Isolatieglas

Aan het klimaat buiten uw huis kunt u niet veel veranderen. Het is echter wel mogelijk om de situatie in uw woning volledig naar uw hand te zetten! Dat doet u met behulp van isolatieglas, beter bekend als dubbel glas. Tussen twee glazen platen zit een laagje inert gas, wat er uiteindelijk voor zorgt dat warmte afgifte naar buiten en koude afgifte naar binnen zwaar worden verminderd. Dit komt doordat lucht een hoge warmteweerstand heeft. Voor hoge kwaliteit isolatieglas moet u bij HEPRO zijn! Ook triple glas is mogelijk.

Isolatieglas HR++

Voor een optimaal behoud van temperatuur is isolatieglas in HR++ uitvoering van harte aanbevolen. Dit glas is voorzien van een dun metaallaagje waardoor de stralingswarmte die een woning opwekt wordt tegengehouden. HR++ beglazing is onder andere verkrijgbaar in combinatie met de hoogwaardige kunststof kozijnen van HEPRO. Het gebruik van dit materiaal rondom het glas zorgt wegens de verhoogde isolatie voor aanzienlijk lagere stookkosten. Ook een kunststof schuifpui is van isolatieglas met HR++ waarde leverbaar.

HR-isolatieglas

Naast de HR++ variant is HR-isolatieglas ook in HR en HR+ uitvoering verkrijgbaar. Het hangt er maar net vanaf wat uw gewenste isolatiewaarde is. Ook in onze talrijke kunststof deuren met ruiten kan dit glas verwerkt worden. U profiteert van meer controle over uw binnenklimaat en verhoogd comfort in uw woning. Wilt u meer weten over de werking van HR-isolatieglas? Bezoek onze website voor meer informatie of neem contact op met de HEPRO klantenservice. Onze medewerkers kunnen samen met u bepalen wat voor u de beste optie is.

Kunststof kozijn met isolatieglas

Bij HEPRO bepaalt u zelf hoe uw kunststof kozijn met isolatieglas wordt geleverd. Dat wil zeggen dat u de afmetingen, kleuren en isolatiewaarde zelf bepaalt door uw wensen in te voeren op onze website. U krijgt direct een inzicht in de totale kosten. Om het geheel af te maken, kunt u ervoor kiezen om uw kunststof kozijnen te combineren met een prachtige nieuwe vensterbank. Beide zijn verkrijgbaar van het merk Deceuninck. U kunt echter ook voor een MDF vensterbank kiezen die van de fabrikant Progé afkomstig is. Beiden vormen een prachtig geheel met uw nieuwe kunststof kozijn met isolatieglas!

Isolatieglas subsidie

Wees er snel bij als u wilt kiezen voor energiebesparende maatregelen! Tot en met 31 december 2018 kunt u met het gebruik van isolatieglas subsidie aanvragen. U dient dan wel de particuliere eigenaar van uw woning te zijn; voor huurders geldt de regeling daarom niet. Hieronder ziet u wat het gebruik van de energiebesparende maatregelen u kan opleveren.

Ga naar de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) om uw isolatieglas subsidie aan te vragen. Neem voor aanvullende informatie gerust contact op met HEPRO.