• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
 • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
 • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
 • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
 • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

Draaikiepraam

 • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
 • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
 • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
 • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
 • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

Draaikiepraam

Het luchten van uw woning was nog nooit zo eenvoudig! Een hoge kwaliteit draaikiepraam van HEPRO maakt het mogelijk. Iedere draaikiep raam is binnendraaiend en eenvoudig te gebruiken. Bereken gemakkelijk en snel uw draaikiep raam of een van onze andere kunststof kozijnen in het ruime aanbod op onze website! 

        

Kunststof draaikiepraam

Kunststof draaikiepraam kunt u aanschaffen bij HEPRO! U kiest voor een kozijn waarbij een uitstekend hoge isolatiewaarde bereikt kan worden en waarbij u de mogelijkheid heeft om het kunststof draaikiepraam te draaien en kiepen.

Kies uit de Basic, Standard of Comfort uitvoering voor uw woning. De Basic uitvoering volstaat voor de wettelijke isolatie eisen, heeft een aluminium afstandshouder en HR++ glas. Kiest u de Standard uitvoering? Dan heeft uw kunststof draaikiepraam een Warm Edge Spacer, Thermofibra® versterking en een Ug-waarde (waarde van het kozijn en glas) van 1.1.

Wilt u 32% meer besparen op uw energierekening? Dan kiest u voor de Comfort uitvoering voorzien van 42 mm dik triple beglazing en waarbij u de mogelijkheid heeft om 100 euro per m2 aan subsidie te kunnen ontvangen.

Het kunststof draaikiepraam voorzien van een houtlook? Dit is mogelijk met een houtnerffolie waardoor uw kunststof draaikiepraam perfect aansluit bij uw jaren 30 woning.

        

Aluminium draaikiepraam

U kunt ook terecht bij ons voor een aluminium draaikiepraam. Leverbaar in de uitvoeringen Decalu en Decalu+. De uitvoeringen hebben dezelfde eigenschappen en uitstraling. Het verschil is dat Decalu dubbele beglazing heeft en Decalu+ wordt geleverd met triple beglazing. Decalu heeft een waarde van 1,5 w/m2K en Decalu+ van 0,9 w/m2K.

Verder kenmerkt het aluminium draaikiepraam zich als:

 • voorzien van geintegreerde thermische isolatie
 • meerdere ventilatiestanden
 • geoptimaliseerde middendichting
 • 100% recylebaar 
 • voorzien van verdekt hang en sluitwerk voorzien van het SKG keurmerk

Het hang- en sluitwerk van het aluminium draaikiepraam is daardoor van uitstekende kwaliteit en tevens is het gehele kozijn inbraakwerend. Het kozijn heeft het certificaat Veilig Wonen van de Politie. 

U heeft keuze uit maar liefst 215 RAL kleuren en kunt dus ook kiezen uit de trendkleuren antraciet, zwart of basaltgrijs! Het aluminium draaikiepraam kenmerkt zich met een slank en modern profiel en is te combineren met kunststof kozijnen.

Onderhoud aluminium draaikiepraam 

Onderhoud aluminium draaikiepraam is zeer weinig waardoor u er bijna geen omkijk naar hebt. Doordat u kiest voor aluminium hoeft u ten eerst uw kozijnen nooit meer te schilderen. Dit scheelt tijd en energie! Daarnaast is het voldoende als u periodiek uw aluminium draaikiepraam reinigt met een sopje. Dit kunt u uitvoeren tijdens het wassen van uw ramen. Wij adviseren ook om 2 keer per jaar de draaiende delen van het kozijn te voorzien van een zuurvrij middel zodat het soepel blijft werken. 

Hoe werkt een draai-kiepraam?

De ventilatiestand voor uw draaikiepraam is gemakkelijk te bedienen. U kunt het draaikiepraam in 4 standen zetten om te ventileren. Heeft u de kruk naar beneden staan? Dan staat het in de gesloten stand. Horizontaal betekent in de draaistand en staat de kruk naar boven dan is het de valstand. U mag de kruk alleen draaien als het raam geheel gesloten is. Komt u er toch niet helemaal uit? Stel u vraag dan gerust aan onze klantenservice of neem contact op via 085-1122007.

              

Ventilatiestand draaikiepraam

De ventilatiestanden van uw draaikiep raam zijn handig om te weten voor het luchten van uw binnenruimtes.

Wist u dat: wij ca. 90% van onze tijd in huis, kantoor of een andere binnenruimte doorbrengen?

Het ventileren van de ruimte is daardoor extra belangrijk om de frisse lucht te behouden! Ventileert u regelmatig? Dan adviseert HEPRO om een hor te laten zetten in het draaikiepraam zodat ongewenste vliegtjes en vuil buiten de ruimte blijven. 

Hoe veilig is een Draaikiepraam?

De draaikiepramen bij HEPRO zijn voorzien van keurmerken om de veiligheid van het product te waarborgen. Het draaikiepraam is o.a. voorzien van het KOMO keurmerk en SKG keurmerk. Het SKG keurmerk staat voor kwalitatief goed hang- en sluitwerk en inbraakwerendheid van het gehele kozijn. Doordat de sloten van het draaikiepraam voorzien zijn van 2 SKG sterren, realiseert dit een inbraakwerendheid van 3 minuten. De veiligheid van een draaikiepraam is daarom uitmuntend!

HEPRO Tip: Laat nooit een draaikiepraam op de ventilatiestand staan als u de woning verlaat. (hierdoor vervalt de SKG garantie)

                  

Draaikiepraam monteren

Draaikiepraam monteren kunt u zelf uitvoeren of laten doen door een ervaren montageploeg van HEPRO. Wij beschikken over een eigen team van monteurs met jarenlange ervaring. De monteurs plaatsen kunststof en aluminium kozijnen door heel Nederland, dus ook bij u in de buurt! Wij nemen graag het gehele proces voor u uithanden van montage tot binnenafwerking tot aan het onderhoud. Liever zelf uw kunststof kozijnen monteren? Ook dit kan! U kunt eenvoudig montagemateriaal bestellen via de website. Vragen over onze montage mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice.