze producten zelf maken in onze eigen fabriek. Op het moment dat u een bezoek brengt aan de showroom, zit onze fabriek één deur verder. U ziet dus gelijk waar uw product gemaakt wordt en hoe dit in zijn werking gaat.

Wilt u alvast wat informatie inwinnen bekijk dan onze informatie pagina over de kunststof kozijnen.

In onze showroom vindt u voorbeelden van onze producten. U ziet de opties van onze 3 type kozijnen, namelijk de basic, standard en comfort variant. U kunt het verschil tussen houtnerf en ColorTop bekijken en onze verschillende deuren en schuifpuien. Via onze website kunt u alvast de producten bekijken en informatie lezen.

HEPRO

Wilt u de showroom bezoeken? Houd er dan rekening mee dat wij op dit moment alleen op afspraak zijn geopend i.v.m. de huidige corona maatrelen. Uiteraard kunt u een afspraak met een van onze adviseurs maken. Zij heten u van harte welkom.

Een afspraak inplannen in onze showroom? 

U kunt een afspraak inplannen via 085-1122007 of via onze klantenservice.