• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - KOMO & SKG gecertificeerd (kunststof)
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

Volg HEPRO nu ook op Pinterest

Pinterest is een sociaalnetwerksite. U kunt hier ideeën, tips en inspiratie opdoen en bewaren. De site functioneert als en digitaal prikbord.

                                      

Op Pinterest ideeën en inspiratie opdoen voor kunststof kozijnen van HEPRO

Heeft u een eigen Pinterest account? Dan kunt u over het hele web afbeeldingen ‘pinnen’ en bewaren, waardoor uw met een paar klikken uw eigen moodboard kunt creëren. Wilt u graag uw kozijnen vervangen voor nieuwe kunststof kozijnen maar twijfelt u over bijvoorbeeld de kleur? Met Pinterest kunt u alle geplaatste kozijnen van HEPRO vinden en zo uw nieuwe kleur uitzoeken zonder de deur uit te moeten. Ideaal!

Inspiratie nodig voor uw jaren 30 woning? Een schuifpui, gekleurde kozijnen én glas in lood. Het kan allemaal!

Bent u op zoek naar op maat gemaakte kunststof kozijnen, deuren en puien? En wilt u inspiratie opdoen? Bekijk dan ons Pinterest account. In ons account vindt u alleen kunststof deuren, kozijnen en schuifpuien die voor onze klanten op maat zijn gemaakt. Wist u dat, wij ook ronde kozijnen kunnen leveren of kunststof kozijnen voorzien van glas in lood? Zo kunt u toch de uitstraling van uw jaren 30 woning behouden, én genieten van de voordelen van kunststof kozijnen. Nieuwsgierig hoe dat eruit ziet? Wilt u graag meer licht in huis? Met een schuifpui haalt u het licht van buiten naar binnen. Daarnaast is de kleur van uw kozijnen altijd een lastige keuze. Gaat u voor een brave kleur zoals wit of crème of zou antraciet ook in uw woning staan? Bezoek onze Pinterestpagina voor meer ideeën en suggesties.

HEPRO

Wij inspireren u graag en laten u met enthousiasme alle mogelijkheden zien. Geïnspireerd? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs, voor een offerte op maat of voor een bezoek aan onze showroom.