• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
Ontvang nu 10% korting op kunststof kozijnen, deuren & schuifpuien!

Woongeluk met kunststof kozijnen van HEPRO!

Onlangs zijn er bij de familie van Aalst in Winschoten kunststof kozijnen geplaatst. Naast kunststof kozijnen, heeft de familie ook gekozen voor een nieuwe kunststof voordeur en schuifpui in antraciet kleur RAL 7016.

Verhuizen of toch verbouwen

De keuze was simpel, we zetten het huis in de verkoop of gaan verbouwen! Mevrouw van Aalst heeft samen met haar gezin ervoor gekozen om te gaan verbouwen. “We wonen hier hartstikke leuk, dus laten we ons wooncomfort verbeteren door te gaan verduurzamen.” Het gezin van Aalst had al zonnepanelen, de volgende stap die om de hoek kwam kijken was kunststof kozijnen laten plaatsen en het isoleren van de woning.

Om te beginnen zijn er meerdere vrijblijvende offertes aangevraagd en door offertes te vergelijken is de keuze gevallen op HEPRO. “HEPRO kwam als mooiste en meest solide uit de bus.” Het offertetraject en het contact met de adviseur was zeer prettig. We kregen duidelijke informatie en passend advies.

De kunststof kozijnen zijn allemaal geproduceerd in de Comfort uitvoering met triple beglazing én een optimale isolatiewaarde van 32% hoger dan de Basic uitvoering. De kunststof kozijnen zijn wit en de draaiende delen zijn voorzien van antraciet RAL 7016. D.m.v. ColorTop® heeft u de keuze uit alle RAL kleuren van de wereld!

 

Welke stijl past het beste bij uw woning?

De stijl van de familie is een mix van industrieel en Ibiza. HEPRO adviseerde om te kiezen voor meer lichtinval in de woonkamer en keuken. Een kunststof schuifpui in de kleur antraciet is gemonteerd en maakt de leefomgeving daardoor groter! De binnenzijde van de kunststof schuifpui is antraciet, deze keuze komt niet vaak voor omdat men meestal kiest voor de kleuren wit of crème.

Buiten wordt binnen, de woning krijgt een stoere en luxe uitstraling omdat de overkapping in de tuin dezelfde RAL- kleur 7016 heeft.

HEPRO

Het gezin wilde graag een brandveilige deur tussen de woonkamer en de garage. De kunststof deur, die doorgaans ook als achterdeur gebruikt kan worden, is SKG gecertificeerd en past ontzettend goed in de woning. De industriële stijl in de woonkamer is gecreëerd door te kiezen voor de kleur antraciet met bewerkt glas. Een mooie uitstraling voor de leefruimte. Tevens is er gekozen voor een lage opstap naar de garage door een IsoStone onderdorpel te plaatsen.

De kunststof voordeur is uw visitekaartje van de woning. De kunststof voordeur van de familie is een stoere voordeur met een robuuste uitstraling. Oog voor detail bij deze kunststof voordeur is de bijpassende handgreep. Dit is een mooi voorbeeld van de vele mogelijkheden binnen HEPRO!

 

Mevrouw van Aalst geeft aan de montage dag als prettig ervaren te hebben. De monteurs zijn 3 dagen bezig geweest om alle kunststof kozijnen te plaatsen. De monteurs zijn vakkundig, plakken alles netjes af en laten de woning weer schoon achter.

“Waarom hebben we dit niet veel eerder gedaan! De kunststof schuifpui is echt een eyecather, de beste investering die we in onze woning hebben kunnen doen. Qua looks & optimale isolatie!”

Ook kunststof kozijnen van HEPRO?

Heeft u thuis een warme en robuuste stijl met een tintje Ibiza en industrieel? Laat u inspireren door de woning van de familie van Aalst en kies ook voor kunststof kozijnen in uw eigen kleur! U kunt de kunststof kozijnen door onze vakkundige monteurs laten plaatsen.

                                      

HEPRO komt ook graag bij u thuis langs om de opties te bespreken. Via onze klantenservice kunt u een afspraak aanvragen met een van onze adviseurs.