• 24 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
 • Eigen productie - KOMO & SKG gecertificeerd
 • Kozijnen met montage - Volledige ontzorging met gecertificeerde monteurs
 • VKG Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit van productie tot montage
 • 24 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
15% korting | Kunststof kozijnen, deuren & schuifpuien, alleen leveren | Bekijk de actiewoorwaarden

Hor kunststof kozijn

Bent u op zoek naar een hor voor uw kunststof kozijn van HEPRO? Wilt u de vliegen buiten houden tijdens een warme zomerdag? Blijf uw woning ventileren en kies voor een hor! Kiest u voor een hor bij uw kunststof kozijnen kunt u dit ook laten monteren, waardoor u het hele proces van begin tot eind uit handen laat nemen door de vakmensen van HEPRO.

Hordeur kunststof kozijn

Een hordeur kunststof kozijn kunt u laten plaatsen in uw kunststof tuindeur of achterdeur. Een hordeur ook wel een plissé deur genoemd kunt u hierin laten zetten, waardoor u niet langer overlast van insecten of vliegen ervaart. Een plissé hordeur is leverbaar in verschillende afmetingen waardoor er altijd een model is dat het beste bij uw kunststof deur past. De voordelen van een plissé hordeur zijn:

 • makkelijk te schuiven
 • geen klapdeuren 
 • stijvol 
 • leverbaar in vele kleuren 

Hor voor kunststof schuifpui

Wilt u een hor voor uw kunststof schuifpui? Dan kiest u voor een plissé hordeur. Een groot voordeel van deze hordeur is dat het weinig ruimte inneemt doordat er gebruikt wordt gemaakt van een geleidingsstrip. Op het moment dat de hor niet wordt gebruikt heeft u een vrije doorloop, waardoor u zich makkelijk verplaatst. Tevens is dit systeem onderhoudsvrij en weerbestendig. Naast het kiezen voor een hor voor uw deuren, kunt u er ook voor kiezen om een inzethor te plaatsen in uw kunststof draaikiep of valramen. Een inzethor is qua stijl en uitstraling hetzelfde als een plissé hordeur, waardoor u dit prima kunt combineren!

Inzethor kunststof draai kiepraam

Inzethor voor een kunststof kozijn draaikiep is leverbaar in nagenoeg elke afmeting. Tevens is een inzethor ook te gebruiken voor een kunststof valraam. Een inzethor wordt standaard geleverd met gaas, wat bestaat uit sterk glasvezel met om elk draadje een laagje PVC. Door deze samenstelling worden zelfs de kleinste insecten geweerd en profiteert u van een maximale ventilatie. HEPRO adviseert om het aluminium kader van de hor in dezelfde kleur als het draaideel te kiezen. Zodat u hor het minste opvalt doordat de kleur hetzelfde is als uw kozijn.De meest gekozen kleuren zijn crème of wit.

Wist u dat u ook een hor kunt uitkiezen in een van de vele ral-kleuren! Heeft u een kunststof draaikiepraam met een ColorTop®? Dan kunt u de kleuren op elkaar afstemmen, door te kiezen voor een hor in ColorTop®.

De hor voor het kunststof kozijn draaikiep kan eenvoudig aan de buitenzijde geplaatst worden in het geopende raam waarna het raam vervolgens in elke stand te gebruiken is.

Hordeur bevestigen op kunststof kozijn

Het bevestigen van een hordeur kunt u laten doen door een van onze vakkundige medewerkers, maar u kunt er ook voor kiezen om het zelf te bevestigen. Een hordeur wordt namelijk gemonteerd zonder schroeven of boren, u heeft dus helemaal geen gereedschap nodig! U opent het draaideel geheel en zet met de onderzijde van de inzethor, de hor op de dorpel. Vervolgens duwt u de bovendorpel aan, waardoor de hor zich vast klemt in het kozijn.

 

 

                                

Horren kunststof kozijnen schoonmaken

Horren van kunststof kozijnen schoonmaken is gemakkelijk en HEPRO geeft u graag een aantal tips. Wij adviseren u dan ook om 1 keer per maand uw horren te reinigen. Horren weren pollen, insecten en stof en daardoor blijft dit aan de buitenzijde van uw hor zitten. Daarom is het gewenst om met regelmaat te reiningen. U kunt uw horren reinigen met:

 • een stofzuiger
 • een stof- of kruimelzuiger
 • een lauwwarm microvezeldoekje 
 • een kleding roller 

Heeft u vragen over het reinigen van uw horren of onderhoud kunststof kozijnen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. 

Horren voor kunststof kozijnen kopen

Horren voor kunststof kozijnen kopen kunt u makkelijk en snel doen tijdens het aanschaffen van uw kunststof kozijnen. Via onze website kunt u gemakkelijk een vrijblijvende online offerte aanvragen. U kunt namelijk zelf het model, de afmetingen, kleur en uitvoering uitkiezen. Doorgaans ontvangt u binnen 48 uur een offerte inclusief montage in de mailbox.

Op het moment dat u een kunststof kozijn draaikiep of een valraam uitkiest, kunt u hierbij een hor aanschaffen. Deze optie heeft u bij het aanvragen van de online offerte. Kiest u ervoor om een offerte te laten inrichten door een adviseur? Bespreek de mogelijkheden voor een hor dan met de adviseur.

Recent door u bekeken