• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

Openslaande deuren kunststof

Tijdens een zonnige lentedag of een warme zomerdag een grote doorgang creëren naar de tuin? Meer daglicht en de eerste zonnestralen in uw binnenruimte? Dit kunt u realiseren door te kiezen voor openslaande deuren kunststof.

Openslaande deuren met zijlichten

Openslaande deuren met zijlichten in kunststof kunt u eenvoudig online bestellen bij HEPRO. Openslaande tuindeuren geven een mooie doorgang naar de tuin en meer natuurlijk licht in uw woonkamer. Openslaande deuren met zijlichten kunt u zelf de prijzen voor berekenen. U ontvangt al binnen 48 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox. Als u uw woning goed wilt isoleren dan kiest u voor kunststof openslaande deuren met zijlichten!

Kunststof kozijn met openslaande deuren

Kunststof kozijn met openslaande deuren kunt u vinden in het assortiment van HEPRO! Openslaande tuindeuren in kunststof worden altijd geleverd inclusief kozijn en glas. U heeft de mogelijkheid uit HR glas of triple beglazing voor uw kunststof kozijn met openslaande deuren.

Wist u dat: het mogelijk is om satinato- of bewerkt glas in uw kunststof kozijn met openslaande deuren te laten plaatsen?

Op deze manier ontvangt u nog steeds veel zonlicht in uw woning maar heeft men niet de mogelijkheid om bij uw woning naar binnen te kijken! Kunststof kozijn met openslaande deuren is leverbaar in allerlei afmetingen waardoor u altijd een vrijblijvende offerte op maat kunt ontvangen. 

Wat kost een kozijn met openslaande deuren?

De kosten voor een kozijn met openslaande deuren variëren doordat u het zelf op maat kunt samenstellen. De kosten voor openslaande tuindeuren zijn o.a. afhankelijk van de uitvoering die u kiest! U heeft bij HEPRO de keuze uit de uitvoeringen, Basic, Standard en Comfort uitvoering. Tevens heeft u de keuze uit alle RAL kleuren voor uw kunststof openslaande deuren. Zoekt u de trendkleur van 2021 antraciet? Of wijnrood, monumentengroen of basaltgrijs? HEPRO kan het allemaal voor uw produceren in onze eigen fabriek in Zuidbroek. Of twijfelt u over een kunststof schuifpui?

Schuifpui of openslaande deuren?

Schuifpui of openslaande deuren, dat is de keuze waar u voor staat als u uw woning gaat verduurzamen. Schuifpui in kunststof of openslaande tuindeuren creëren beide een grote doorgang naar uw balkon of tuin en geven veel daglicht in de ruimte.

Twijfelt u tussen beide mogelijkheden? Brengt u dan eens een bezoek aan onze showroom in Zuidbroek en Hillegom en bekijk de opties met eigen ogen. U kunt voor een kunststof schuifpui of openslaande deuren allebei terecht bij HEPRO!

Openslaande tuindeuren kunststof

Openslaande tuindeuren kunststof kunt u aanschaffen bij HEPRO! Door te kiezen voor kunststof kiest u voor een product waar u jarenlang plezier van heeft.

Kunststof is onderhoudsarm waardoor u haast geen onderhoud aan het product heeft. Periodiek de kunststof openslaande deuren te reinigen met een sopje is voldoende. Tevens hoeft u het hang- en sluitwerk ook maar eens per jaar te voorzien van een zuurvrij middel. Onderhoud kunststof kozijnen is nog nooit zo gebruiksvriendelijk geweest! 

Andere voordelen van openslaande tuindeuren in kunststof is dat het topisolerend is en dat u er warm bij zit tijdens de koude winterdag!

Wat kost het plaatsen van openslaande deuren?

De kosten voor het plaatsen van openslaande deuren is afhankelijk van de hoeveelheid die u bij ons aanschaft. Het plaatsen van openslaande tuindeuren kunt u met een gerust hart uit laten voeren door de ervaren monteurs van HEPRO!

De monteurs zijn VCA gecertificeerd en hebben jarenlang ervaring. HEPRO heeft monteurs werkzaam in alle delen van het land, wij komen dus ook graag bij u op locatie monteren. De kosten voor het plaatsen van openslaande tuindeuren bespreekt de adviseur met u. Vraagt u online een offerte aan? Dan ontvangt binnen twee werkdagen een vrijblijvende offerte inclusief plaatsen.

Welke kleur openslaande deuren?

De kleur voor uw openslaande deuren in kunststof kunt u helemaal zelf naar wens in vullen. Naast dat u de keuze heeft uit 215 RAL kleuren d.m.v. ColorTop® kunt u uw openslaande tuindeuren ook voorzien van een houtlook.

U creëert een landelijke uitstraling aan uw woning! Gaat u liever mee met de trendkleuren dan kiest u voor antraciet of zwart. Doordat u een ruime keuze heeft uit allerlei kleuren en structuren kunt u zelf het aanzicht van uw woning bepalen!

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden voor uw woning? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 085 - 1122007 en vraag een vrijblijvend advies gesprek met onze adviseur aan!