• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

Verwachting gasrekening honderden euro’s meer volgend jaar!

En hoe kan ik mijn woning het beste isoleren voor de komende winters?' HEPRO adviseert u graag op het gebied van isolatie met kunststof & aluminium kozijnen!

Waarom stijgen de gasprijzen?

De gasprijzen zijn aan het stijgen en dit wordt volgend jaar alleen nog maar hoger aldus NRC. Niemand ontkomt aan de stijging van de gasprijzen en dit komt omdat de vraag nu groter is dan het aanbod en dat er een lagere gasproductie in Nederland is met name in Groningen. Daar komt bij dat de gasvraag wereldwijd is toegenomen en we dit jaar een relatief koud voorjaar hebben gehad.

Gaslicht.com meldt dat uw gasrekening volgend jaar gemakkelijk 550 euro hoger kan zijn dan dit jaar! Dit is gebaseerd op een variabel energiecontract.

Ook het kabinet ziet dat deze stijgende prijzen problemen veroorzaken en trekt daarom 3,2 miljard euro uit om Nederlandse huishoudens te compenseren, dit gebeurt door de energiebelasting op uw gasrekening te verlagen. Echter is de verwachting dat de gasprijzen de komende jaren niet omlaag gaan, dus is het aan te raden om te investeren in de toekomst. U kunt uw gasrekening laag houden door uw woning uitstekend te isoleren. Start met het laten plaatsen van kunststof kozijnen of aluminium kozijnen!

Kies nu voor verduurzamen & verlaag uw energierekening met kozijnen van HEPRO!

U kunt uw energierekening verlagen door uw woning te verduurzamen. Uw woning verduurzamen begint bij het isoleren van uw ramen en deuren. Bij HEPRO bent u hiervoor aan het juiste adres! Door uw huis te voorzien van kunststof of aluminium kozijnen bespaart u energie omdat u de warmte in huis houdt tijdens de koude winterdag. Kunststof kozijnen isolatie De kunststof kozijnen van HEPRO zijn leverbaar in 3 uitvoeringen Basic, Standard en Comfort. Zoekt u de hoogste isolatiewaarde voor uw woning? Dan kiest u voor een kunststof kozijn voorzien van triple beglazing met een Ug-waarde van 0,6 waarbij uw kunststof kozijn 32% meer isoleert ten opzichte van de Basic uitvoering. Dit is uitmuntend goed! De Ug-waarde is de waarde van het glas, hoe lager de Ug-waarde hoe beter het glas isoleert.

Aluminium kozijnen isolatie

Aluminium kozijnen kunt u aanschaffen in de uitvoeringen Decalu en Decalu . Het verschil in deze uitvoeringen zit in het type glas. Bent u op zoek naar een aluminium kozijn draaikiep? De isolatiewaarde van het kozijn met glas is 1,6 W/m2K en het glas heeft een Ug-waarde van 1.1. Kies u voor Decalu met triple beglazing? Dan bereikt u een nog hogere isolatiewaarde van 1,0 W/m2K en voor het glas een Ug-waarde van 0.6!

Isoleren? Ontvang tevens subsidie!

Dit maakt het isoleren van uw woning wel heel aantrekkelijk! De overheid heeft subsidie beschikbaar gesteld om uw woning energiezuinig te maken. Naast dat u subsidie kunt ontvangen voor spouwmuur- of dakisolatie, kunt u ook tot €100 euro per m2 ontvangen op Comfort of Decalu kozijnen van HEPRO! U kunt gebruik maken van de ISDE subsidie waarbij u 2 isolerende maatregelen laat uitvoeren om de subsidie te ontvangen. Zoals eerder benoemd dit jaar is de gaswinning in Groningen ook gestopt, waardoor er een lage gasproductie is. Inwoners van Groningen kunnen subsidie krijgen om de aardbevingsschade aan hun woning te herstellen. Hiervoor kunnen zij gebruik maken van de subsidie “Subsidie verduurzaming en verbetering Groningen.”

Wenst u meer informatie over uw verduurzamingsmogelijkheden? Of wilt u een adviesgesprek hoe u het beste kunt isoleren in combinatie met de ISDE subsidie? Neemt contact met ons op!