Zwarte schuifpui

Meer licht in huis? Een grote doorgang naar de tuin of het balkon creëren? Een sjieke uitstraling creert u met zwart. Modern & stijlvol. Dan kiest u voor een zwarte schuifpui!

 

Zwarte kunststof schuifpui

Zwarte kunststof schuifpui kunt u aanschaffen bij HEPRO! Kiest u voor kunststof dan kiest u voor een onderhoudsarm en weerbestendig product met een hoge isolatiewaarde waardoor u weer aansprak kan maken op een subsidie. Een kunststof schuifpui is leverbaar in alle RAL-kleuren. D.m.v. ColorTop® kunt u kiezen voor een zwarte kunststof schuifpui. Dit is een techniek waarbij alle RAL-kleuren van de wereld gekozen kunnen worden. De schuifpui heeft een mat korrelige structuur en lijkt hierdoor niet plastic. De buitenzijde van het kozijn kunt u na eigen wens invullen, de binnenzijde van de schuifpui is wit of crème.

 

Aluminium schuifpui zwart

Wilt u de binnenzijde van het kozijn ook een kleur geven? Dan kiest u voor een aluminium schuifpui zwart. Een aluminium schuifpui op maat kunt u aanschaffen bij HEPRO. Daarnaast heeft u weinig onderhoud als u kiest voor aluminium.

HEPRO beschikt over een eigen team met monteurs die de schuifpui voor u kunt plaatsen. De vakkundige monteurs zijn werkzaam in heel Nederland, waardoor montage in elke provincie altijd mogelijk is.

Een groot voordeel van de keuze voor aluminium is dat u het kunt combineren met kunststof! U kiest bijvoorbeeld voor een aluminium schuifpui op de benedenverdieping en kunststof kozijnen op de bovenverdieping.

Zwarte schuifpui | Trend 2021

Een zwarte schuifpui is de trend van 2021! Door te kiezen voor een zwarte schuifpui personaliseert u uw woning en creëert u een unieke uitstraling. Een zwarte schuifpui past goed bij een modern of industrieel woonhuis. Bereken zelf de prijzen van uw nieuwe schuifpui via onze website. Via de online rekentool kunt u zelf de afmetingen, het model, de kleur en uitvoering invullen en zo ziet u meteen wat de prijzen zijn van een kunststof schuifpui. 

Zwarte schuifpui kopen

Zwarte schuifpui kopen? Dan kiest u voor de kunststof schuifpuien van HEPRO! Maak een afspraak met een van de adviseur bij u thuis voor het inrichten van een offerte en advies op maat. Ziet u liever eerst een kunststof schuifpui in het echt? Dan maakt u een afspraak in een van onze showrooms. De adviseur laat u dan een schuifpui zien en bespreekt met u de mogelijkheden qua kleur, model en afmeting. Of u kunt een kijkje nemen op onze Pinterest pagina!