• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

HEPRO kunststof kozijnen verduurzaamd!

De nieuwe heftruck is van grote waarde in de fabriek en draagt bij aan een duurzame toekomst.

 

HEPRO verduurzaamd

HEPRO kiest voor een nieuwe heftruck, een elektrische variant met een li-ion batterij. Dit is geen traditionele heftruck maar een die op elektriciteit rijdt. Een vooruitstrevende keuze, de li-ion batterij is onderhoudsvrij en kan tot 3 keer langer mee dan een normale batterij! De heftruck kan op elk moment opgeladen worden en is binnen een half uur alweer 80% vol! De expeditie rijdt nu met een elektrische heftruck, een aanwinst voor de efficiëntie van de werkzaamheden.

HEPRO kiest voor meer duurzame maatregelen, dit is gestart door in 2018 het dak van het hoofdkantoor te voorzien van zonnepanelen. In Zuidbroek is de showroom van HEPRO voorzien van triple beglazing en uiteraard onze eigen kunststof kozijnen.

Wist u dat: de fabriek van HEPRO voor 80% op zonnepanelen draait.

HEPRO

Duurzame kozijnen bij HEPRO

HEPRO kunststof kozijnen draagt graag bij aan een beter milieu. Onze producten zijn recyclebaar en het kost relatief weinig energie om de kozijnen te produceren. U als klant heeft weinig onderhoud aan onze producten en hoeft niet meer te verven. Een sopje 1x per jaar is voldoende voor jaren lang plezier! Bereken zelf de prijs van uw kunststof kozijnen, voordeuren en puien.

PTB Transportmiddelen

HEPRO heeft de nieuwe heftruck aangeschaft bij PTB Transportmiddelen in Groningen. Naast heftrucks, hebben zij ook palletwagens en stapelaars. Wij willen PTB Transportmiddelen bedanken voor hun inzet, benieuwd naar hun producten? Klik hier.