• 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service
  • Eigen NL productie - Hoogwaardige kozijnen, directe besparing!!
  • Kozijnen met montage - Ontzorging met gecertificeerde monteurs
  • KOMO Keurmerk - Gecontroleerde kwaliteit volgens Nederlands bouwbesluit
  • 25 jaar ervaring - Uitstekende kwaliteit & service

Kies voor een gezond leefklimaat in huis!

Waarom is het belangrijk om te ventileren?

Het is belangrijk om uw woning te ventileren voor een gezond binnenklimaat. Een constante ventilatie in uw woning zorgt voor schone lucht en is daarnaast goed voor de gezondheid.

Wist u dat: vandaag de dag wij gemiddeld 90% van onze tijd binnenshuis doorbrengen?

Kiest u ervoor om goed te ventileren dan mijdt u vieze luchtjes, vocht én gaat u schimmelvorming tegen. De moderne woningen van tegenwoordig zijn zeer goed geïsoleerd waardoor natuurlijke schone lucht lastiger binnenin de huizen komt. Daarom is voldoende ventilatie met frisse lucht onmisbaar is! 

                               

Wat kunt u doen om uw woning te ventileren?

Gelukkig zijn er vele opties om uw woning goed te ventileren met frisse buitenlucht. HEPRO heeft de tips voor u op een rijtje gezet:

  • ventileer extra als u kookt, doucht of de was laat drogen
  • kies ervoor om niet in huis te roken
  • zet uw ramen altijd op een kier
  • kies voor ventilatieroosters bij vaste kozijnen
  • kies ervoor om energiezuinig te ventileren

U vraagt zich nu vast af hoe u het beste energiezuinig kunt ventileren. Tijdens het ventileren verliest u warmte vanuit uw woning en krijgt u er koude lucht voor terug. Door energiezuinig te ventileren verliest u minder koud en zit u niet op de tocht. Energiezuinig ventileren kunt u doen door te kiezen voor zelfregelende ventilatieroosters en wat dacht u van luchtzuiverende planten! 

                   

HEPRO helpt u met het ventileren van uw woning!

Energiezuinig ventileren kunt u gemakkelijk realiseren door te kiezen voor kunststof kozijnen roosters. Het ventilatierooster is water- en winddicht, op het moment dat er een harde windvlaag aan komt sluit het rooster automatisch.

                                                            

HEPRO

Ventileren met ventilatieroosters of kunststof draaikiepramen!

Vaste kunststof kozijnen kunnen voorzien worden met een ventilatierooster waardoor er altijd schone lucht in de woonkamer of keuken is. Tevens kunt u ook kiezen voor een kunststof kozijn draaikiep, het kozijn kan op de ventilatiestand gezet worden voor voldoende ventilatie.

De kunststof draaikiep kozijnen van HEPRO zijn voorzien van 4 ventilatiestanden. Kiest u voor een kunststof draaikiep kozijn dan heeft u meer mogelijk tot ventilatie in de ruimte. Daarentegen hoeft u bij een kunststof kozijn vast niet na te denken over ventileren omdat het ventilatierooster zelfregelend is.

Het kunststof kozijn draaikiep is gemakkelijk te bedienen en is net als het kunststof kozijn vast voorzien van het KOMO en SKG keurmerk. Het SKG keurmerk verzekert u dat het gehele kozijn inbraakwerend is.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij uw woning? Een HEPRO adviseur komt graag bij u op locatie om de opties te bespreken en een offerte op maat voor u in te richten. Een afspraak kunt u aanvragen bij onze klantenservice.