• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

V-Perfect Lasnaad

De perfecte lasnaad voor uw kunststof kozijnen? Dat vindt u bij de kunststof kozijnen van HEPRO. Een perfecte lasnaad vanuit elk gezichtspunt!

Kunststof kozijnen V-perfect

Door het gebruik van de vernieuwde lastechnologie V-Perfect zijn lasrestricties bij kunststof kozijnen verleden tijd! Fabrikanten van kunststof kozijnen vroegen zich al langere tijd af hoe naast het leveren van perfecte ramen ook kwalitatief goede en esthetisch mooier afgewerkte kunststof kozijnen te kunnen leveren. Om antwoord te krijgen op deze kwestie besloot GRAF Synergy de uitdaging aan te gaan en op zoek te gaan naar antwoorden.

Wereldwijd is er een beroep gedaan op ervaren mensen binnen de PVC industrie. Door deze samenwerking is het V-perfect concept ontstaan in de kunststof branche. Een waardevolle toevoeging voor de kunststof kozijnen!

V-Perfect

V-perfect is de nieuwste technologie die ervoor zorgt dat het kunststof kozijn een perfecte uitlijning in de diagonale hoeken krijgt als u kiest voor een kunststof kozijn met een folie. HEPRO kan u kunststof kozijnen aanbieden met het hoogwaardigste afwerkingsniveau! Dit geweldige resultaat kan niet bereikt worden met een andere lasmethode. Een andere lasmethode brengt namelijk lasrestricties met zich mee. Waardoor bijkleuren en oppoetsen de PVC kan worden blootgelegd. Onderstaand kunt u het verschil zien van een kunststof kozijn zonder een V-perfect en met een V-perfect lasnaad!

 

met een V-Perfect lasnaad                                               

met een V-perfect lasnaad

 

zonder V-perfect lasnaad

zonder een V-perfect lasnaad

Voordelen kunststof kozijn met V-perfect

Kiest u voor kunststof kozijnen dan maakt u een keuze voor de toekomst! Kunststof kozijnen zijn zoals u weet onderhoudsarm, weerbestendig, top isolerend en duurzaam. Wilt u de jaren 30 sfeer van uw woning behouden of twijfelt u tussen hout of kunststof? Dan kunt u kiezen voor een houtnerf structuur, dit is een folie die op het kunststof kozijn komt waardoor uw kozijn een houtlook krijgt. Een ander voordeel om te kiezen voor kunststof is dat kunststof 38% goedkoper is in aanschaf en onderhoud. Daarnaast kunt u subsidie ontvangen als u kunststof kozijnen laat plaatsen door HEPRO! Wist u dat: u tot wel €100,- per m2 aan subsidie kunt ontvangen als u kiest voor kunststof kozijnen met Comfort uitvoering!

Door de vernieuwde techniek met een V-perfect lasnaad heeft u een perfecte lasnaad vanuit elke hoek! De voordelen hiervan zijn:

  • een mooi esthetisch resultaat
  • een maximaal resultaat in de kozijnen door de afwezigheid van de lasnaad
  • verkleuring van de hoeken is verleden tijd!

Kunststof kozijnen kopen met V-Perfect

Geïnteresseerd in kunststof kozijnen met een V-perfect las? Bereken nu uw prijs online via de rekentool. Vul het gewenste model, afmetingen, kleur en uitvoering in en zie gelijk de prijzen! Liever een adviseur op bezoek? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Een bezoek kunt u aanvragen via de klantenservice of via 085-1122007.

Kunststof deuren kopen met V-Perfect

Geïnteresseerd in kunststof deuren met een V-perfect las? Bereken nu uw prijs online via de rekentool. Vul het gewenste model, afmetingen, kleur en uitvoering in en zie gelijk de prijzen! Liever een adviseur op bezoek? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Een bezoek kunt u aanvragen via de klantenservice of via 085-1122007.