• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - KOMO & SKG gecertificeerd
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

HEPRO werkwijze

U bent van plan om te verduurzamen of u wilt uw woning renoveren? U wilt een aanbouw realiseren of graag meer daglicht in uw huis? Dit kunt doen door uw woning te voorzien van kunststof kozijnen van HEPRO! Hoe gaat dit proces precies en wat kan HEPRO hierin voor u betekenen? Wij hebben alle stappen voor u op een rijtje gezet.

HEPRO werkwijze

HEPRO werkwijze geeft u een duidelijk beeld over wat u te wachten staat tijdens uw kunststof kozijnen proces. Wat komt u allemaal tegen tijdens deze zoektocht? U begint met orienteren en dit kunt u doen door eens een kijkje te nemen op onze Pinterest pagina of bij onze Kiyoh reviews. HEPRO komt graag met u in contact om uw woonwensen te bespreken en u te adviseren over alle mogelijkheden met kunststof.  

Stappenplan om uw woning te voorzien van kunststof kozijnen:

Stap 1

U bent zich aan het oriënteren en vraagt zich af of kunststof kozijnen het beste aansluiten bij uw woonwensen. U zoekt een duurzame en onderhoudsvriendelijke optie, dan kiest u voor kunststof kozijnen! Heeft u al nagedacht naar wat voor kleuren u op zoek bent? Of welke uitvoering het beste bij u past. Wenst u meer informatie en advies? Dan is de volgende stap is om dan te kiezen voor een gesprek met een adviseur of een bezoek aan een van onze showrooms.

Stap 2

U vraag een bezoek met een van onze adviseurs aan bij u op locatie. De adviseur bekijkt samen met u de mogelijkheden voor uw woning. De adviseur richt graag een vrijblijvende offerte voor u in.

Het is ook een optie voor u om onze showroom te bezoeken zodat u gelijk onze kunststof kozijnen of kunststof deuren kunt bekijken. Wenst u gelijk een vrijblijvende offerte te ontvangen? HEPRO adviseert u dan om de geschatte afmetingen van uw huidige kozijnen en eventueel wat foto’s mee te nemen naar de showroom.

Stap 3

U heeft een vrijblijvende offerte ontvangen van de adviseur. U gaat akkoord met deze offerte. Uw akkoord wordt nu verwerkt in ons systeem.

Stap 4

De volgende stap is dat uw kunststof kozijnen door een inmeetadviseur van HEPRO bij u op locatie worden ingemeten. Hiervoor brengt HEPRO eenmalig kosten in rekening. De inmeetadviseur zorgt ervoor dat de juiste productiematen genoteerd worden. U ontvangt een kopie van het opmeetrapport.

U kunt er ook voor kiezen om een technische tekening te ontvangen van onze werkvoorbereiding, als u zelf de kunststof kozijnen gaat inmeten. U geeft ons de afmetingen door en de werkvoorbereider maakt een technische tekening voor u. U geeft deze technische tekening akkoord, daarna gaan uw kunststof kozijnen in productie.

Let op: over het algemeen kiezen alleen bedrijven ervoor om een technische tekening te ontvangen!

Stap 5

U ontvangt van onze montagemanager een datum wanneer we bij u langs komen om te monteren. Afhankelijk van hoeveel kunststof kozijnen u bij ons besteld heeft hoort u hoeveel dagen we bij u komen monteren. 

Heeft u ervoor gekozen om zelf te monteren? Dan hoort u van onze werkvoorbereiding wat uw verwachtte leverweek zal zijn.

Stap 6

Uw kunststof kozijnen gaan in productie in onze eigen fabriek in Zuidbroek. Uw kunststof kozijnen worden gefabriceerd met de profielen van Deceuninck. Tevens worden alle gewenste onderdelen voor uw kunststof kozijnen besteld. Denkt u aan, beslag, SKG gecertificeerd hang- en sluitwerk, panelen of het glas.

Stap 7

Uw kunststof kozijnen zijn geproduceerd! Nu is het tijd voor het monteren. Het VCA gecertificeerde montageteam van HEPRO komt bij u langs op de afgesproken datum. Wist u dat: HEPRO beschikt over een eigen team met monteurs? Kunststof kozijnen plaatsen wordt door vakkundige monteurs uitgevoerd. Na oplevering vult onze monteur samen met u het opleveringsformulier in en loopt met u de woning door.

Gaat u zelf monteren? Dan kunt u de kunststof kozijnen afhalen bij ons locatie in Zuidbroek of Hillegom. Heeft u ervoor gekozen dat wij de kunststof kozijnen bij u thuis bezorgen? Dan wordt u gebeld door een logistiek medeweker wanneer wij bij u langs komen.

Stap 8

De kunststof kozijnen zitten in uw woning en het genieten kan beginnen! Onderhoud kunststof kozijnen is weinig daarentegen adviseert HEPRO om periodiek uw kozijnen te controleren. Het advies is om 2 tot 4 keer per jaar de kunststof kozijnen te reinigen met een lauwwarm sopje en het hang- en sluitwerk te smeren.

U heeft bij HEPRO de mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. HEPRO komt dan 1 keer per jaar bij u langs om het hang- en sluitwerk te smeren. Dit kunt u afsluiten tijdens de oplevering.

Werkwijze HEPRO

HEPRO heeft speciaal voor u een informatiefilm gemaakt over ons bedrijf en het gehele proces. De beste kunststof materialen van Deceuninck worden geselecteerd voor de productie.

In de video wordt uitgelegd hoe het traject van aanvraag van een nieuw kunststof kozijn of kunststof voordeur, tot aan het uiteindelijke afleveren en monteren van dit product in z'n werk gaat bij HEPRO.

U neemt een kijkje in onze eigen fabriek in Zuidbroek en ziet hoe onze productiemedewerkers te werk gaan. Verder ziet u dat wij bij HEPRO werken met het KOMO keurmerk en CE-markering voor onze kunststof kozijnen. 

U kunt uw woning compleet maken door te kiezen voor raamdorpelstenen, kunststof vensterbanken of kunststof gevelbekleding

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u graag een afspraak inplannen? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice. 

Recent door u bekeken