Energiebespaarlening

Wilt u de energiezuinigheid van uw woning verbeteren door middel van kunststof kozijnen of kunststof deuren? Zowel particulieren als de Vereniging van Eigenaren (VvE) kunnen voor de financiering een Energiebespaarlening aanvragen bij het Nationaal Energiebespaarfonds! Voordelen van een energiebespaarlening voor u op een rij:

  • Boetevrij vervroegd aflossen
  • Tot maximaal € 25.000 lenen
  • Lage rente 2,3% (looptijd 10 jaar)

Met een Energiebespaarlening heeft u een goede financiering voor een duurzame investering aan uw woning, zoals kunststof kozijnen, deuren en gevelpanelen van HEPRO. Door de uitstekende isolatie verbruikt u minder energie en dat scheelt u in de stookkosten! Afhankelijk van de hoeveelheid energie die u verbruikt, kan deze besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van uw Energiebespaarlening te dekken.

 

Energiebespaarlening voordelen

Met de aantrekkelijke energiebespaarlening kunt u onder andere energiebesparende maatregelen als isolerende kunststof kozijnen en deuren voor uw woning financieren. Met een Energiebespaarlening profiteert u van gunstige voordelen, waaronder de aantrekkelijke rente die gedurende de gehele looptijd van de lening vast staat. U kunt te allen tijde de gehele lening of een gedeelte hiervan boetevrij aflossen en u betaalt geen afsluitkosten! 


 

Energiebespaarlening U-waardes

U kunt de Energiebespaarlening bij HEPRO gebruiken voor het investeren in kunststof kozijnen en deuren. Deze producten moeten aan de volgende eisen voldoen: de U-waarde van kozijnen en deuren is maximaal 2,0 W/m2K. U-waarde wordt ook wel warmtedoorgangscoëfficiënt genoemd. De waarde drukt de hoeveelheid warmte uit die per seconde, per m2 en per graad temperatuurverschil tussen de ene en de andere kant van een raam of deur doorgelaten wordt. Hierbij geldt: hoe minder, hoe beter. De U-waardes van de kozijnen en deuren van HEPRO liggen nog een heel stuk lager dan de maximale U-waarde. Onze kozijnen zijn hiermee uniek in Nederland! Namelijk:

  • HEPRO Basic kozijn: U-waarde vanaf 1,43 W/m2K
  • HEPRO Standard kozijn: U-waarde vanaf 1,21 W/m2K
  • HEPRO Comfort kozijn: U-waarde vanaf 0,89 W/m2K
  • HEPRO deur: U-waarde vanaf 0,8 W/m2K

Zoals u ziet voldoet HEPRO ruim aan de voorwaarden voor een Energiebespaarlening! U berekent eenvoudig online de kosten van de kozijnen en deuren die u nodig heeft. Als particulier kunt u minimaal € 2.500 en maximaal € 25.000 lenen. Voor een VvE is dat maximaal € 25.000 per appartementsrecht.

Energiebespaarlening voor HEPRO kunststof kozijnen en deuren 

Niet alleen hebben de kunststof kozijnen en deuren van HEPRO zeer aantrekkelijke U-waardes, onze kozijnen en deuren zijn ook voorzien van de benodigde keurmerken. Ons KOMO keurmerk verzekert u van het gebruik van duurzame materialen en een hoge kwaliteit. Daarom geven we u bij onze kozijnen en deuren 10 jaar garantie. Daarnaast zijn onze kunststof producten voorzien van het SKG keurmerk. Dit betekent dat het kozijn of de deur inclusief hang- en sluitwerk inbraakwerend is. Bekijk hier meer informatie over deze keurmerken. Voor vragen of advies over onze kunststof kozijnen en deuren kunt u contact met ons opnemen. 

Energiebespaarlening

voor particuliere woningeigenaren

Meer lenen dan € 25.000,-?

min € 2500 max € 25000

Meer dan 10.000 particulieren gingen u voor!

Energiebespaarlening berekening

Bent u benieuwd naar hoeveel u kunt lenen en wat de rente is? Onderstaand ziet u een Energiebespaarlening berekeningsvoorbeeld:

Stel dat u € 10.000 wilt lenen, dan krijgt u een vaste, lage rente van 2,3% gedurende een looptijd van 10 jaar. Dit komt neer op een bruto bedrag van € 93,37 per maand. Uiteindelijk betaalt u voor de hele investering  € 11.204,40. Dat is de totale lening plus de rente. U kunt altijd de gehele lening of een deel ervan boetevrij aflossen. Als VvE betaalt u overigens 2,6% rente over een lening van €10.000.

Het fonds wordt gevuld door de Rijksoverheid, de Rabobank en de ASN Bank. U kunt op de website van het Nationaal Energiebespaarfonds ook zelf een Energiebespaarlening berekening doen op basis van uw eigen gegevens.

Energiebespaarlening aanvragen

Wanneer u eigenaar bent van een woning en u energiezuinige maatregelen wilt treffen, kunt u een energiebespaarlening aanvragen op de website van het Nationaal Energiebespaarfonds. De lening is bedoeld als stimulerende regeling omdat veel mogelijkheden ten aanzien van subsidies zijn weggevallen. Ook voor de financiering van de zuinige kunststof kozijnen en deuren van Hepro kunt u daarom nu een Energiebespaarlening aanvragen! Profiteer van meer wooncomfort, lagere energielasten, waardebehoud- of vermeerdering van uw woning én draag een steentje bij aan het milieu!